benimde yok canım ama senin embriyolar çok iyi diye hatırlıyordum dondurulmaması aklımda soru işareti oluşturdu onun için sordumm
dualarımız seninle ve bebeğinle canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım niye bozuyosun hemen moralini 2li test kesin bi sonuç değilki sadece olasılık hesabı... bende pazartesi yaptırdım ölçümlere normal dedi kanda verdim ama bana bi haftda anca çıkar dediler. ama cinsiyetle ilgili bişey demedi benim dr. senin sonuçlarında gayet iyi çıkıcak hem kendini hemde oğluşunu üzme boşuna....
bizim leyliko yla bekleme sürecimiz beraberdi test günümüzde aynıydı şuan iikimizde 12+0 ız belki aynı gün doğururuz:))))))))) yakınlığımız ordan geliyo....
hadi kızlar 200. sayfa kutlaması yapalımm hamileler ööle çok hareket etmesinnn ama
akasya1978
nasılsın canım? benim oğlum oluyor. Pazartesi günü 2'li tarama için ultrasona girdim. ense kalınlığı sınırda çıktı. dün kan verdim. bugün sonucumu aldım. yarın doktora göstereceğim. Moralim çok bozuk. Umarım herşey güzel olur. Dualarınızı eksik etmeyin..((
sağolun kızlar...bende dün kan verdiğimde 1 haftada çıkar dediler. Sen nerede verdin kan? benimki hemen kendini gösterdi...... Bugün ağlayarak oğluşumu çokk üzdümmm((((((
bizim leyliko yla bekleme sürecimiz beraberdi test günümüzde aynıydı şuan iikimizde 12+0 ız belki aynı gün doğururuz:))))))))) yakınlığımız ordan geliyo....
Hurrem dogurdu yineeeee
200 sayfamiz hayirli olsunnnnn nice bin sayfalara insallah Bebislerimiz sayfalara insallah
:)) takıldım canım belli ki gerilmiş inşallah aynı günde doğurursunuz ne güzel olur :)))
Kizlarrr cok sagolun dediklerinizi dinleyeceğim. Kendim için değil benimin için... Basım da dehşet zonkluyor inşallah bir an önce iyileşirim...
Hurrem dogurdu yineeeee
200 sayfamiz hayirli olsunnnnn nice bin sayfalara insallah Bebislerimiz sayfalara insallah
allah şifa versin canım dilerim çabucak iyileşirsin....Kizlarrr cok sagolun dediklerinizi dinleyeceğim. Kendim için değil benimin için... Basım da dehşet zonkluyor inşallah bir an önce iyileşirim...
Yaww bu kadın kedi gibi walllah yaaa.. Ben 30 yasında daha birini hak edemedim uffff
evet gerilmiş benim arkadaşım ağlayıp oğlunuda üzmüş boş yere...
evet gerilmiş benim arkadaşım ağlayıp oğlunuda üzmüş boş yere...
hemde boşu boşuna sınırda demiş hadi doktor bilmiyor oda bilmiyor mu aslan gibi bir oğlan doğuracağınıbak kızdım şimdi hamile olmasa gorürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?