Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

bende seni ararken olayı öğrendim..neyse olan olmuş tabiiii yeni sayfamızda güzel olmuşşşş
ay hoşbulduk cnmmm benm sen nasılsın ben de seni merak ediyordum cnm çok gezinme tamam mı?evet bugun oldu bir yanlış anlaşılma inşllh bır daha böyle durumlarda olmaz evet yeni topik güzel olmuş egunalin olduğu heryer güzel olur tabiiii

canım arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle teşekkür ediyorum...
kızlar yeni topik fikrini attılar ortaya yaşananlarda bu topikte topladı bizi...
senide aktif olarak hepimizin topiği olan bu topikte görmek istiyorum...
saol cicim çok saol

ay ne demek canım biz hep beraber geldik yeni topiğimize...sizinle takılsam diye bişey olurmu hiç deme öyle başımızın üstünde yerin var bu topik hepimizin ben sadece konuyu açtım...
sağol kuzum kendimi boşluğa düşmüş gibi hissetmiştim :) benim midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorumo yüzden giremiyom çok ama aklım hep sizle çok öpüyorum kuzummm

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. valla yatıyorum kıpırdamıyorum zaten eşim izin vermiyor:) Ben zaten transferden bu yana annemde kalıyoruz Allah razı olsun hiç bişey yapmıyorum. Allahım bu gecenin hürmetine bebişlerimizi korusun onları bize bağışlasın inşallahhh

canım kardeşlerim benim eşim geliyor istanbuldan eve yaklaşmak üzeredir kesin.Herkese iyi geceler diliyorum eşimde öğrendi benm bugun atıldığımı siteden üzülme dedi bana sonra da oh iyi olmuş yüzüme bakmıyordun akşamları allah razı olsun sana ceza verenden dedii annem de sevindi bu duruma ama ohhh sevinçleri yarım kaldışaka şaka neyse hepinize hayırlı kandiller canım arkadaşlarım kardeşlerim dua larınız kabul istekleriniz gerçek olsun inşallh bu gece dua edelim hepimiz için tekrar hayırlı kandiller millstone da gelicek inşallhhhh onun içinde dua edelim unutmayalım kardeşimizi iyi akşamlarr

amin cnm aminnnn inşallh rabbım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin sağlıkla ben çıkıyorum kandiliniz mubarek olsun

tabi gelcem egunalim seni bırakırmıyım:))evet biz biraz yer kaplıycaz ha haaaa:))

ha ha ha yerim ben onların kaplayacağı yeriiii...gelin ben size en önlerden yer ayırdım topiğimizdeeee

ohooooo ben gelenece beş sayfa attırmışsınız bile
anacım gülden hadi açıyom gel dedi ben o ara kaptırdım laptopu kocişe anca aldım

şimdi daha çooookkkk biliyomusuuuunnnn sayfalarımızzz...hain kocişin bizim geç buluşmamıza sebep oldu demek

bu mubarek günde açılan topik hepimize hayırlı olsun... umarım herkeze uğurlu gelir ve topiğimizde nufus patlaması yaşanır......

AMİİİNNNN inşallahhhh...

Bende test takıntısı varyaaaaa ondardir cicim Bu arada herkesin kandili kutlu olsun

takıntı oldu kesin napalım senide böyle kabul etmek lazım

iyi geceler kuzum hayırlı kandiller...
millstone de aramızda ama online değil sadece...

güzel yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle bütün dilek ve dualarına AMİİİNNNN diyorummm...

herkese hayırlı kandiller kızlar :)
Allahım gönlüüze göre versin inş.
herkesin dualrı kabul olsun bu hayırlı gecede.

ay bak şımardım amaaaa:78::86:
teveccühün cicimmm
bi kötü olay bizi bir araya getirdi konuşmuş olduk fenamı yaniiii

göbüşünü gezdirip geldin mi bu soğukta kızım dikkat et yel gircek bi taraflarına

güzel yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle bütün dilek ve dualarına AMİİİNNNN diyorummm...

amın allah buyuk bende cok sıkıntılar hayal kırıklıkları yasadım ama allahıma sukurler olsun bebegımı kucagıma aldım sızlerde alacaksınız allahın ıznıyle sakın umıdınızı yıtırmeyın annem dunya dua ıle durmus der dua edın allah acılan ellerınızı gerı cevırmez ınsallah bu aksam hepınızın dua kapısı acıktır ınsallah

ayyyyy ne olmuş bisim melekler buraya uçmuşş canlarıımm yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn .. bende bugün doktora gittim 7 santim olmuş bebiş cinsiyetiini söylemedi ense kalınlığına baktı herşey normal dedi ikili testimizide yaptırdık haftaya cıuma sonucu alıcaz inşallah bi sorun çıkmazz. inşallah bu topik herkeze meleklerini getirir bol bebişli olsun İNŞALLAAAAAAAAAAAAH sizleri sevioruummmm

evet aynen benim annemde öyle der hep ben bugün dua etme fırsatı bulamadım henüz ilk fırsatta başlayacam inşallah...

canim gecmis olsun.. ama sonuc olarak tatliya baglanmis,topigin hayirli olsun

ayrica nicin resmi bi acilis halay ekibi kurmuyoruz

HEPINIZIN KANDILINI KUTLU OLSUN.,ALLAHIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESIN KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…