Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler tatlım ...

oh çok şükür bak boşu boşuna üzüldünüz tebrikler canımm....

hayırlısı olsun canım rabbim sanada bebişlerinede sağlık versin. benim kuzeniminde ikizleri var aralarında 1 kilo farkla doğdular çok şükür şimdi ikiside iyi yeter ki rabbim ömür versin...

hadi hayırlısı canım test gününde bize güzel haberler verirsin inşallah... bu arada geçmiş olsun...

Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.

tebrikler canım...

mrb kızlar Malesef olmadı Bizim için hayırlısı buymuş demekki

hayırlısı olsun canım rabbim sabrını artırsın....

şekerim özledim seni nerelerdesin. tama olarak 2 test mi yaptırdın bende gidecem ya akapunktur için nereyle anlaştın.... hadi hayırlısı olsun hımm bide şeyi nsoracaktım senin dondurulmuşun var mı embriyoların çok iyiydi diye hatırlıyorumm...

hayırlısı olsun canım diğer bebişin var çok şükür allah ona uzun sağlıklı ömürler versinn...

Birbirini face'de msn'de goren arkadaslari kiniyorum:113:
bizim basimiz kel mi
bizde gormek istiyoruz sizi

yürü be minecanım kim tutar seni haklısın valla ....

Canım hoşgeldin Hayırlı & uğurlu olsun.

Güzel haberlerini almak dileğiyle...

hoşbulduk cnm..inşallah cümlemiz hayırlı haberler veririz...

amin inşallah...bende erdem hastanesinde başladım..bu ilk tüp bebek denemem olacak..erkek faktörümüz var bizimde 2,5 yıldır bebişimiz olmuyor

aynen cnm 80lerde hamiş sayısı..ama ben kalamadım hala
o psikoloji bende de mevcut cnm..hayırlısı olsun
ben çok makul bir ücrete anlaştım hastaneyle..3650 herşey dahil..

aynen cnm 80lerde hamiş sayısı..ama ben kalamadım hala
o psikoloji bende de mevcut cnm..hayırlısı olsun
ben çok makul bir ücrete anlaştım hastaneyle..3650 herşey dahil..
evet canım yaaa sırada biz kalanlar hamiş listelerine ekleneceğiz inşallah evet her şeyin hayırlısı olsun ayyy fiyat süpermiş sen hangi ildesin canım valla ben Kayseri deyim tüp bebek merkezinde 3 küsür ve ilaç fiyatları hariç nerdeyse 5 binlerde toplam fiyat çıkardılar acıbadem var onun fiyatı da önceden tuzluydu fakat kadro değişmiş sistem değişmiş bu merkezle aynı fiyatmış yani bizde şans yok 5 bini gözden çıkaracağız inşallah giden paralar feda olsun yeter ki evlatlarımıza kavuşalım

hoşbulduk cnm..inşallah cümlemiz hayırlı haberler veririz...
amin inşallah...bende erdem hastanesinde başladım..bu ilk tüp bebek denemem olacak..erkek faktörümüz var bizimde 2,5 yıldır bebişimiz olmuyor

yarın sabah eklerim...inşallah ilk ve son olur meleğin annesini daha fazla bekletmez

kuzum bugün karikatür ya da bir resim koymadın bak alışmışım bu saatte aşerdim

Merha ba canım seni tekrar görmek güzel haklısın canım tedavi için 5 bini gözden çıkarmak gerekiyor madden manen zor bi süreç

orası öyle cnm ama maddiyatta önemli tabi..
ben istanbuldayım cnm..5 yıllıkta dondurma ücreti 500lira ödeyeceğiz..dokdurulmuşu transfer ederkende 500 lira bu tutmazsa olan alternatif planımız..
doktorlar ümitli ama ben yinede kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum..
heryerle görüştüm istanbulda fiyatlar felaket..7000 lerden başlıyor.ben başından beri erdem hastanesine gittiğim için değiştirmedim hastanemi..her merkez gibi buranında olumlu ve olumsuz sonuçları mevcut..Rabbime kalmış gerisi biz elimizden geleni yapalımda

Sabahtan beri burdayım beynim döndü eşimde çok kötü bakıyor O yüzden benden de hepinize hayırlı geceler Allah rahatlık versinnn

ZUZUcuğum hoşgeldin. canım hay Allah razı olsun senden,geçmişi okuyamamıştım,merak ediyordum kızları:2:

PAPATYA hadi gözün aydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.

SUDENAZ inşallah kuzucuk yetişir kardeşine,Allah sağlık versin,korusun miniklerimizi inşallah.

DEMİR_AKINCI hayırlı olsun canım.Meleğin sana sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.

SOLİST gözün aydın canımm.İyilik haberlerin daim olsun.

FULYA üzüldüm canım.Allah meleğini kendiliğinden göndersin,yüzünü güldürsün inşallah.

CAN testlerin sonucu iyi çıkar & en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım.

NİLLA herşeyin hayırlısı canım,Allah kuzucuğa sağlık,uzun ömür versin inşallah.

Merha ba canım seni tekrar görmek güzel haklısın canım tedavi için 5 bini gözden çıkarmak gerekiyor madden manen zor bi süreç
hoş buldum canım yine uyuyakaldın sandım sesin soluğun çıkmıyordu evet canım benim inşallah hepimizin keselerine bereket olsun , borçlarımıza eda dertlerimize deva versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…