Yaww bu kadın kedi gibi walllah yaaa.. Ben 30 yasında daha birini hak edemedim uffff
Valla yawwwwww ne yapak artik nasip österr agliyabilirimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaww bu kadın kedi gibi walllah yaaa.. Ben 30 yasında daha birini hak edemedim uffff
canlarımmmmm inşallah dediğiniz gibi çıkar. ense kalınlığı 2.7 çıktı, burun kemiği, kalp, vssss hepsi çokk iyi çıktı. Doktor çok sağlıklı bir bebek dedi ama ense kalınlığı biraz sınırda. kan sonucuna göre tekrar değerlendirip oturup konuşuruz dedi. Umarım yarın çok güzel konuşmalar olur. Amniyo sentez vss gerek kalmaz.. Oğlum iyi olsun da ben her acıya razıyım
evet canımm......oğluşumu çokkk üzdüm...Ne olur dua edin herşey güzel olsun....
canlarımmmmm inşallah dediğiniz gibi çıkar. ense kalınlığı 2.7 çıktı, burun kemiği, kalp, vssss hepsi çokk iyi çıktı. Doktor çok sağlıklı bir bebek dedi ama ense kalınlığı biraz sınırda. kan sonucuna göre tekrar değerlendirip oturup konuşuruz dedi. Umarım yarın çok güzel konuşmalar olur. Amniyo sentez vss gerek kalmaz.. Oğlum iyi olsun da ben her acıya razıyım
dualarım seninle canım bak ameliyatlıyım hastaların duası kabul olur derler...
tabiki ederiz canım... ama senin oğlun bi savaşcı 2.gün embriyosu olmasına rağmen sıkı sıkı tutundu annesine.. normalde ne kadar zor bu biliyosun... ama senin savaşcı yavrun inat etti bırakmadı seni o yüzden endişe etme bişeyciği yoktur bebişin... inşallah herşey yoluna giricek.....
canımmm Allah yardımcınız olsun hem senin hem de bebişininnn.İnşallah çook güzel şeyler duyacaksın dualarım seninle...
Insallah bebisine hep salikli olur masallah 41 kere
tatlımmmm sınamekı zararlı yumurtalara zarar verıyor zaten kullanmayın dıyorlar cnm o yuzden dıkkat etmek lazımmmm
kızlar ben biraz uzanayım. belim ağrıdı... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
kızlar ben biraz uzanayım. belim ağrıdı... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
allah bağışlasınCanım benim hiç takılma....Bana da aynı şeyleri söylemişlerdi...Şimdi biraz koca kafalı bi oğlum var:))) Darısı sizlerin başına:)))
kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim
kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim