• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm :38::38:

bende seni ararken olayı öğrendim..neyse olan olmuş tabiiii yeni sayfamızda güzel olmuşşşş :46::46::46:
ay hoşbulduk cnmmm benm sen nasılsın ben de seni merak ediyordum cnm çok gezinme tamam mı?evet bugun oldu bir yanlış anlaşılma inşllh bır daha böyle durumlarda olmaz evet yeni topik güzel olmuş egunalin olduğu heryer güzel olur tabiiii

egunal canım yeni topiğin ve topiğimiz hayırlı olsun inşallahh...

demin karasuyu ararken kapsam dışı olduğunu gördüm mesajlarına baktım neden diye tabi sabahtan beri yazılanları okudum baştan....öncelikle benim devam ettirdiğim diğer topicte dua listesini ben başlattım ve aylardır çok güzel bir şekilde devam ediyor..sonuçta evet başlık olarak açılınca sorun oluyor sadece, yoksa karışan yok topik içindekilere...öyle olsa bizim kapatılmamız lazım çoktan...öyleki bizim donmuşlarla topiği ama sırf bizimle dua etmek için donmuş tedavisi olmayanlar bile listemize katılıyor..bu durumlarda bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey dua..neyse bu konuyu geçiyorum

bir diğer konu topic sahipliği konusu hiç haz etmedim açıkçası..ben 5 senedir buraya üyeyim onlarca topic kurdum 1000 lerce sayfa ilerledi tabi bir saatten sonra bırakıyorsun ve devam eden ettirir yani...karışamamki ne yaparlarsa yapsınlar...

egunal açıklamalarına tamamen katılıyorum..başta okurken korktum açıkcası burda devam edicez dedin..hatta mesaj atıcaktım sana gerek kalmadı çok şükür..bende olsam 1 dkka durmam orda yani sonuçta başlıkta genel bir başlık değil eskidi artık..en iyisini yaptın yenisini açarak...

inşallah burada kat ve kat güzel haberler alırız....rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ....

ve herkesin MÜBAREK MEVLİT KANDİLİNİ kutluyorum...bu gece rabbim dua eden herkesin dualarını kabul etsin inşallah....

:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle teşekkür ediyorum...
kızlar yeni topik fikrini attılar ortaya yaşananlarda bu topikte topladı bizi...
senide aktif olarak hepimizin topiği olan bu topikte görmek istiyorum...
saol cicim çok saol:29:

ay ne demek canım biz hep beraber geldik yeni topiğimize...sizinle takılsam diye bişey olurmu hiç deme öyle başımızın üstünde yerin var bu topik hepimizin ben sadece konuyu açtım...
sağol kuzum kendimi boşluğa düşmüş gibi hissetmiştim :) benim midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorum:43:o yüzden giremiyom çok ama aklım hep sizle çok öpüyorum kuzummm:16:

amin cnm amin rabbım kımsye yaşatmasın korkuyor insan görünce benım de bugun sancılarım var çok ciddi anlamda pazartesi ne olucak bilmiyorum inşllh size güzel hbrler verebilirim aral bey bana da demişti olur bunlar hemen istiriht et lütfen diye ama ben yattığım yerde nasıl olduysa buyudu kanama alanım inşllh sorunsuz alırız bebeklerimizi kucağımıza.Sen de dinlen sakın kıpırdanma fazla mumkun olduğunca yat biri varsa yakın yardım etsinler

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. valla yatıyorum kıpırdamıyorum zaten eşim izin vermiyor:) Ben zaten transferden bu yana annemde kalıyoruz Allah razı olsun hiç bişey yapmıyorum. Allahım bu gecenin hürmetine bebişlerimizi korusun onları bize bağışlasın inşallahhh

canım kardeşlerim benim eşim geliyor istanbuldan eve yaklaşmak üzeredir kesin.Herkese iyi geceler diliyorum eşimde öğrendi benm bugun atıldığımı siteden :5::5:üzülme dedi bana :9: sonra da oh iyi olmuş yüzüme bakmıyordun akşamları allah razı olsun sana ceza verenden dedii annem de sevindi bu duruma ama ohhh sevinçleri yarım kaldı:60::60:şaka şaka neyse hepinize hayırlı kandiller canım arkadaşlarım kardeşlerim dua larınız kabul istekleriniz gerçek olsun inşallh bu gece dua edelim hepimiz için tekrar hayırlı kandiller millstone da gelicek inşallhhhh onun içinde dua edelim unutmayalım kardeşimizi iyi akşamlarr

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. valla yatıyorum kıpırdamıyorum zaten eşim izin vermiyor:) Ben zaten transferden bu yana annemde kalıyoruz Allah razı olsun hiç bişey yapmıyorum. Allahım bu gecenin hürmetine bebişlerimizi korusun onları bize bağışlasın inşallahhh

amin cnm aminnnn inşallh rabbım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin sağlıkla ben çıkıyorum kandiliniz mubarek olsun

tabi gelcem egunalim seni bırakırmıyım:))evet biz biraz yer kaplıycaz ha haaaa:))

ha ha ha yerim ben onların kaplayacağı yeriiii...gelin ben size en önlerden yer ayırdım topiğimizdeeee:emir_bebek::emir_bebek::49:

ohooooo ben gelenece beş sayfa attırmışsınız bile:52::52::52::52::52:
anacım gülden hadi açıyom gel dedi ben o ara kaptırdım laptopu kocişe anca aldım:52::52::52::52:

şimdi daha çooookkkk biliyomusuuuunnnn sayfalarımızzz...hain kocişin bizim geç buluşmamıza sebep oldu demek:19:

bu mubarek günde açılan topik hepimize hayırlı olsun... umarım herkeze uğurlu gelir ve topiğimizde nufus patlaması yaşanır......

AMİİİNNNN inşallahhhh...

Bende test takıntısı varyaaaaa ondardir cicim :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Bu arada herkesin kandili kutlu olsun

takıntı oldu kesin napalım senide böyle kabul etmek lazım:60::60::60:

canım kardeşlerim benim eşim geliyor istanbuldan eve yaklaşmak üzeredir kesin.Herkese iyi geceler diliyorum eşimde öğrendi benm bugun atıldığımı siteden :5::5:üzülme dedi bana :9: sonra da oh iyi olmuş yüzüme bakmıyordun akşamları allah razı olsun sana ceza verenden dedii annem de sevindi bu duruma ama ohhh sevinçleri yarım kaldı:60::60:şaka şaka neyse hepinize hayırlı kandiller canım arkadaşlarım kardeşlerim dua larınız kabul istekleriniz gerçek olsun inşallh bu gece dua edelim hepimiz için tekrar hayırlı kandiller millstone da gelicek inşallhhhh onun içinde dua edelim unutmayalım kardeşimizi iyi akşamlarr

iyi geceler kuzum hayırlı kandiller...
millstone de aramızda ama online değil sadece...

merhaba arkadaslar yenı topıgınız hayırlı olsun su mubarek aksamda allah dualarınızı kabul etsın kucaklarınızı bebıslerle doldursun ben sıze umut olsun dıye yazıorum bende 3 asılama ve bır tup bebek tedavısı gordum esımdeydı problem basarısıı oldu maalesef ama tup bebekten 7 ay sora dogal yolla hamıle kaldım allahıma sukurler olsun suanda bır oglum var allahım onu korusun dua edın bol bol arkadaslar rabbım buyuk o yeterkı ol desın sızlerı tanımıorum ama her zaman dua edıyorum rabbım kımseye aratmasın allahım cocuk ısteyen gonullerın duasını bos cevırmesın su mubarek aksamda dualarınız kabul olur ınsallah allah yar ve yardımcınız olsun ya halik,ya bari ,ya musavvir cekın arkadaslar

güzel yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle bütün dilek ve dualarına AMİİİNNNN diyorummm...

herkese hayırlı kandiller kızlar :)
Allahım gönlüüze göre versin inş.
herkesin dualrı kabul olsun bu hayırlı gecede.

ay hoşbulduk cnmmm benm sen nasılsın ben de seni merak ediyordum cnm çok gezinme tamam mı?evet bugun oldu bir yanlış anlaşılma inşllh bır daha böyle durumlarda olmaz evet yeni topik güzel olmuş egunalin olduğu heryer güzel olur tabiiii

ay bak şımardım amaaaa:78::86:
teveccühün cicimmm:9:
bi kötü olay bizi bir araya getirdi konuşmuş olduk fenamı yaniiii:29:

göbüşünü gezdirip geldin mi bu soğukta kızım dikkat et yel gircek bi taraflarına:1:

güzel yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle bütün dilek ve dualarına AMİİİNNNN diyorummm...

amın allah buyuk bende cok sıkıntılar hayal kırıklıkları yasadım ama allahıma sukurler olsun bebegımı kucagıma aldım sızlerde alacaksınız allahın ıznıyle sakın umıdınızı yıtırmeyın annem dunya dua ıle durmus der dua edın allah acılan ellerınızı gerı cevırmez ınsallah bu aksam hepınızın dua kapısı acıktır ınsallah

ayyyyy ne olmuş bisim melekler buraya uçmuşş canlarıımm yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunn .. bende bugün doktora gittim 7 santim olmuş bebiş cinsiyetiini söylemedi ense kalınlığına baktı herşey normal dedi ikili testimizide yaptırdık haftaya cıuma sonucu alıcaz inşallah bi sorun çıkmazz. inşallah bu topik herkeze meleklerini getirir bol bebişli olsun İNŞALLAAAAAAAAAAAAH sizleri sevioruummmm

amın allah buyuk bende cok sıkıntılar hayal kırıklıkları yasadım ama allahıma sukurler olsun bebegımı kucagıma aldım sızlerde alacaksınız allahın ıznıyle sakın umıdınızı yıtırmeyın annem dunya dua ıle durmus der dua edın allah acılan ellerınızı gerı cevırmez ınsallah bu aksam hepınızın dua kapısı acıktır ınsallah

evet aynen benim annemde öyle der hep ben bugün dua etme fırsatı bulamadım henüz ilk fırsatta başlayacam inşallah...

canim gecmis olsun.. ama sonuc olarak tatliya baglanmis,topigin hayirli olsun:71::nazar:

ayrica nicin resmi bi acilis halay ekibi kurmuyoruz:52:

HEPINIZIN KANDILINI KUTLU OLSUN.,ALLAHIM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL EYLESIN KIZLAR

Back