bay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için
Hoş geldin canım. olması gereken olmuş. siz kimseye hakaret etmediniz. sadece fikirlerinizi beyan ettiğiniz için böyle saçma bir cezaya hiç gerek yoktu. Hadi geçmiş olsun...
bay kazen benim cezamı kaldırmış çok sevindim sizden birden ayrı kalınca üzüldüm açıkçası o kadar çok alıştım ki hepinize yüzüm güldü birden açılınca siteye girişş butun herkese çok teşekkür ederim hele egunalime cepten yetiştim butun gun kendisine canım benim hiç kızmadı bana yeter artık bile demedi..Sayın Kazen size de teşekkür ederim bana karşı vicdanlı davrandığınız ve beni dinlediğiniz için
Hoş geldin canım. olması gereken olmuş. siz kimseye hakaret etmediniz. sadece fikirlerinizi beyan ettiğiniz için böyle saçma bir cezaya hiç gerek yoktu. Hadi geçmiş olsun...
hoşbulduk cnmmmmm evet bugun gereksiz bir gerginlik oldu aramızda ben kardeşlerime sahip çıkmak istedim bay kazen beni ciddi yanlış anlamış sonra mail attım kendisine o da bu durumu düzeltmiş teşekkür ederim, sen buarada ben sana hbr vermesi için egunale msj attım sen mutlaka aral bey e git derim cnm benım de bu şeklde başladı ve sonraki gunlerde kırmızıya döndu çunku kanama alanım varmış yattım fakat şimdi şükür çok iyiym için rahat eder hem inşllhhhh bir daha hiç yaşamazsın bu durumu iğne demem felaket ağrı yapıyor ben ilk vurulduğum gün ciddi felç oldum sandim bir dha olmasın inşallhhhh
canım benim hoşgeldin nasıl sevindim anlatamam...çok üzülmüştüm...teşekkürler kk yönetimi...
canım yaaaiki gün yoktum neler olmus ben sizi özlerim ama bende takılsam sizle olurmu...
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu benim 3.tüp bebek denemem bugün tansferimin 4.günü ilk ikisindeki gibi panık ataklarım yok çok sükür ama yarın bıgun yine başlıycak korkularım sanırım..bebeği tutunan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi anlatırmısınız lütfen nasıl gecicek 7 gun bilmiyorum of off dua edin arkadaslar neolur herkesin kandılını de kutluyorum buarada..
Herkese selam, Kandiliniz Mübarek olsun..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, hepimizin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallah.. Bu arada yeni topic hayırlı olsun..
canım sağol.Şuan çok şükür hiç bir şey kalmadı. Aral beyle konuştuk normal bir durum dedi. Bakalım yarın olmadı gideriz belki. Offf hiç kimse yaşamasın inşallah yaa hepimizin meleğini korusun rabbim.
Yawww kızlar neden burayageldikkk????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?