• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tutunma iğnesi olarak vurulduğumuz çatlatma iğnesinden bahsediyorlar...transferden sonra belli aralıkla bazen bir bazen iki kez düşük doz da vuruyorlar...her doktor yaptırmıyo ama...

hoşgeldiiin cicim...bu saatte görünce anladım zaten evinde olduğunu...ağrıların geçmiştir inşallah...

hoşbulduk cnmmmm evet şükür döndum evimeee ohhhh aslında herkes o kadar çok hoş tutmaya çalışıyorki beni ama ben bilmem ki neden yanlız kalmak istiyorum inan dunden beri zor nefes aldım resmen ben evimdn ayrı kalınca arıza yapıyorum resmen:37: ağrılar devam ediyor cnm bakalım daha ne kadar dayanıcam ama çok zırp pırt dr a gittim şimdi biraz çekiniyoırum adamcağız yeter artı diye dövünücek :9::9: uzattım bacaklarımı yatıyorum sen nasılsın cnmm

karasucum hoşgeldiin iyisinizdir umarım bebişinleee

selam hoşbulduk cnmmm biraz ağrı dışında şükür iyiyim sen nasılsın cnm ben de şuanda aynı dr a devam ediyorum değiştirmeyide düşünmüyorum doğum nasip olursa inşllh onuda tup bebe dr umla yapıcam sende değiştirme değiştirmek zorunda değilsin ki

slm cnm nasılsın buarada tutunma iğnesi nedir bilmiyorum ama benım dr um 2 denememdn sonra 5. gün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdı 3/1 yanlş hatrlamıyrsam araştrdım nette bu iğne transfr sonrası tutunmayı kolaylaştırıyr bazı merkezler kullandırıyor yazıyordu

canımmm iyiyim sen nasılsınnn mercimeğin nasıl büyüyomuuu iyi bak onada kendinede :))) evet ovitrelleyide okudum acaba omu???? iyice bi araştırmam gerekkk bunu off kafam allakk bullakk vallahi :(

hoşbulduk cnmmmm evet şükür döndum evimeee ohhhh aslında herkes o kadar çok hoş tutmaya çalışıyorki beni ama ben bilmem ki neden yanlız kalmak istiyorum inan dunden beri zor nefes aldım resmen ben evimdn ayrı kalınca arıza yapıyorum resmen:37: ağrılar devam ediyor cnm bakalım daha ne kadar dayanıcam ama çok zırp pırt dr a gittim şimdi biraz çekiniyoırum adamcağız yeter artı diye dövünücek :9::9: uzattım bacaklarımı yatıyorum sen nasılsın cnmm

ben iyiyim cicim sözde alışverişe gidecektim bu saat oldu çıkamadım beyimiz beraber gidelim dedi hala ortalıkta yok...sinirliyim anlayacağın...:19:

Kizlar Daha yeni memorialden Nur Hanim Aradi beniiiiiii artik ya bu ay Yada martta ordayiiiiiiim bu havalar Orda duzelse hemen gelcem heycanlandim vallaaaaaa ay mutluuuuuuu oldum :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canımmm iyiyim sen nasılsınnn mercimeğin nasıl büyüyomuuu iyi bak onada kendinede :))) evet ovitrelleyide okudum acaba omu???? iyice bi araştırmam gerekkk bunu off kafam allakk bullakk vallahi :(

cnm iyiyiz şükür rabbim sizede nasip etsin inşallh en kısa zamanda birazcık büymüş teyzesi:nazar:2,5 cm olmuş ufaklık ben de ovitrelle kullandım cnm dr um bana dediki o tutnmayı kolaylaştırıyor diye ama her dr kullandırmıyormuş sen tedavini yapıcak dr söylersin cnm bu iğneyi

kızlaaarrrr teessüflerimi bildiriyorum...
beni şu an alışverişte sanıyorsunuz tabiii....
bi ara çıktım topikten sonra döndüm hemen...
bi de ne göreyim bizim kızlar benim yokluğumda sırra kadem basmışlar...
barii biriniz kalsaydınız...:19:

tutunma iğnesi dedikleri ovittrelle diye biliyorum bende çünki transferin 5. günü ben tutunma iğnesi diye onu yapmıştım. hastanedeki hemşire öyle demişti tutunmayı kolaylaştırıyormuş.

selam hoşbulduk cnmmm biraz ağrı dışında şükür iyiyim sen nasılsın cnm ben de şuanda aynı dr a devam ediyorum değiştirmeyide düşünmüyorum doğum nasip olursa inşllh onuda tup bebe dr umla yapıcam sende değiştirme değiştirmek zorunda değilsin ki

evet hayatım değilimde benim doktorum sadece sezeryan doğuma giriyormuş bide şey var bi sorun varmı yokmu die bakıyo yolluyo beni ne bileyim şöyle beslenecen şu na dikkat edecen yok normalmi acaba . biraz ilgi istiyorum galiba o kadar para veriyoz :)

ben iyiyim cicim sözde alışverişe gidecektim bu saat oldu çıkamadım beyimiz beraber gidelim dedi hala ortalıkta yok...sinirliyim anlayacağın...:19:

aman be cnm sinir yapma bakim bırak daha geç gelsin ohhh ohhh bir restorna git hemen akşam yemeğinide ısmarlat kendine:56::56: yap alışveriş otur bir yerde kahve de iç ,tatlıda ye keyif yap öyle gel evine olmaz mı cnm?

Kizlar Daha yeni memorialden Nur Hanim Aradi beniiiiiii artik ya bu ay Yada martta ordayiiiiiiim bu havalar Orda duzelse hemen gelcem heycanlandim vallaaaaaa ay mutluuuuuuu oldum :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayırlı olsuuuuunnnn....bebeğine bir adım daha yaklaştın demek çok sevindim canımmm...bundan sonra gelsin gebelik testleri :1:

Sinirlenme cicim für sarilayim Sana :29::29::29::29::29::29:

ohhhh iyi geldi sarılmakkkk:29:

aman be cnm sinir yapma bakim bırak daha geç gelsin ohhh ohhh bir restorna git hemen akşam yemeğinide ısmarlat kendine:56::56: yap alışveriş otur bir yerde kahve de iç ,tatlıda ye keyif yap öyle gel evine olmaz mı cnm?

fena acısını çıkaracam geciktiği her dakika kredi kartında limit azalmasına sebep olacak farkında değil...neyse gergin bekleyiş sürüyo:9:

Dattluuuuuuuuuuumm yemek yapıyorumm hemde kaçç çeşittt.Bir kaç gün yemek yapmak istemedim nedense..Hepsini bir anda pişiriyorumm.Mutfak savaş alanı oldu:1::1::1::1:

Son düzenleme:
hayırlı olsuuuuunnnn....bebeğine bir adım daha yaklaştın demek çok sevindim canımmm...bundan sonra gelsin gebelik testleri :1:

fena acısını çıkaracam geciktiği her dakika kredi kartında limit azalmasına sebep olacak farkında değil...neyse gergin bekleyiş sürüyo:9:

ohhh oldu bu iş yandın enişteeee:60::60::60:geril geril o zaman cnm nasılsa çıkıcak acısı

Dattluuuuuuuuuuumm yemek yapıyorumm hemde kaçç çeşittt.Bir kaç gün yemek yapmak istemedim nedense..Hepsini bir anda pişiriyorumm.Mutfak savaş alanı oldu:1::1::1::1:

ceza arkadaşımmm:60: selam nasılsın? ohh en iyisini sen yapmışsın yemek işini halletmkle walla benmde artık yavaş yavaş kalkmam lazım ama evde yemeklik birşey yok fazla 4 gece dir evde yoktum neler yaptın yemek için fikir ihtiyacım varda ne yapsam şaşkınım 1 aydır yatınca şimdi zor geliyor

cnm iyiyiz şükür rabbim sizede nasip etsin inşallh en kısa zamanda birazcık büymüş teyzesi:nazar:2,5 cm olmuş ufaklık ben de ovitrelle kullandım cnm dr um bana dediki o tutnmayı kolaylaştırıyor diye ama her dr kullandırmıyormuş sen tedavini yapıcak dr söylersin cnm bu iğneyi

amin cnm sağlıkla sizlerde kucağınıza alın çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi alınca allah bizlere isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın....

dktora evet sölücem acayippp hazırlanıyorum 4. tedaviyeee çok güçleniyorum bilgi olarak :)))) tedaviyi ben yönlendircem :))) öle olmaz böle daha iyi falan diye :)))

cadııı suu seni,derlerdi de inanmazdım..demek hamile olunca hormonlardan zor algılanıyo ölemi?:9:inş.sizinde hamile kaldıgınız günleri görcez,sizde yazcaksınız şöyle böyle diye,senin hormonlarıda görcem ben inş..:9:nasıl oluyo,varmı böyle gariban hamilelerle ugraşmak:5:okadar maşallahımız var ki bi bakıyom sayfalar 20 30 sayfa birden ucmuş,okuması kolaymı?bi de aklımda kalanlara tek tek cevap yazıyorum,gerci bugünlerde fazla aklımda tutamıyorum bak hormonlarım aklımıda etkiledi görüyonmu:37::52:canım benim güldürdün beni,darısı tez vakitte sizin başınıza inş.hemde ikiz ikiz...

buna sadece AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN derimmmmmmmmm

ben şimdilik cıktım canlarım,yarışmam başladı gidip izliyim,beynim calışsın bari,sonra ele güne(su1838)falan dalga konusu oluyoz:9:sonra gelirim yine..byyyyyyy

git izle canım arkadaşım senin zaten zeki bir bayansın geek yok :1::1:

ben uğraşınca uğraştı diyosun bak hemen aklın fikrin yemek kahve tatlı napıyım ben şimdi gelde uğraşma

aman canım kurban oluyum ne pişirdiğini söylemeaman allah karasu var canı çeker :52::52::52::52:

kolay gelsin de şimdi diğerleride gelip bizimde şu işimiz vardı dicekler...üçünüzede küsüm ben...hem yazarım hem küserim :19:

ohhh oldu bu iş yandın enişteeee:60::60::60:geril geril o zaman cnm nasılsa çıkıcak acısı

evet yandı...zaman aleyhine çalışıyoooo...kendi bilir artık...akşam yemeğide kendi getirecek totomu şurdan şuraya kaldırıp yemek de yapmam...

He valla Aynen oyle sende bian bebisine kavusun insallah Dur birdaha sarilayim sana :48::48::48::48::48::48::48: hep beraber insallah sevinelim :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Back