anladım canım inşallah sanada uğurlu gelecek bu merkezorası öyle cnm ama maddiyatta önemli tabi..
ben istanbuldayım cnm..5 yıllıkta dondurma ücreti 500lira ödeyeceğiz..dokdurulmuşu transfer ederkende 500 lira bu tutmazsa olan alternatif planımız..
doktorlar ümitli ama ben yinede kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum..
heryerle görüştüm istanbulda fiyatlar felaket..7000 lerden başlıyor.ben başından beri erdem hastanesine gittiğim için değiştirmedim hastanemi..her merkez gibi buranında olumlu ve olumsuz sonuçları mevcut..Rabbime kalmış gerisi biz elimizden geleni yapalımda
kuzum bugün karikatür ya da bir resim koymadın bak alışmışım bu saatte aşerdim
canım süpermiş
ZUZUcuğum hoşgeldin.canım hay Allah razı olsun senden,geçmişi okuyamamıştım,merak ediyordum kızları:2:
PAPATYA hadi gözün aydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
SUDENAZ inşallah kuzucuk yetişir kardeşine,Allah sağlık versin,korusun miniklerimizi inşallah.
DEMİR_AKINCI hayırlı olsun canım.Meleğin sana sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.
SOLİST gözün aydın canımm.İyilik haberlerin daim olsun.
FULYA üzüldüm canım.Allah meleğini kendiliğinden göndersin,yüzünü güldürsün inşallah.
CAN testlerin sonucu iyi çıkar & en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım.
NİLLA herşeyin hayırlısı canım,Allah kuzucuğa sağlık,uzun ömür versin inşallah.
hoş buldum canımyine uyuyakaldın sandım sesin soluğun çıkmıyordu evet canım benim inşallah hepimizin keselerine bereket olsun , borçlarımıza eda dertlerimize deva versin Rabbim
anladım canım inşallah sanada uğurlu gelecek bu merkezinşallah müjdeni paylaşacaksın bizlerle Rabbim hepimizin gönlünce versin dualarım hepimize inşallah kabul olacakkkk
Sabahtan beri burdayım beynim döndü eşimde çok kötü bakıyorO yüzden benden de hepinize hayırlı geceler Allah rahatlık versinnn
amin canım aminn çok doğru bir yere parmak bastınhoşbulduk canım geçmişi okudum başım döndü bide ben okurken topik on sayfa birden ilerlediama olmaz ki ben hasta ve yaşlı bir kadınımmm
yok canım geçmişi okudum ama bittim yaniiamin canım ve bizi allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın. bu arada yakında tedaviye başlamayı düşünüyormussun belki aynı zamana denk gelir
valla bu aralar hislerimde yanılmıyorumminşallah cnm bnm inşallahhhh...
amin canım aminn çok doğru bir yere parmak bastınALLAH tan korkanlarla karşılaşalım inşallah evett yaaaa çok sevinirim hem seninle tanışmak ta isterim hem hem inşş çifte mutluğa ereriz senin merkez belli mi nerde yaptırmayı düşünüyorsun
çok güseeeeell canım ellerine sağlık tabi çizeninde sadece test işlerine ayırma kendini bence her gün bir karikatür yayınla
hadi hayırlı uğurlu olsun , adını koymuşsun senbende de tanışmak isterim acıbademde olacak inşallah allah nasip kısmet ederse
valla bu aralar hislerimde yanılmıyorummiçime doğuyor yaaa tabi şartlanmadan sitressiz geçir bu süreci inşş müjden çokkkk yakındaaaaa
inşallah canım inşallah evlat hasreti çeken kimse kalmayacak inşallah hepimiz elbet bir gün müjdelerle mutluluklarımızı paylaşacağızzz inşşşşinşallah öyledir şifacım...
Denk geldiğinde ekliyorum canım
hadi hayırlı uğurlu olsun , adını koymuşsun senben kararsızım :26: bakalım neresi ve ne zaman
dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...kızlar ben birşey soracağım..
yeni birşey öğrendim bir arkadaşım sayesinde..
ben iğnelerime başladım bugün itibariyle..
ama bana dozları bugün verildi..yani bu doz neye göre veriliyor?
ben lucrin kullanmaya başladım ve bugün 10 ünite vuruldum..yarın 5e düşecek pazar günü son iğnem..
ayrıca menogonda başlayacak yarın o da 4 doz ve 1 su olarak vurulacak..pazar günü son olacak.
ve pazartesi yumurtalara bakılacak..
normal mi sizce bu?
şans meleğim nerelerdeydinnn ayy kenandan etkilendim canım sesin çıkmıyor karikatürde yayınlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?