Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım canım inşallah sanada uğurlu gelecek bu merkez inşallah müjdeni paylaşacaksın bizlerle Rabbim hepimizin gönlünce versin dualarım hepimize inşallah kabul olacakkkk

hoşbulduk canım geçmişi okudum başım döndü bide ben okurken topik on sayfa birden ilerledi ama olmaz ki ben hasta ve yaşlı bir kadınımmm

hoş buldum canım yine uyuyakaldın sandım sesin soluğun çıkmıyordu evet canım benim inşallah hepimizin keselerine bereket olsun , borçlarımıza eda dertlerimize deva versin Rabbim

yok canım geçmişi okudum ama bittim yanii amin canım ve bizi allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın. bu arada yakında tedaviye başlamayı düşünüyormussun belki aynı zamana denk gelir

anladım canım inşallah sanada uğurlu gelecek bu merkez inşallah müjdeni paylaşacaksın bizlerle Rabbim hepimizin gönlünce versin dualarım hepimize inşallah kabul olacakkkk

inşallah cnm bnm inşallahhhh...

amin canım aminn çok doğru bir yere parmak bastın ALLAH tan korkanlarla karşılaşalım inşallah evett yaaaa çok sevinirim hem seninle tanışmak ta isterim hem hem inşş çifte mutluğa ereriz senin merkez belli mi nerde yaptırmayı düşünüyorsun

bende de tanışmak isterim acıbademde olacak inşallah allah nasip kısmet ederse

Canım ne demek istediğin karikatür olsun

Eki Görüntüle 342201

bu saatte kahkahayla gülersem kociş yanımda uyanır...bende vekaleten sarı kafalara gülmeleri için görev verdim
demek donun görünüyo haaaa...pek de seksiymiş nuranın donları...bu saatte de +18 karikatürü olurdu zaten...
saol kuzum gece gece iyi geldi valla...ay inşallah aramızda adı nuran olan yoktur:))

Son düzenleme:
kızlar ben birşey soracağım..
yeni birşey öğrendim bir arkadaşım sayesinde..
ben iğnelerime başladım bugün itibariyle..
ama bana dozları bugün verildi..yani bu doz neye göre veriliyor?
ben lucrin kullanmaya başladım ve bugün 10 ünite vuruldum..yarın 5e düşecek pazar günü son iğnem..
ayrıca menogonda başlayacak yarın o da 4 doz ve 1 su olarak vurulacak..pazar günü son olacak.
ve pazartesi yumurtalara bakılacak..

normal mi sizce bu?

Son düzenleme:
şans meleğim nerelerdeydinnn ayy kenandan etkilendim canım sesin çıkmıyor karikatürde yayınlandı

Denk geldiğinde ekliyorum canım

tamam canım açıkçası ben çok keyif alıyorum :))))

hadi hayırlı uğurlu olsun , adını koymuşsun sen ben kararsızım :26: bakalım neresi ve ne zaman

öyle canım üniversitede denedim merkezde turgut beyle denedik ama olamayabileceğini bile bile bi umut turgut beyde ii bir doktora benziyor onla devam etme kararındayız. bide sevgi hastanesi var ama orayı ben hastane olarak bile sevmiyorum. e kayseride başka yer yok inşallah herşey yolunda giderde bu sefer allahın izni ile bebişlerimize kavuşuruz. senin aklında nereler var

dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...

şans meleğim nerelerdeydinnn ayy kenandan etkilendim canım sesin çıkmıyor karikatürde yayınlandı

ah canııımmm burdayım yazıyorum ama havam yok pek akşam kırmızı kartı görünce hem meleğimden hem ekşınlı gecelerimden mahrum kaldım ağrısıda eklendi dağıttım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…