• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canım hoş geldin inşallah emeklerinin , sabrının karşılığını göreceksin :49:

amin cnmm..
şifa bak yine karşılaştık yaaa..
bebek isteyenler topiğindeydik ya ben hala orayada yazıyorum.. ben birsum..değiştirdim nickimi..nasılsın?

amin cnmm..
şifa bak yine karşılaştık yaaa..
bebek isteyenler topiğindeydik ya ben hala orayada yazıyorum.. ben birsum..değiştirdim nickimi..nasılsın?
evet canım hatırladım seni meg in topiğinden :29: aaa bak nickini değiştirdiğini bilmiyordum :28: inşallah canım dualarım seninle bebişin şansın göbişine konsun inşallah :49::54:

kuzum walla oturamadım kayınwaldemde aklım sizde kaldı giddince:1:ama o kırmızıları işşallah bi kaç ay sonra hiç görmezsinnn...ben çıkıom artık yarın görüşürüzzz sabah..öptümmm senii sarı şekerimmm:54::54:

evet canım hatırladım seni meg in topiğinden :29: aaa bak nickini değiştirdiğini bilmiyordum :28: inşallah canım dualarım seninle bebişin şansın göbişine konsun inşallah :49::54:

evet cnm megin topiğindeydik..ben arada yazıyorum orayada..sağol cnm bnm inşallahh..
sen ne yaptın iyi misin var mı bir gelişme sende cnm??

iyi geceler kızlar bende bugün ilk iğnemi oldum...
pazartesi yumurtalara bakılacak..
Allahım herkesi evlat sahibi etsin...

hoşgeldinnnnn:71::71::71:
tedavin hayırlı bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yazarsan senide listemize eklerim...

egunal bak canim bu hatunlara,:40:facemis msnmis ohh ohh bizde burda yazisalim ..)))

egunal bu arada resmin super wauuwwwwwww esin cok sansli,masallah sana canim:nazar:

tabi ki canım topik bize kalmış gibi yapıp kime yokmuş gibi sadece birbirimize yazalım:9:
ayrıca resim yorumuna saol cicim...bi de eşime sormak lazım:21:

canların ben artık kaçarım birazda eşimle oturayım yanımda gerçi ama biraz daha yanına gidiimm:16::16:sabah görüşürüzzz.tatlı rüyAlarr...

evet cnm megin topiğindeydik..ben arada yazıyorum orayada..sağol cnm bnm inşallahh..
sen ne yaptın iyi misin var mı bir gelişme sende cnm??
evet canım o topikte muhteşemmm hamiş patlaması oluştu :49: darısı bizlere inşallah :31: iyiyim canım psikolojim bazen gel-git yapsa da sabırla geldik bugüne şükür :16: bende gelişme yok ama bikaç ay sonra siftah tüp bebek tedavime başlamayı planlıyorum :31: inşallah bi aksilik çıkmaz çünkü çok erteledim maddi hazırsızlıktan :5:

hoşbulduk cnm..yazarım yazmam mı?
bizde morfoloji bozukluğu var..%2 morfolojimiz.erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem bu..

heyacanlisindir degilmi,bu sureci lutfen negatif olarak gecirme,guzel dusunki guzel olsun canim
ben ilk tup tedavimde hamile kaldim ..( insallah sende 1.de hamis olursun ) oglusum suan 4.5 ay sonra 2 yasina girecek
suan yine tedavi goruyorum 4.denemem ama hala olmadi:50:, kader kismet vakti zamani dolunca olucak insallah

listeci guzelimiz egunal seni ekler listeye

kuzum walla oturamadım kayınwaldemde aklım sizde kaldı giddince:1:ama o kırmızıları işşallah bi kaç ay sonra hiç görmezsinnn...ben çıkıom artık yarın görüşürüzzz sabah..öptümmm senii sarı şekerimmm:54::54:

iyi geceler canım...bende akşam kocişe kaptırdım laptobu araba alacakmış ona baktı internetten hem benim hem kendi arabasını verecek bi araba alacak:5::5::5:
onun konusu vardı akşam o yüzden bende uzak kaldım sizden...sabah görüşürüz :54::54::54:

giden arkadaşlar güle güle :3: her şey gönlümüzce olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::16:

Back