• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...

ah canııımmm burdayım yazıyorum ama havam yok pek akşam kırmızı kartı görünce hem meleğimden hem ekşınlı gecelerimden mahrum kaldım:9: ağrısıda eklendi dağıttım yaniii:37:

evet bende üzüldüm canım:14: ama hayırlısı olsun ekşın da sende alışkanlık yapmıştı :17: biraz dinlen bakalım meleğin nasıl gelecek hep birlikte göreceğiz ama gelecek:52::52:

dozlar yumurta rezervinle alakalı ve verilen dozlar gayet normal...

ah canııımmm burdayım yazıyorum ama havam yok pek akşam kırmızı kartı görünce hem meleğimden hem ekşınlı gecelerimden mahrum kaldım:9: ağrısıda eklendi dağıttım yaniii:37:

sağol cnm..1,5 yıl önceki tahlil sonuçlarımda

tsh 0,938
prl 16
lh 4,77
fsh 6,65
E2 34,6
ft4 1,03

çıktı bunlara göre normal değil mi?? doktor bunlar yeterli tüpe başlarken tekrar yaptırmana gerek yok dedi..

tamam canım açıkçası ben çok keyif alıyorum :))))

öyle canım üniversitede denedim merkezde turgut beyle denedik ama olamayabileceğini bile bile bi umut turgut beyde ii bir doktora benziyor onla devam etme kararındayız. bide sevgi hastanesi var ama orayı ben hastane olarak bile sevmiyorum. e kayseride başka yer yok inşallah herşey yolunda giderde bu sefer allahın izni ile bebişlerimize kavuşuruz. senin aklında nereler var
evet sevgi hastanesi hakkında hiç iyi yorumlar okumadım kk da :19: aklımda bile yok orası :23: aklımda bi yer yok canım ya merkez ya acıbadem olacak büyük ihtimal :28: aslında antalya yı bile düşünüyorum ama il dışı diye eşim sıcak bakmıyorr :26: haberleşiriz seninle hele netleşsin bakalım benim karar :28:

evet bende üzüldüm canım:14: ama hayırlısı olsun ekşın da sende alışkanlık yapmıştı :17: biraz dinlen bakalım meleğin nasıl gelecek hep birlikte göreceğiz ama gelecek:52::52:

ay ne ayıııppp ne alışkalığı beee...siz demediniz mi günaşırı çalışın olur diyeee...bende öyle yaptım şimdide alışkanlık yaptı sende diye ithamda bulunuyoooo çok ayıpladım dermişimmmmm:9:

sağol cnm..1,5 yıl önceki tahlil sonuçlarımda

tsh 0,938
prl 16
lh 4,77
fsh 6,65
E2 34,6
ft4 1,03

çıktı bunlara göre normal değil mi?? doktor bunlar yeterli tüpe başlarken tekrar yaptırmana gerek yok dedi..

normal görünüyor...ama tedaviye başlarken adetin 2. ya da 3.günü bakılması gerekiyor yinede...değerlerin benimkine çok benziyor bizde sebepsiz infertilite var...

Egunal vakti geldiğinde,bir vesileyle olacak inş. canım.:16:Hakkımızda hayırlısı ...

İyi geceler & tatlı rüyalar.

Öpüldünüz:54:

ay ne ayıııppp ne alışkalığı beee...siz demediniz mi günaşırı çalışın olur diyeee...bende öyle yaptım şimdide alışkanlık yaptı sende diye ithamda bulunuyoooo çok ayıpladım dermişimmmmm:9:

normal görünüyor...ama tedaviye başlarken adetin 2. ya da 3.günü bakılması gerekiyor yinede...değerlerin benimkine çok benziyor bizde sebepsiz infertilite var...

bende tekrar bakılsın dedim ama gerek görmediler..
bende birşey yokmuş doktorumun dediğine göre..eşimde morfoloji bozukluğu var..%2 morfolojimiz.sayımız 59 milyon.
eşinin değerleri normal mi peki?
bakalım tüp bebeğimiz tutar inşallah..Allahım bekletmesin hiçbirimizi..

evet sevgi hastanesi hakkında hiç iyi yorumlar okumadım kk da :19: aklımda bile yok orası :23: aklımda bi yer yok canım ya merkez ya acıbadem olacak büyük ihtimal :28: aslında antalya yı bile düşünüyorum ama il dışı diye eşim sıcak bakmıyorr :26: haberleşiriz seninle hele netleşsin bakalım benim karar :28:

evet canım bende timur gürganı istiyordum ama eşim şehir dışına sıcak bakmıyor açıkçası düşününce banada zor geliyor burda bile git gel iğneler bi hal oluyorsun . gerçi bu doktor benimde içime sindi bakalım hayırlısı aMA bence önemli olan allahın ol demesi tabii bide nereye gidersen git içine sinmeli hayırlısı olsuun...

ayıplama şekerimm çocuk olsun olması günaşırı aşk iyidir :17::17::17:

gece yatmadan gördüm seni yüzümde bir tebessüm:101::70:

Aynen bende öyle oldum canımıniçiii..Nden yatmadın sen bakıyimm.Benim uykum kaççtı..Kocişi yatırdımm bir bakayım dedimm neler kaynatmışlarr.Ama şaşı olmamak imkansızz.Çok hızlı ilerliyor maşallaahh.Kınamışş bizi minecann facebook falan olaylarına girmemizi istiyorlar anladığım kadarıylaa.Kimsenin en azından listemizdekilerin okuyamayacağı gibi olursa süper olur tabii.Ama diğer türlüü çok riskli yaniiiii..en azından benimm içinn..İfşa olmak istemem herkeze şahhsenn..Bir öğrenmek gerek nasıl oluyor diyee.

iyi geceler canlarımm allah rahatlık versin yarın görüşürüz rabbim gönlümüzdekileri hayırlısı ile versinnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar iyi geceler bende çıkıyorum..kocam mışıl mışıl uyuyor...yanına gidipte kıvrılim bendeeee

bende tekrar bakılsın dedim ama gerek görmediler..
bende birşey yokmuş doktorumun dediğine göre..eşimde morfoloji bozukluğu var..%2 morfolojimiz.sayımız 59 milyon.
eşinin değerleri normal mi peki?
bakalım tüp bebeğimiz tutar inşallah..Allahım bekletmesin hiçbirimizi..

eşimde de sorun görünmüyor sayı ver dersen şu an aklımda yok çünkü sorun yok dediler diye dikkatli bakmadım bile...3 ayrı hastanede ve 1 özel labaratuvarda yapılan sperm analizlerine normal dendi...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek 7 yıllık evlilik ve korunmamamıza rağmen hiç gebelik oluşmadı....2.tedavime martta başlayacam kısmetse...inşallah hepimizin son tedavileri olur...

evet canım bende timur gürganı istiyordum ama eşim şehir dışına sıcak bakmıyor açıkçası düşününce banada zor geliyor burda bile git gel iğneler bi hal oluyorsun . gerçi bu doktor benimde içime sindi bakalım hayırlısı aMA bence önemli olan allahın ol demesi tabii bide nereye gidersen git içine sinmeli hayırlısı olsuun...
evet evet bende üşeniyorum aslında il dışının zorlukları da vardır elbet :5: ama kk da il dışlarına koşa koşa giden kızları öğrendikçe bende hevesleniyordum :9::9: aynen yaaa Rabbim ol desin doğru yer doğru zamanda başlayalım hepimiz :49::emir_bebek::nazar: içimize sinmesi önemli inşallah ertelenmeden başlarız :52:

eşimde de sorun görünmüyor sayı ver dersen şu an aklımda yok çünkü sorun yok dediler diye dikkatli bakmadım bile...3 ayrı hastanede ve 1 özel labaratuvarda yapılan sperm analizlerine normal dendi...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek 7 yıllık evlilik ve korunmamamıza rağmen hiç gebelik oluşmadı....2.tedavime martta başlayacam kısmetse...inşallah hepimizin son tedavileri olur...

hayırlısı olsun cnm bnm..olacak inşallah..
bizdede 2,5 yıldır korunma yok ama bebişte yok..
morfoloji bozukluğumuz var doğal yoldan kalırsın ama ben zaman veremem dedi doktor..belki bu ay belki 10 yıl sonra..aşılama şansımızda yok bizim direkt tüp denildi.
ama nasib tabi..Rabbim ol dediğinde olacak muhakak biz tedbir olarak yapıyoruz bunları takdir Yaradanımızın..

Son düzenleme:
Aynen bende öyle oldum canımıniçiii..Nden yatmadın sen bakıyimm.Benim uykum kaççtı..Kocişi yatırdımm bir bakayım dedimm neler kaynatmışlarr.Ama şaşı olmamak imkansızz.Çok hızlı ilerliyor maşallaahh.Kınamışş bizi minecann facebook falan olaylarına girmemizi istiyorlar anladığım kadarıylaa.Kimsenin en azından listemizdekilerin okuyamayacağı gibi olursa süper olur tabii.Ama diğer türlüü çok riskli yaniiiii..en azından benimm içinn..İfşa olmak istemem herkeze şahhsenn..Bir öğrenmek gerek nasıl oluyor diyee.

ağrım var şekerim bi de bilgisayar 23.00 a kadar kocişteydi anca elime geçirdim ondan geç saate kaldım...bizi kınadılar valla...bende çok sıcak bakmıyorum face işine aslında isteyenler tek tek eklesinler birbirlerini ama topluca nasıl olur bilmem...

Back