• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim evine dönmene sewindim..ama şey sen nerdeydin ki:1:kafam karışıo bazen unutuomm:17:kusura bakma walla:18:

canım ben daha eve dönemedimki :50:

ben aslında bodrum da yaşıyorum istanbula tedavi için geldim..aralık 17 den beri burdayım..donmuşlarımı denedim tutuncada kaldım öyle ilk ultrasonda falandı filandı derken...kocişte ilk ultrason randevusu için yanıma geldi 3 gün döndü...şimcik haftaya dönmeyi planlıyoz bakalım salı randevum var bebişler bana bi yamuk yapmazlarsa

canim hosgeldin aramiza,seni diger topikten biliyorum,bilmem sen beni hatirladinmi
tedavin hayirli olsun canim,burasi sanada ugurlu gelecek insallah
:16:

ben aslında bodrum da yaşıyorum istanbula tedavi için geldim..aralık 17 den beri burdayım..donmuşlarımı denedim tutuncada kaldım öyle ilk ultrasonda falandı filandı derken...kocişte ilk ultrason randevusu için yanıma geldi 3 gün döndü...şimcik haftaya dönmeyi planlıyoz bakalım salı randevum var bebişler bana bi yamuk yapmazlarsa

inşallah bi yamuk yapmayacaklar sana küçük melek büyük meleğe yetişmiştir bence annelerini üzmez onlar...biraz nazlılar o kadar...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

masideaydn cımda gelmişşşş....MAŞALLAHHH kuzum bebiş kocaman olmuşşş...herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ikili test sonucunda iyi çıkacaktır...
inşallah bereketli bir topik olacak inşallah...listelerimizle devam edecez yine...senden bilgilerini paylaşmaya devam et...bizde seni seviyoruzzzz:54::54::54:

tabi canım paylaşırım bilgilerimi biz bu yola birlikte başkoyduk birbirimiz için üzüldük sevindikk rabbim inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul eder yüzümüzü güldürür bol bebişli topik olsun rabbimiin izniylee

ah..ah...senin bebişler bodrumun havasını bi alsalar yamuk falan yapmazlar annelerine..... inşallah herşey güzel gelişir ve sende huzurla dönersin evine...

kızzzzzzz eyvahlarrr olsun şimdi topic kilitlenince alıntı tuşlarıda kayboldu tabikideee :41:

koca liste nasıl olurkiii şimcik :47:

kızlarr takip ediyodum sizi bugün yazmadım aama nolmuş ya taşınmışız:9::10:
günlükmü yazacez şincii:24::36:
hem mart nisan topiği olcam snırım bende bu gidişle tedavi grubunda:))egunal..

Son düzenleme:
şimdi evlendiler :9:

yav ben şu öğretmenle bişeyler olur dediydim ama ıhh :19:
bakalım ne kadar sürcek bu iş :44:

evet yaaa bakalım ne zaman girecek öğretmen bey büyük aşkıyla devreye...
normalde evlendiler mutlu sonla biter ama bunlarda tersi olacak...olaylar yeni başlıyor sanırsam...

ayy kiskandim seni sudenaz neguzel bodrumda yasiyorsun ohh vallaha
bodrumun neresindesin canim

kızlarr takip ediyodum sizi bugün yazmadım aama nolmuş ya taşınmışız:9::10:
günlükmü yazacez şincii:24::36:

topladık eski topikte ne var ne yok yeni topiğimize taşındık...bi listelerimiz kaldı orda onlarıda yarın alcaz inşallah...
benim topik tarihimdeki en hareketli günümde özelden mesaj yazma rekoru kırdım bugün...mahvoldum ya hu...

ah..ah...senin bebişler bodrumun havasını bi alsalar yamuk falan yapmazlar annelerine..... inşallah herşey güzel gelişir ve sende huzurla dönersin evine...

inşallah bi yamuk yapmayacaklar sana küçük melek büyük meleğe yetişmiştir bence annelerini üzmez onlar...biraz nazlılar o kadar...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ayy inşallah kızlarrr yaaa ....

sudenaz canim arasira kisa ozet gecinde bende takip edeyim,show tv kanalim bozuldu:50:

kanal bozuksa internet ne güne duruyor bebem...yarın izlersin netten...

zati nikah dağ evinde kıyıldı öpüşüverdiler bitti :17:

yalnış yazmışım canım ewe dönüceğine sewindim demek istedim:1:bende senin gibi olcam 19 şubata aldım biletimi istanbula uçuyorum.tedavi boyunca kalcam orda.benide çok düşündürüo ewden ayrı olmak ama napalım işşallah senin gibi pozitifi alırım bende.yeter ki olsun 9 ay dese kal kalırım artık:1:bebişler için değer.yapmazlar işşallah içini ferah tut...

Kandiliniz mübarek olsun kizlar hayirdir herkes buraya kacmis :4:isimleri görünce sok oldum yani :30:topik saldiriya ugramis gibi:126:

Back