• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim iğnem farklıydı ama burda buna benzer şikayetler okumuştum sıcak havluyla iğne yerine pansuman yap.

sağol cnm ya hemen yapim..

vermek şurda dursun bide hamile kalınca açılan iştahımla birlikte üzerine ekleme yaptım... ama sunni bi şişkinlikte yapıyo ilaçlar onuda iki ayda anca attım üstümden.

inşallah çok almam 54 kiloyum ben ilaçlar yapıyor ee bide hamilelikte yaparsaa:18:

nettin canım nasıl oldun toparlanabildinmi biraz.
ben bugün akupunktura başladım bile darısı sana inşallah güzelim.

Yawww bu arada ben grip oldummm hiçbirşeykullanamiyoeum. Bitki cayı içmem uygun olur mü bilemiyorum? Birde Cumartesi ramdevum var 10 hafta nin bittiği zaman olacak kontrole gideceğim. Bebeğimi göreceğim....

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. inşallah cumartesi olumlu sonuç alır dünyanın en mutlu insanları oluruz biz de kocamla. kanama sadece banyodan sonra oldu sonra kahverengi lekenlenme devam etti 3 gün. bugün çok şükür bişey yoktu. ama korkutuyor tabi. belki herşey çoktan bitti bilmiyorum inşallah yavrum benimledir.

:53::53: kilo mu yapıyor??:53::53:

yapmamııııı hemde ıyı yapıyor eee halıyle sunnı sısıyon malesefff cnm tombıs tombıs oluyorsun yaaa :=)

vermek şurda dursun bide hamile kalınca açılan iştahımla birlikte üzerine ekleme yaptım... ama sunni bi şişkinlikte yapıyo ilaçlar onuda iki ayda anca attım üstümden.

ahhhh kuzum atmıstım eskıye dondum derken lucrıne baslayında gobegım onde gıdıyor gene kı sıstım yanı anlıyorm canım yaaa napalım bebıs olsun ozman sıkayet etmem yawww :5::5::5:
Yapiyormus valla Ben 54 kiloyum 50 inmek istiyorum :18:

ıste nasıl dusuluyo selocanımmmm soyle bende dusum yawww :))))

Cnm valla defalarca cikip girdim ama yok maalesef goremiyorum, listeyi kim duzenliyo, beni de ekleyin diye yazmistim ama kimse beni gormuyoo :(((((

canım bu işlere egunal bakıyor sen yaz bilgilerini görür ve ben seni gördüümm hoşgeldiin:29:

amin cnm çok teşekkürler..
dayanmam mı??dayanırım ben meleğim için tabikide..sadece korktum acaba reaksion mu gösteriyor diye?

yok canım o iğneler hep yapıyormuş bende öyle rahat bile oturamıyordum bebiş gelirde inşallah herşeyi unutturur.

kızlarrrrrrrr bu ıgnelerden dolayıaldıgınız kıloları verebıldınızmı yaaaaa :(((((((((((

ayy ben bugün baktım 1 kilo vermişim daha 4 kilo benle rejimde yapamıyorummmm iştahım açıık:37::37:

Aklima geldi Benim kocisin Hali gulmekten alamiyom kendimi oyyyyy rengi Filan atmisti izlerken internetten :60::60::60::60::60::60::60::60:60:

yazık adamcağıza gerçi erkekler bu konuda bizi çok anlamıyorlar tüm zorluklar bizde ....

nettin canım nasıl oldun toparlanabildinmi biraz.
ben bugün akupunktura başladım bile darısı sana inşallah güzelim.

hoşgeldin canım küstüm sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunn:19::19: hayırlısı olsun canım nereye gidiyorsun memnunmusun , doktor hangi testleri verdi muhtemel tedavi tarihin belli mi

Merhaba arkadaslarrrr bugün topik baya kalabalık....

Yawww bu arada ben grip oldummm hiçbirşeykullanamiyoeum. Bitki cayı içmem uygun olur mü bilemiyorum? Birde Cumartesi ramdevum var 10 hafta nin bittiği zaman olacak kontrole gideceğim. Bebeğimi göreceğim....

merhaba canımmmm nasılsınnn dıycem hastasın ıhlamur iç cnm ama gunde 1 tane daha once doktorum demıstı 1 bardagı gecme dıye o yuzden dıkkat et kendıne kuzummmmm

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. inşallah cumartesi olumlu sonuç alır dünyanın en mutlu insanları oluruz biz de kocamla. kanama sadece banyodan sonra oldu sonra kahverengi lekenlenme devam etti 3 gün. bugün çok şükür bişey yoktu. ama korkutuyor tabi. belki herşey çoktan bitti bilmiyorum inşallah yavrum benimledir.

inş senınledır cnm yaaa duaet bol bollll kendınıde uzme strese gırme bebegınıde uzme :)

geçmiş olsun canım bol bol portakal ye brokoli karnıbahar şimdilik bitki çayından uzak dur bide eğer şeker hastası falan değilsen havuç suyu iç bünyeyi güçlendiriyor...

inşallah canım yerleşme kanamasıdır cumartesi bize güzel haberler verirsinn:16::16:

canım bu işlere egunal bakıyor sen yaz bilgilerini görür ve ben seni gördüümm hoşgeldiin:29:

yok canım o iğneler hep yapıyormuş bende öyle rahat bile oturamıyordum bebiş gelirde inşallah herşeyi unutturur.

ayy ben bugün baktım 1 kilo vermişim daha 4 kilo benle rejimde yapamıyorummmm iştahım açıık:37::37:

yazık adamcağıza gerçi erkekler bu konuda bizi çok anlamıyorlar tüm zorluklar bizde ....

hoşgeldin canım küstüm sana yazıyorum yazıyorum görmüyorsunn:19::19: hayırlısı olsun canım nereye gidiyorsun memnunmusun , doktor hangi testleri verdi muhtemel tedavi tarihin belli mi

canımm küsme yerim seni ben inan başım çatlıyo arada bi bakıyom okurken bile zoranıyorum yoksaaa yazmazmıyım hiççç tatlımmm.
bakalım canısı inşallah iyi olacak.hukuk plazada olan bir yer kadın çoook şeker bişey.testleri ise fakültede verdim bir aya kadar çıkcak bakalım orda hepsi yapılıyomuş ii de oldu hani en azından buna para vermicez bari akupunkturu aradan çıkaralım dedik hayırlısı bakalım.
sonuç çıksın adamın kapısındayım hemennn tedavi için .
asıl sen nasıl oldun ağrın sızın varmı toparlandın mı dr la görüştünmü bidaha.

yapmamııııı hemde ıyı yapıyor eee halıyle sunnı sısıyon malesefff cnm tombıs tombıs oluyorsun yaaa :=)

ahhhh kuzum atmıstım eskıye dondum derken lucrıne baslayında gobegım onde gıdıyor gene kı sıstım yanı anlıyorm canım yaaa napalım bebıs olsun ozman sıkayet etmem yawww :5::5::5:

ıste nasıl dusuluyo selocanımmmm soyle bende dusum yawww :))))

Sabahlari Hitt yapiyorum haftadir 3 Gun spor ve Joga evde yapiyom ve Az. Yiyom bollllll suuuuuu iciyor Asla ac kalmiyom

canım hoşgeldin... bitki çaylarının çoğu zararlıymış. eğer içebilirsen soğanın içini oy dolma yaparken kabağı oyduğun gibi. onu bir çay bardağına oturt soğanın içine bal doldur. sabaha kadar soğanın içindeki yararlı şeyleri alıp sıvı bi hal alıyo. tadı biraz kötü ama gribe öksürüğe birebir doğal antibiyotik gibi. bu akşamda yine bir limon sık içine 1-2 tatlı kaşığı bal koy karıştırıp iç. ben gripken sürekli ballı limon içtim.

ben mekik fln yapıyorum ama ığneye baslayınca bıraktım 5i biryerde içiyordum onuda bıraktım o yuzden bakalım artık kısmet evet erkekelr pek bısey gormuyorlar bayanalr daha cok cekıyor ama eslerımızde anlayıslı gene bayanlar genelde herseye alsııktır bırde :2::2::2:

Back