Tüp Bebek Günlüğümüz !

masideaydn cımda gelmişşşş....MAŞALLAHHH kuzum bebiş kocaman olmuşşş...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ikili test sonucunda iyi çıkacaktır...
inşallah bereketli bir topik olacak inşallah...listelerimizle devam edecez yine...senden bilgilerini paylaşmaya devam et...bizde seni seviyoruzzzz

canim gecmis olsun.. ama sonuc olarak tatliya baglanmis,topigin hayirli olsun

ayrica nicin resmi bi acilis halay ekibi kurmuyoruz

HEPINIZIN KANDILINI KUTLU OLSUN.,ALLAHIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESIN KIZLAR

geçti cicim geçti...
topiğin de ne demek ayolll hemen düzeltme yapayım topiğimiz ben sadece konuyu açtım o kadar taammııııııı kızıııımmmm
seninde kandilin mübarek olsun bi dua edebilsem bu akşam kabul olacakta ben fırsat bulamadım bi türlü

canım benim biz aynıyız şimdilik..artık evim burnumda tütmeye başladı..1,5 ay oldu ayrılalı..inşallah haftaya dönücem..hem evime hemde kocişime kavuşucam

göbüşünü gezdirip geldin mi bu soğukta kızım dikkat et yel gircek bi taraflarına

göbüşümü gezdirip tıka basa doldurup geldim:))))) Allahtan araba var, zaten soğukta nereye gidicezki mecburen alışveriş merkezi.. ama hakkatten ankara delidehşet soğuk.. yaz gelsede rahatlasak zaten benim kışla aram hiç iyi değil....

canım belki biliyosundur ama ben yinede söyliyim...listeyi aynen ordan kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorsun..sakın yeniden yazmak için uğraşma...

minecan77...kuzum halay ekibi fikrine bayıldım hemen kuruyorum açılış için kutlama halayını haydi kızlar halayaaa

slm kızlar. yeni topik hayırlı olsun.

saol canım takıl bize burdayız artık...

oh oh ye cicim...bu zamanda yemeyecende ne zaman yiyecen...obez olma ama topiğe sığmazsın mazallahhh
evet bu ne biçim bi soğuk ben son yıllarda böyle soğuk görmedim ankarada...bu da havadan sudan muhabbet oldu

canım belki biliyosundur ama ben yinede söyliyim...listeyi aynen ordan kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorsun..sakın yeniden yazmak için uğraşma...

evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama denemedim başaramazsam senden yardım isterimmm

hoşgeldin canım aramıza.işşallah bu tedavinde pozitifi alırsın...
aman 5 görümceallah kolaylık versin sana canımsen içini ferah tut herşey düzelir işşallah.bebeğin çok kıymetli bi bebek seni ve onu kimsenin üzmesine izin verme.işşallah eşinde en kısa zamanda farkına warır bunun
7 gün sonra işşallah pozitifi alırsın canım.benimde 4. denemem olcak bu ay başlıcam bakalım hayırlısıyla.işşallah senin son olur 3. denemen ve bebeğini kucağına alırsınn
canımmmm hoşgeldinn.çok üzülmüştüm ama ayrılık kısa sürdü çok şüküralıştık birbirimize ayrı kalınca zor oluo walla....
canım benim biz aynıyız şimdilik..artık evim burnumda tütmeye başladı..1,5 ay oldu ayrılalı..inşallah haftaya dönücem..hem evime hemde kocişime kavuşucam

canım benim evine dönmene sewindim..ama şey sen nerdeydin kikafam karışıo bazen unutuommkusura bakma walla:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…