sağol canım topik hepimize hayırlı olsun kaynatıp gidiyoz hep beraber.... karyotip kelimesi burda kullanııyo ama ben bilmiyom. eşindenmi sendenmi istedi?yeni topik hayırlı olsun..
doktor bizden karyotip analizi istedi.bunu yapan araştırma hastaneleri varmı acaba?yada yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız.
sağol canım topik hepimize hayırlı olsun kaynatıp gidiyoz hep beraber.... karyotip kelimesi burda kullanııyo ama ben bilmiyom. eşindenmi sendenmi istedi?
her ikimzden de istendi periferik kanda karyotip analizi diye geçiyor.yok mu yaptıran
insallah bu kadar emek bu kadar çaba boşa gitmez....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten...çok emek veriyoruz çok sabır çekiyoruz.. topiklerden biliyorum kaan beyi.. imkanı ve zamnı varsa eşinin mutlaka gitsin.. bizde tüp bebeğe niyetlenmesek ben bile git diyecektim eşime.. ama denemek istiyorum..sanki hemen tutuverecekmiş gibide geliyor...insallah.. Rabbim aratmasın artık...
ervacımmm güzelimmm ben senide göörrdümmm..Naberrrrrrrrrrrrrrrrrr...Topiğin bütün kızlarının peşinndeyimmmmm..Hiiç sorma hava çok soğuk İstanbuldaaa.Pazarde gerçekten pahalıydııı..
leyliko canım inşş hiç birşey çıkmaycak bakk görr.Benim arkadaşımın da erkek bebek ve ense kalınlığı bir süre meşşgul etti beynimizi ama çok şükürr hiç birşey çıkmadı sonundaa..Şimdi 7. ayın içinde kendisi maşallahh..
35 izmir çok alem kızsınn vallaa.Çok güldümm yazdıklarınaaa..Demek boş zamanlarınızda sizde bizim gibi kan veriyorsunuz:)))
Fulya ne denirki canımmm,Rabbim sabrını versin inşallah...Dualarım seninle...
Ne oldu ya bu saatte kimsecikler kalmadııı??
maleseffff canım malesefff öleee cumaaya boş vaktimiz var izmir sınırlarını aştık bide ankarada dökelim kanımızı dedik :))))
Ne oldu ya bu saatte kimsecikler kalmadııı??
walla ne bu canım kaçmış hatunlar.olsun biz varız olmaz mı??sen nasılsın iisin dimi?
walla ne bu canım kaçmış hatunlar.olsun biz varız olmaz mı??sen nasılsın iisin dimi?
her ikimzden de istendi periferik kanda karyotip analizi diye geçiyor.yok mu yaptıran
ahh canım sende bendensin desenebende izmir sınırlarını aşıp istanbul yollarına düştüm
maleseffff canım malesefff öleee cumaaya boş vaktimiz var izmir sınırlarını aştık bide ankarada dökelim kanımızı dedik :))))
aksya ... ekın nasılsınız canlarımmmmm
ahh canım sende bendensin desenebende izmir sınırlarını aşıp istanbul yollarına düştüm
kuzum benim kırmızılar geldiii...bu hesaba göre yumurtlama günüm artvine gittiğim otobüsteki gece oluyo...o günde kasıklarımda bi ağrı vardı...ne talihsiz kadınım yaaaaa...atcam kendimi 8.kattan aşağıya
bizde varız canımmmm nasılsın bakalımmmmm gelirler onlar daha 1 e kadar yazışıyorlar
ben iyiyim canım bebişi bahane edip habire yiyom:)))) sen nasılsın?
kız geçen salıdan önceki haftayı kızkardeşinin yanında artvinde geçirdiya paşasını doğum günüiçin onu diyocanım cım ya yine mi geldi o kırmızılarrgaliba sana kırmızı çok yakışorrr kız sen nereye gidion artvine ben bişimi kaçırdım anlamadım?ii ki bugün öğleden sonra girmedim noluo be nereye gidion.merak ettim:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?