Tüp Bebek Günlüğümüz !

e malum tembellikten totoyu kaldıramıyom göbekte aldı başını gitti halay benim neyime....

sen hamilelerimiz arasında en fazla keyfini çıkaransın bu dönemin...iğnelerden kevgire dönmen hariççç...
çok kilo aldınmı bakiiimmm kaçtın kaç oldun deyiver merak ettim...

canım aslında KAZEN den rica etsek de öteki topiği açsa, hani bizim yüzümüzden kapanmış olmasın arkadaşın topiği hem listemizide alırız..

umutlaRIMIZI hayellerimizide aldınızmı???ya rüyalarımızzzı

sen hamilelerimiz arasında en fazla keyfini çıkaransın bu dönemin...iğnelerden kevgire dönmen hariççç...
çok kilo aldınmı bakiiimmm kaçtın kaç oldun deyiver merak ettim...

tartılara küsüm ben hakkat hiç tartılmadım o zamandan beri.. ama hergün 3km yürüyorum bide bol su içmeye çalışıyorum:))) dahada yapabileceğim bişey yok napıyım sürekli acıkıyom yağsız salatayla beslenemem ya......

kızzzzzzz eyvahlarrr olsun şimdi topic kilitlenince alıntı tuşlarıda kayboldu tabikideee

koca liste nasıl olurkiii şimcik

hiiiiii eyvahhhh:96: bu demek oluyo ki tek tek yazacaz napalım koskoca listeyi orda bırakamayız dimiiii

inşallah sende benim gibi göbişi dolu dönersin evine...ben bundan önceki 4 denemedede buraya geldim en az 1 ay kaldım ..ve hep eli boş döndüm,çok koyuyor tabi..inşallah bidaha yaşanmaz bunlar..rabbim bu mübarek gecede kabul etsin dualarımızı

evet yaaa bakalım ne zaman girecek öğretmen bey büyük aşkıyla devreye...
normalde evlendiler mutlu sonla biter ama bunlarda tersi olacak...olaylar yeni başlıyor sanırsam...

evet gelsin entrikalar bir hürrem bir feriha tek geçiyom

saat 23 30 12olmadan hem kendim hemde sizler için yasin okumak istiyorum o yüzden acil olarak çıkıyom geri gelicem....

amaaannnn ye kız boşver kapılardan sığsan yeter:125::125::125:

hmm anladim,arkadasimin yazligi var turgutreisde
bizde heryil tatile geliriz bodruma,torbaya ve gumbete
insallah gorusmek isterim neguzel olur vallaha

seve seve canımmmm

hiiiiii eyvahhhh:96: bu demek oluyo ki tek tek yazacaz napalım koskoca listeyi orda bırakamayız dimiiii

ya rica edicez listeyi almak için kilidi kırsınlar yada paşa paşa yazıcaz

bölüşürük canım bir listenin birini yazarımmm...

e malum tembellikten totoyu kaldıramıyom göbekte aldı başını gitti halay benim neyime....
bosver tatlim kilolari fazla takilma tadini cikar
ben hamileligimde 25 kilo almistim..)))
ama sonra geri verdim,vermesem issiz kalirdim..)))
birde balik yiyemedigim icin balikyagi hapi ictim,resmen bidon gibi olmustum ya..)))
off off ne gunlerdi

kızlarr takip ediyodum sizi bugün yazmadım aama nolmuş ya taşınmışız
günlükmü yazacez şincii
hem mart nisan topiği olcam snırım bende bu gidişle tedavi grubunda:))egunal..

zaten gün gün yaşadıklarımızı paylaştığımız için adı günlük oldu...
bu bildiğimiz günlük gibi değil yani...SEVGİLİ GÜNLÜK BUGÜN BAŞIMA ŞUNLAR GELDİ gibi değil yaniiii delüüüü
bende mart-nisan olcam gibi zaten...

amin canım işşallah.bende senin gibi pozitifi alırım benimde artık 4. denemem olcaak.izmirde olmayınca belki mekan değişikliği ii gelir dedim.aminnnn işşallah dualarımız kabul olur.ben az önce namazımı kıldım dualarımı ettim hepimiz için ALLAH hepimize anne olmayı nasip etsin...

canımsııınnnn

cnm diğer topikte olanları okudum. üzücü olaylar olmuş. ama bence yeni topik fikri çok iyi olmuş. ayrıca sensiz bir topk düşünemiyorum. topiğe hayat veren senin enerjin, pozitifliğin, herkese gösterdiğin ilgi ve özen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…