• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimde yok canım ama senin embriyolar çok iyi diye hatırlıyordum dondurulmaması aklımda soru işareti oluşturdu onun için sordumm

anladım canısı bende de soru işarteti oldu aslında net bi cvp ta alamadım doğrusu böle dediler aramadılar bende demekki durumları iyi değil deim.
artık bidaha yapcaz o kadar ilacı napıym ama bu defa daha sıkı tutcam dondurma işlemini falan.

Kizlarrr cok sagolun dediklerinizi dinleyeceğim. Kendim için değil benimin için... Basım da dehşet zonkluyor inşallah bir an önce iyileşirim...

dualarımız seninle ve bebeğinle canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım niye bozuyosun hemen moralini 2li test kesin bi sonuç değilki sadece olasılık hesabı... bende pazartesi yaptırdım ölçümlere normal dedi kanda verdim ama bana bi haftda anca çıkar dediler. ama cinsiyetle ilgili bişey demedi benim dr. senin sonuçlarında gayet iyi çıkıcak hem kendini hemde oğluşunu üzme boşuna....

sağolun kızlar...bende dün kan verdiğimde 1 haftada çıkar dediler. Sen nerede verdin kan? benimki hemen kendini gösterdi...... Bugün ağlayarak oğluşumu çokk üzdümmm :(((((((

akasya1978

nasılsın canım? benim oğlum oluyor. Pazartesi günü 2'li tarama için ultrasona girdim. ense kalınlığı sınırda çıktı. dün kan verdim. bugün sonucumu aldım. yarın doktora göstereceğim. Moralim çok bozuk. Umarım herşey güzel olur. Dualarınızı eksik etmeyin.. :(((

CAnim benim sakın kendini uzme Allah yardımcın olsun. Bence gayet güzel sonuclar çıkacak... Doktorlar her zaman herseyi bilmiyorlar emin ol. Benim bir arkadasıma cocuğunuz %100 özürlü dediler hemde 9 ay boyunca kiz aldırmayın doğuracağım dedi ve ne görsün sapa sağlam Nur topu gibi bir bebek... Hiç canını sıkma tatlimmm

Hurrem dogurdu yineeeee
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: 200 sayfamiz hayirli olsunnnnn nice bin sayfalara insallah Bebislerimiz sayfalara insallah

sağolun kızlar...bende dün kan verdiğimde 1 haftada çıkar dediler. Sen nerede verdin kan? benimki hemen kendini gösterdi...... Bugün ağlayarak oğluşumu çokk üzdümmm :(((((((

nasıl kendini gösterdi anlamadım ben.. ben hala tüp bebek dr.ma gidiyom kendisini çok sevdiğim için ayrılamadım orda ankara başkenteyim ama bana dediğim gibi bir hafta sonra çıkar dediler. zaten kanda ne çıkıyo onuda hiç bilmiyorum.

Kizlarrr cok sagolun dediklerinizi dinleyeceğim. Kendim için değil benimin için... Basım da dehşet zonkluyor inşallah bir an önce iyileşirim...

inşallah canım allah iyil,ik versinn.

Hurrem dogurdu yineeeee
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: 200 sayfamiz hayirli olsunnnnn nice bin sayfalara insallah Bebislerimiz sayfalara insallah

doğurmasa şaşarım zaten bu tv ler öyle bi kere yatıyorlar hamilee ne kadarda kolay sinir oluyorum kısa yolunu bizede söyleselerrr

hemde boşu boşuna sınırda demiş hadi doktor bilmiyor oda bilmiyor mu aslan gibi bir oğlan doğuracağını :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bak kızdım şimdi hamile olmasa gorürüdü

canlarımmmmm inşallah dediğiniz gibi çıkar. ense kalınlığı 2.7 çıktı, burun kemiği, kalp, vssss hepsi çokk iyi çıktı. Doktor çok sağlıklı bir bebek dedi ama ense kalınlığı biraz sınırda. kan sonucuna göre tekrar değerlendirip oturup konuşuruz dedi. Umarım yarın çok güzel konuşmalar olur. Amniyo sentez vss gerek kalmaz.. Oğlum iyi olsun da ben her acıya razıyım

Back