- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 158
- 34
ünlü playboy ne hallere düştü...gerçekten ferihadan gönlü geçecekmi acaba???
canım benim evine dönmene sewindim..ama şey sen nerdeydin kikafam karışıo bazen unutuomm kusura bakma walla:18:
:118: :
ünlü playboy ne hallere düştü...gerçekten ferihadan gönlü geçecekmi acaba???
anam ben kaçırdım ne ara ewlendiler yaaa göremedimm
bi de pon pon kız olalım dimi amaaa:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım ben daha eve dönemedimki
ben aslında bodrum da yaşıyorum istanbula tedavi için geldim..aralık 17 den beri burdayım..donmuşlarımı denedim tutuncada kaldım öyle ilk ultrasonda falandı filandı derken...kocişte ilk ultrason randevusu için yanıma geldi 3 gün döndü...şimcik haftaya dönmeyi planlıyoz bakalım salı randevum var bebişler bana bi yamuk yapmazlarsa
masideaydn cımda gelmişşşş....MAŞALLAHHH kuzum bebiş kocaman olmuşşş...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ikili test sonucunda iyi çıkacaktır...
inşallah bereketli bir topik olacak inşallah...listelerimizle devam edecez yine...senden bilgilerini paylaşmaya devam et...bizde seni seviyoruzzzz
şimdi evlendiler
yav ben şu öğretmenle bişeyler olur dediydim ama ıhh
bakalım ne kadar sürcek bu iş :44:
ben aslında bodrum da yaşıyorum istanbula tedavi için geldim..aralık 17 den beri burdayım..donmuşlarımı denedim tutuncada kaldım öyle ilk ultrasonda falandı filandı derken...kocişte ilk ultrason randevusu için yanıma geldi 3 gün döndü...şimcik haftaya dönmeyi planlıyoz bakalım salı randevum var bebişler bana bi yamuk yapmazlarsa
şimdi evlendiler
yav ben şu öğretmenle bişeyler olur dediydim ama ıhh
bakalım ne kadar sürcek bu iş :44:
aman tatlim sen dikkat iki canlisin..))
çok komikkkkk
bugüne kadar çok halay ekibi kurdum ve gördüm en güzeli senin ki olmuş çok beğendimmmm...
süppeeerrrrrr....
kızlarr takip ediyodum sizi bugün yazmadım aama nolmuş ya taşınmışız
günlükmü yazacez şincii
ah..ah...senin bebişler bodrumun havasını bi alsalar yamuk falan yapmazlar annelerine..... inşallah herşey güzel gelişir ve sende huzurla dönersin evine...
inşallah bi yamuk yapmayacaklar sana küçük melek büyük meleğe yetişmiştir bence annelerini üzmez onlar...biraz nazlılar o kadar...
sudenaz canim arasira kisa ozet gecinde bende takip edeyim,show tv kanalim bozuldu
ayy kiskandim seni sudenaz neguzel bodrumda yasiyorsun ohh vallaha
bodrumun neresindesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?