kızlarrrrrrrr bu ıgnelerden dolayıaldıgınız kıloları verebıldınızmı yaaaaa((((((((((
kilo mu yapıyor??
kilo mu yapıyor??
benim iğnem farklıydı ama burda buna benzer şikayetler okumuştum sıcak havluyla iğne yerine pansuman yap.
vermek şurda dursun bide hamile kalınca açılan iştahımla birlikte üzerine ekleme yaptım... ama sunni bi şişkinlikte yapıyo ilaçlar onuda iki ayda anca attım üstümden.
Yapiyormus valla Ben 54 kiloyum 50 inmek istiyorum :18:
kilo mu yapıyor??
vermek şurda dursun bide hamile kalınca açılan iştahımla birlikte üzerine ekleme yaptım... ama sunni bi şişkinlikte yapıyo ilaçlar onuda iki ayda anca attım üstümden.
Yapiyormus valla Ben 54 kiloyum 50 inmek istiyorum :18:
Cnm valla defalarca cikip girdim ama yok maalesef goremiyorum, listeyi kim duzenliyo, beni de ekleyin diye yazmistim ama kimse beni gormuyoo((((
amin cnm çok teşekkürler..
dayanmam mı??dayanırım ben meleğim için tabikide..sadece korktum acaba reaksion mu gösteriyor diye?
kızlarrrrrrrr bu ıgnelerden dolayıaldıgınız kıloları verebıldınızmı yaaaaa((((((((((
Aklima geldi Benim kocisin Hali gulmekten alamiyom kendimi oyyyyy rengi Filan atmisti izlerken internetten60:
nettin canım nasıl oldun toparlanabildinmi biraz.
ben bugün akupunktura başladım bile darısı sana inşallah güzelim.
Merhaba arkadaslarrrr bugün topik baya kalabalık....
Yawww bu arada ben grip oldummm hiçbirşeykullanamiyoeum. Bitki cayı içmem uygun olur mü bilemiyorum? Birde Cumartesi ramdevum var 10 hafta nin bittiği zaman olacak kontrole gideceğim. Bebeğimi göreceğim....
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. inşallah cumartesi olumlu sonuç alır dünyanın en mutlu insanları oluruz biz de kocamla. kanama sadece banyodan sonra oldu sonra kahverengi lekenlenme devam etti 3 gün. bugün çok şükür bişey yoktu. ama korkutuyor tabi. belki herşey çoktan bitti bilmiyorum inşallah yavrum benimledir.
yandık o zaman birde bebişin kiloları allahım allahım..
sen tüp bebektemisin şuan cnm hangi aşamadasın??
Yawww bu arada ben grip oldummm hiçbirşeykullanamiyoeum. Bitki cayı içmem uygun olur mü bilemiyorum? Birde Cumartesi ramdevum var 10 hafta nin bittiği zaman olacak kontrole gideceğim. Bebeğimi göreceğim....
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. inşallah cumartesi olumlu sonuç alır dünyanın en mutlu insanları oluruz biz de kocamla. kanama sadece banyodan sonra oldu sonra kahverengi lekenlenme devam etti 3 gün. bugün çok şükür bişey yoktu. ama korkutuyor tabi. belki herşey çoktan bitti bilmiyorum inşallah yavrum benimledir.
Henuz baslamadim Canim ya bu ay Yada obur ay trye gelcem tedavi Icin tatluuuuum
canım bu işlere egunal bakıyor sen yaz bilgilerini görür ve ben seni gördüümm hoşgeldiin
yok canım o iğneler hep yapıyormuş bende öyle rahat bile oturamıyordum bebiş gelirde inşallah herşeyi unutturur.
ayy ben bugün baktım 1 kilo vermişim daha 4 kilo benle rejimde yapamıyorummmm iştahım açıık
yazık adamcağıza gerçi erkekler bu konuda bizi çok anlamıyorlar tüm zorluklar bizde ....
hoşgeldin canım küstüm sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunnhayırlısı olsun canım nereye gidiyorsun memnunmusun , doktor hangi testleri verdi muhtemel tedavi tarihin belli mi
yapmamııııı hemde ıyı yapıyor eee halıyle sunnı sısıyon malesefff cnm tombıs tombıs oluyorsun yaaa :=)
ahhhh kuzum atmıstım eskıye dondum derken lucrıne baslayında gobegım onde gıdıyor gene kı sıstım yanı anlıyorm canım yaaa napalım bebıs olsun ozman sıkayet etmem yawww
ıste nasıl dusuluyo selocanımmmm soyle bende dusum yawww :))))
ayy ben bugün baktım 1 kilo vermişim daha 4 kilo benle rejimde yapamıyorummmm iştahım açıık
yazık adamcağıza gerçi erkekler bu konuda bizi çok anlamıyorlar tüm zorluklar bizde ....
ohh rahatladım vallahi..o zaman pazara kadar full ağrı ne yapalım minişimiz için çekicez..yok canım o iğneler hep yapıyormuş bende öyle rahat bile oturamıyordum bebiş gelirde inşallah herşeyi unutturur.
Sabahlari Hitt yapiyorum haftadir 3 Gun spor ve Joga evde yapiyom ve Az. Yiyom bollllll suuuuuu iciyor Asla ac kalmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?