dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...
ah canııımmm burdayım yazıyorum ama havam yok pek akşam kırmızı kartı görünce hem meleğimden hem ekşınlı gecelerimden mahrum kaldımağrısıda eklendi dağıttım yaniii
dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...
ah canııımmm burdayım yazıyorum ama havam yok pek akşam kırmızı kartı görünce hem meleğimden hem ekşınlı gecelerimden mahrum kaldımağrısıda eklendi dağıttım yaniii
evet sevgi hastanesi hakkında hiç iyi yorumlar okumadım kk datamam canım açıkçası ben çok keyif alıyorum :))))
öyle canım üniversitede denedim merkezde turgut beyle denedik ama olamayabileceğini bile bile bi umut turgut beyde ii bir doktora benziyor onla devam etme kararındayız. bide sevgi hastanesi var ama orayı ben hastane olarak bile sevmiyorum. e kayseride başka yer yok inşallah herşey yolunda giderde bu sefer allahın izni ile bebişlerimize kavuşuruz. senin aklında nereler var
evet bende üzüldüm canımama hayırlısı olsun ekşın da sende alışkanlık yapmıştı biraz dinlen bakalım meleğin nasıl gelecek hep birlikte göreceğiz ama gelecek
sağol cnm..1,5 yıl önceki tahlil sonuçlarımda
tsh 0,938
prl 16
lh 4,77
fsh 6,65
E2 34,6
ft4 1,03
çıktı bunlara göre normal değil mi?? doktor bunlar yeterli tüpe başlarken tekrar yaptırmana gerek yok dedi..
ay ne ayıııppp ne alışkalığı beee...siz demediniz mi günaşırı çalışın olur diyeee...bende öyle yaptım şimdide alışkanlık yaptı sende diye ithamda bulunuyoooo çok ayıpladım dermişimmmmm
normal görünüyor...ama tedaviye başlarken adetin 2. ya da 3.günü bakılması gerekiyor yinede...değerlerin benimkine çok benziyor bizde sebepsiz infertilite var...
evet sevgi hastanesi hakkında hiç iyi yorumlar okumadım kk daaklımda bile yok orası aklımda bi yer yok canım ya merkez ya acıbadem olacak büyük ihtimal aslında antalya yı bile düşünüyorum ama il dışı diye eşim sıcak bakmıyorr :26: haberleşiriz seninle hele netleşsin bakalım benim karar
ay ne ayıııppp ne alışkalığı beee...siz demediniz mi günaşırı çalışın olur diyeee...bende öyle yaptım şimdide alışkanlık yaptı sende diye ithamda bulunuyoooo çok ayıpladım dermişimmmmm
normal görünüyor...ama tedaviye başlarken adetin 2. ya da 3.günü bakılması gerekiyor yinede...değerlerin benimkine çok benziyor bizde sebepsiz infertilite var...
Egunal vakti geldiğinde,bir vesileyle olacak inş. canım.Hakkımızda hayırlısı ...
İyi geceler & tatlı rüyalar.
Öpüldünüz
gece yatmadan gördüm seni yüzümde bir tebessüm:101:
Egunal vakti geldiğinde,bir vesileyle olacak inş. canım.Hakkımızda hayırlısı ...
İyi geceler & tatlı rüyalar.
Öpüldünüz
bende tekrar bakılsın dedim ama gerek görmediler..
bende birşey yokmuş doktorumun dediğine göre..eşimde morfoloji bozukluğu var..%2 morfolojimiz.sayımız 59 milyon.
eşinin değerleri normal mi peki?
bakalım tüp bebeğimiz tutar inşallah..Allahım bekletmesin hiçbirimizi..
evet evet bende üşeniyorum aslında il dışının zorlukları da vardır elbetevet canım bende timur gürganı istiyordum ama eşim şehir dışına sıcak bakmıyor açıkçası düşününce banada zor geliyor burda bile git gel iğneler bi hal oluyorsun . gerçi bu doktor benimde içime sindi bakalım hayırlısı aMA bence önemli olan allahın ol demesi tabii bide nereye gidersen git içine sinmeli hayırlısı olsuun...
iyi geceler canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun tedavin dualarım seninlekızlar iyi geceler bende çıkıyorum..kocam mışıl mışıl uyuyor...yanına gidipte kıvrılim bendeeee
eşimde de sorun görünmüyor sayı ver dersen şu an aklımda yok çünkü sorun yok dediler diye dikkatli bakmadım bile...3 ayrı hastanede ve 1 özel labaratuvarda yapılan sperm analizlerine normal dendi...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek 7 yıllık evlilik ve korunmamamıza rağmen hiç gebelik oluşmadı....2.tedavime martta başlayacam kısmetse...inşallah hepimizin son tedavileri olur...
iyi geceler canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun tedavin dualarım seninle
Aynen bende öyle oldum canımıniçiii..Nden yatmadın sen bakıyimm.Benim uykum kaççtı..Kocişi yatırdımm bir bakayım dedimm neler kaynatmışlarr.Ama şaşı olmamak imkansızz.Çok hızlı ilerliyor maşallaahh.Kınamışş bizi minecann facebook falan olaylarına girmemizi istiyorlar anladığım kadarıylaa.Kimsenin en azından listemizdekilerin okuyamayacağı gibi olursa süper olur tabii.Ama diğer türlüü çok riskli yaniiiii..en azından benimm içinn..İfşa olmak istemem herkeze şahhsenn..Bir öğrenmek gerek nasıl oluyor diyee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?