iyi geceler canım...bende akşam kocişe kaptırdım laptobu araba alacakmış ona baktı internetten hem benim hem kendi arabasını verecek bi araba alacak
onun konusu vardı akşam o yüzden bende uzak kaldım sizden...sabah görüşürüz
iyi geceler tatlım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canım...bende akşam kocişe kaptırdım laptobu araba alacakmış ona baktı internetten hem benim hem kendi arabasını verecek bi araba alacak
onun konusu vardı akşam o yüzden bende uzak kaldım sizden...sabah görüşürüz
Herkeze iyi geceler, cok yoruldum biraz dinleneyim,gozlerime kan oturdu vallaha
sabah gorusmek uzere
hoşbulduk tatlım benim yeni geldim drdan dr hatasıymış salak şey görememiş gördüm şükürler olsun yarabbim herkeze nasip etsin allahım bu mutluluğu hiç kimseler üzülmesin rabbim aratmadan versin inşaallah hepimize :3
kızlar hastaneden geldim..bir değişiklik yok..biri hala çok küçük..doktor kendini ikize şartlama üzülürsün dedi...diğeri tam gününde 9 haftalık 2,5 cm..miniğim ise daha 9,5mm...her hafta takip edecekmişim...benden bu kadar...bugün giremem daha toplanıyorum..kendinize iyi bakın..öptüm hepinizi canlarrr..
umarım nilladanda güzel haberler gelir...
merhaba arkadaşlar.....
dün saat 12:00 itibari ie transfer işlemim gerçekleşti... bende ekrandan izledim :) çok güzel çok farklı bir duyguydu....
yalnız dün transfere giderken boğazlarım yanıyordu... transferden sonra ise iyice ağırlaştım ve sonuç olarak şu anda gribim... bana dua edin olur mu...
bu arada ayın 16 sında gebelik testi için hastaneye çağırdılar...
Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.
mrb kızlar Malesef olmadı Bizim için hayırlısı buymuş demekki
cannnlaar ben geldiiiim.akşama kadar bi ton iş hallettim.
dr un istediği tahlilleri verdim (pıhtılaşma ,kromozom analizi)araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyo arkadaşlar.bilginize.
sonra akupunktur için bir dr daha gittim ve anlaştım.saati 30 liradan hem migren için hemde tüp bebek tedavisinde işe yaradığı içinnn.Allah hayırlısını versin bakalımmm.
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef ((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
Birbirini face'de msn'de goren arkadaslari kiniyorum:113:
bizim basimiz kel mi
bizde gormek istiyoruz sizi
Canım hoşgeldin Hayırlı & uğurlu olsun.
Güzel haberlerini almak dileğiyle...
hoşgeldinnnnn
tedavin hayırlı bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yazarsan senide listemize eklerim...
tabi ki canım topik bize kalmış gibi yapıp kime yokmuş gibi sadece birbirimize yazalım
ayrıca resim yorumuna saol cicim...bi de eşime sormak lazım
sabah gorusmek uzere
evet canım o topikte muhteşemmm hamiş patlaması oluştu darısı bizlere inşallah iyiyim canım psikolojim bazen gel-git yapsa da sabırla geldik bugüne şükür bende gelişme yok ama bikaç ay sonra siftah tüp bebek tedavime başlamayı planlıyorum inşallah bi aksilik çıkmaz çünkü çok erteledim maddi hazırsızlıktan
sabah gorusmek uzere
hoşgeldin canım... arkadaşlara yazcam derken sana merhaba demem geçikti kusura bakma....
evet canım yaaa sırada biz kalanlar hamiş listelerine ekleneceğiz inşallah evet her şeyin hayırlısı olsun ayyy fiyat süpermiş sen hangi ildesin canım valla ben Kayseri deyim tüp bebek merkezinde 3 küsür ve ilaç fiyatları hariç nerdeyse 5 binlerde toplam fiyat çıkardılar acıbadem var onun fiyatı da önceden tuzluydu fakat kadro değişmiş sistem değişmiş bu merkezle aynı fiyatmış yani bizde şans yok 5 bini gözden çıkaracağız inşallah giden paralar feda olsun yeter ki evlatlarımıza kavuşalımaynen cnm 80lerde hamiş sayısı..ama ben kalamadım hala
o psikoloji bende de mevcut cnm..hayırlısı olsun
ben çok makul bir ücrete anlaştım hastaneyle..3650 herşey dahil..
hoşbulduk cnm..inşallah cümlemiz hayırlı haberler veririz...
amin inşallah...bende erdem hastanesinde başladım..bu ilk tüp bebek denemem olacak..erkek faktörümüz var bizimde 2,5 yıldır bebişimiz olmuyor
evet canım yaaa sırada biz kalanlar hamiş listelerine ekleneceğiz inşallah evet her şeyin hayırlısı olsun ayyy fiyat süpermiş sen hangi ildesin canım valla ben Kayseri deyim tüp bebek merkezinde 3 küsür ve ilaç fiyatları hariç nerdeyse 5 binlerde toplam fiyat çıkardılar acıbadem var onun fiyatı da önceden tuzluydu fakat kadro değişmiş sistem değişmiş bu merkezle aynı fiyatmış yani bizde şans yok 5 bini gözden çıkaracağız inşallah giden paralar feda olsun yeter ki evlatlarımıza kavuşalım
evet canım yaaa sırada biz kalanlar hamiş listelerine ekleneceğiz inşallah evet her şeyin hayırlısı olsun ayyy fiyat süpermiş sen hangi ildesin canım valla ben Kayseri deyim tüp bebek merkezinde 3 küsür ve ilaç fiyatları hariç nerdeyse 5 binlerde toplam fiyat çıkardılar acıbadem var onun fiyatı da önceden tuzluydu fakat kadro değişmiş sistem değişmiş bu merkezle aynı fiyatmış yani bizde şans yok 5 bini gözden çıkaracağız inşallah giden paralar feda olsun yeter ki evlatlarımıza kavuşalım
kızlar bende çıkıyom kocamı daha fazla püskürtmeyeyim:))) hepinize allah rahatlık versin...
yarın sabah eklerim...inşallah ilk ve son olur meleğin annesini daha fazla bekletmez
hoş buldum canım yine uyuyakaldın sandım sesin soluğun çıkmıyordu evet canım benim inşallah hepimizin keselerine bereket olsun , borçlarımıza eda dertlerimize deva versin RabbimMerha ba canım seni tekrar görmek güzel haklısın canım tedavi için 5 bini gözden çıkarmak gerekiyor madden manen zor bi süreç