- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
selam canım hoş geldin inşallah emeklerinin , sabrının karşılığını göreceksiniyi geceler kızlar bende bugün ilk iğnemi oldum...
pazartesi yumurtalara bakılacak..
Allahım herkesi evlat sahibi etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hoş geldin inşallah emeklerinin , sabrının karşılığını göreceksiniyi geceler kızlar bende bugün ilk iğnemi oldum...
cevap bile yazdım hatta face den ekledim bile:)
selam canım hoş geldin inşallah emeklerinin , sabrının karşılığını göreceksin
iyi geceler kızlar bende bugün ilk iğnemi oldum...
akasyacim sen hamissin allah korusun dusersin falan,biz senin yerinede bagiririz
hoşgeldinnnn... niye geciktin mesiye? kırgınlık var yazmışsın yanlış okumadıysam geçmiş olsun tatlım
evet canım hatırladım seni meg in topiğinden aaa bak nickini değiştirdiğini bilmiyordum inşallah canım dualarım seninle bebişin şansın göbişine konsun inşallahamin cnmm..
şifa bak yine karşılaştık yaaa..
bebek isteyenler topiğindeydik ya ben hala orayada yazıyorum.. ben birsum..değiştirdim nickimi..nasılsın?
hosgeldin
insallah hersey yolunda gider canim,sabirsizlikla tedavi surecini takip ediyoruz
lutfen yaz gelismeleri
evet canım hatırladım seni meg in topiğinden aaa bak nickini değiştirdiğini bilmiyordum inşallah canım dualarım seninle bebişin şansın göbişine konsun inşallah
egunal bak canim bu hatunlara,facemis msnmis ohh ohh bizde burda yazisalim ..)))
egunal bu arada resmin super wauuwwwwwww esin cok sansli,masallah sana canim
evet canım o topikte muhteşemmm hamiş patlaması oluştu darısı bizlere inşallah iyiyim canım psikolojim bazen gel-git yapsa da sabırla geldik bugüne şükür bende gelişme yok ama bikaç ay sonra siftah tüp bebek tedavime başlamayı planlıyorum inşallah bi aksilik çıkmaz çünkü çok erteledim maddi hazırsızlıktanevet cnm megin topiğindeydik..ben arada yazıyorum orayada..sağol cnm bnm inşallahh..
sen ne yaptın iyi misin var mı bir gelişme sende cnm??
hoşbulduk cnm..yazarım yazmam mı?
bizde morfoloji bozukluğu var..%2 morfolojimiz.erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem bu..
canların ben artık kaçarım birazda eşimle oturayım yanımda gerçi ama biraz daha yanına gidiimmsabah görüşürüzzz.tatlı rüyAlarr...
kuzum walla oturamadım kayınwaldemde aklım sizde kaldı giddinceama o kırmızıları işşallah bi kaç ay sonra hiç görmezsinnn...ben çıkıom artık yarın görüşürüzzz sabah..öptümmm senii sarı şekerimmm
kuzum walla oturamadım kayınwaldemde aklım sizde kaldı giddinceama o kırmızıları işşallah bi kaç ay sonra hiç görmezsinnn...ben çıkıom artık yarın görüşürüzzz sabah..öptümmm senii sarı şekerimmm