ayyyyy ne olmuş bisim melekler buraya uçmuşş canlarıımm yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn .. bende bugün doktora gittim 7 santim olmuş bebiş cinsiyetiini söylemedi ense kalınlığına baktı herşey normal dedi ikili testimizide yaptırdık haftaya cıuma sonucu alıcaz inşallah bi sorun çıkmazz. inşallah bu topik herkeze meleklerini getirir bol bebişli olsun İNŞALLAAAAAAAAAAAAH sizleri sevioruummmm
canim gecmis olsun.. ama sonuc olarak tatliya baglanmis,topigin hayirli olsun
ayrica nicin resmi bi acilis halay ekibi kurmuyoruz
HEPINIZIN KANDILINI KUTLU OLSUN.,ALLAHIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESIN KIZLAR
ay hoşbulduk cnmmm benm sen nasılsın ben de seni merak ediyordum cnm çok gezinme tamam mı?evet bugun oldu bir yanlış anlaşılma inşllh bır daha böyle durumlarda olmaz evet yeni topik güzel olmuş egunalin olduğu heryer güzel olur tabiiii
göbüşünü gezdirip geldin mi bu soğukta kızım dikkat et yel gircek bi taraflarına
evet aynen benim annemde öyle der hep ben bugün dua etme fırsatı bulamadım henüz ilk fırsatta başlayacam inşallah...
slm kızlar. yeni topik hayırlı olsun.
göbüşümü gezdirip tıka basa doldurup geldim:))))) Allahtan araba var, zaten soğukta nereye gidicezki mecburen alışveriş merkezi.. ama hakkatten ankara delidehşet soğuk.. yaz gelsede rahatlasak zaten benim kışla aram hiç iyi değil....
canım belki biliyosundur ama ben yinede söyliyim...listeyi aynen ordan kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorsun..sakın yeniden yazmak için uğraşma...
feriha ile emir evlendi
feriha yılmaz oldu sana feriha sarrafoğlu
gittiiii aslan gibi çocuk papucum ferihasına gitttiiiii...
allah kabul etsın ınsallah
hoşgeldin canım aramıza.işşallah bu tedavinde pozitifi alırsın...herkese iyi akşamlar, hayırlı kandiller diliyorum.
topiği açma zamanınıza kendi adıma bayıldım çünki bugün adet oldum ve yarın 2. tüp denememe başlıyorum kısmetse, bana en uygun topik hangisi acaba diye bakınırken birden bu topiği gördüm, sayfaları şöyle bi hemencik okuduktan sonra hıh işte bu dedim.
yani izin verirseniz artık bende aranızdayım.
ayrıca başlıkta gerçekten süper olmuş.
aman 5 görümceCanimmm yaa bend kafayı yemek üzereyim. Kocamin beni adam yerin koyduğu yok. Nasıl yapıyor ediyorlar bilmiyorum ama Bende 5 tane gorumce var ve nasıl yapıyor ediyorlarsa kocamı etkiliyorlar büyü yapmış olmalarında bile şüpheleniyorum. Adam su halimde bir haftadır yüzüme bakmıyor.nbil,ıiyorum cok hayırlı bir son gibi gelmiyor benim sonum....ama herseye rağmen Allah bebeğimi benden ayırmasın. Ben her türlü kahrinicekerim bebeğimin... Sağlıklı sıhhati kucağıma almayı nasip etsin... Tüm hamile arkadaslarimin da tabi...allahhepmizin muradını versin inşallah...
7 gün sonra işşallah pozitifi alırsın canım.benimde 4. denemem olcak bu ay başlıcam bakalım hayırlısıyla.işşallah senin son olur 3. denemen ve bebeğini kucağına alırsınnslm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu benim 3.tüp bebek denemem bugün tansferimin 4.günü ilk ikisindeki gibi panık ataklarım yok çok sükür ama yarın bıgun yine başlıycak korkularım sanırım..bebeği tutunan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi anlatırmısınız lütfen nasıl gecicek 7 gun bilmiyorum of off dua edin arkadaslar neolur herkesin kandılını de kutluyorum buarada..
canımmmm hoşgeldinn.çok üzülmüştüm ama ayrılık kısa sürdü çok şükürbay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için
canım benim biz aynıyız şimdilik..artık evim burnumda tütmeye başladı..1,5 ay oldu ayrılalı..inşallah haftaya dönücem..hem evime hemde kocişime kavuşucam
minecan77...kuzum halay ekibi fikrine bayıldım hemen kuruyorum açılış için kutlama halayını haydi kızlar halayaaa
kapıcı kız allem etti kallem etti kapakladı sosyetik yakışıklıyı
:46
:
ben halay çekemem ama böle al sallarım
:46
:
ben halay çekemem ama böle al sallarım
feriha ile emir evlendi
feriha yılmaz oldu sana feriha sarrafoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?