• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cıkarcı seni:52:güya benim kendi kartım var ama o da benim kocada duruyo,kendisinin kide onda duruyo nasıl oluyo bu iş anlamadım:26:istiyom istiyom vermiyo,adam başına gelcekleri biliyo çünkü :47:

ay aşkolsun ne demek çıkar falan bitanecik kocişim o benim severim kendisini ondan hizmette eksik bırakmayım dedim...herşey limit için...ne kadar hizmet o kadar limit:1:

Canlarım ben cıktım,cümleten iyi geceler..benim 80 ler başladı ona bakıp dinleneyim biraz..buarada brnyns arkadaşımız hastanedeymiş,kanaması varmış sanırım ama iyiymiş artık,hamile topiginde okudum bilginize..kendinize iyi bakın,beni özleyinn:16:

Katılıyorum,ne kadar iyi hizmet o kadar limit..aynı yöntemi arada da olsa bende kullanırım:9:

Sana cevap yazamadım canım arada kaynadı,biz iyiyiz şükür,kulak agrım,migrenin,midem tutmadıgı sürece iyiyiz allah şükür:))ne cok saydım dimi başın döndü:))darısı en kısa zamanda başınıza inş. Canım..

ahhh işşallahhhhh.bizde hamiş olalımmmm.Allahımmmm hepimize yardım ettt.aminnn.Allah korusun bebişlerini ve seni tatlımmmm.

Canlarım ben cıktım,cümleten iyi geceler..benim 80 ler başladı ona bakıp dinleneyim biraz..buarada brnyns arkadaşımız hastanedeymiş,kanaması varmış sanırım ama iyiymiş artık,hamile topiginde okudum bilginize..kendinize iyi bakın,beni özleyinn:16:
bak yine aynı şeyi yaptın hamileler listemize baksaydın orada hastaneye yatış tarihine kadar yazdığını görürdün...biz kime yapıyoz listeyi acaba gitmiş başka topiklerden haber getiriyo hıhhh:19:

ohhh hadi bakalım canısııı Allah emeklerinin karşılığını fala fazla verir inşallahhhh.bana dediki 25 dk olcak ama nerelere bilmem.bakalım bu kadın bana güzenilir geldi ama deneyip öğrencez en doğrusunu.acı oluyomuuu?

Oluyor canım olmazmı..Ama dayanılıyorr..Biraz sabredince alışıyor 3-4 dk da vücutt..İnş seninde benim gibi ağrı eşiğin yüksektir..

canım dediğin gibi sağlıklı olmayanı atıyor bünye bir şekilde. ne yapalım çok istiyordum ama kısmet değilmiş. ben hsg yi kentte yaptırdım ama israel bey değil doğan bey yapmıştı o zaman. anestezi olmamıştı benimkinde de. özeldende yazdım sana çok büyütme kafanda. tamam acı oluyor ama birkaç saniye sürüyor sadece. ben hala israel beye gidiyorum canım. ben seviyorum dr umu o yüzden bırakmadım. çoğu kişi suratsız bulsada ben seviyorum :))) sonuçta bu bebekte onun emeği çok. çok yoğun olur diye düşünmüştüm ama hamile hastalarını kentte takip etmiyor muayahanesine gidiyorum. o yüzden hiç beklemiyorumda. ben memnunum yani. darısı başına inşallah.

canım bende isterim tabi israel beye devam etmeyi valla ne yalan söyliyim gitmeden önce çook suratsız birini beklyordum..ama hiç gülmeyen biri değil ki adam ne yapacak espri mi? mantıklı mantıklı konuşuyor işte...benim eşimde öyledir.. mantığını kullanır her zaman..bebişim olsunda o zaman konuşuruz bu konuları gerçi...bende anlatırım artık sizlere yok öyle oldu böyle oldu diye.. Rabbim hepimize tattırsın bu yüce duyguyu...

YA ÖZÜR DİLERİM GÜLDENİM YA:5:BEN LİSTEYİ İNCELEMİYORUM Kİ,NE BİLEYİM DEMEK SENİN DAHA ÖNCEDEN HABERİN OLDU :nazar: SANA,ZATEN SENİN HIZINA YETİŞİLMEZ ANACIM..BENDE ARADA HAMİLE TOPİGİNE GİRİYORUM YA ORDA GÖRDÜM BİRAZ ÖNCE..

Tekraradan iyi geceler hanımlar,benim belim,başım agrıdı..hoşcakalın,gidip uzancam artık..yarın görüşürüz..

YA ÖZÜR DİLERİM GÜLDENİM YA:5:BEN LİSTEYİ İNCELEMİYORUM Kİ,NE BİLEYİM DEMEK SENİN DAHA ÖNCEDEN HABERİN OLDU :nazar: SANA,ZATEN SENİN HIZINA YETİŞİLMEZ ANACIM..BENDE ARADA HAMİLE TOPİGİNE GİRİYORUM YA ORDA GÖRDÜM BİRAZ ÖNCE..

fena yakalandin ervacim..))))) kacmaz ondan hicbisey
kimle dans ettigini bilmiyormusun halen canim..))))
:9::9::9::9:

ne özürdiliyon delüüüüü şekerim ben bi çok topikte gezip bilgi ediniyorum zaten...bazı arkaşlarlada özelden yazışıyoruz...bi çoğundan haberim var...liste düzenliyosak gerçekten bilgi vermek amaçlı ve o bilgiler tamamen doğru ve günceldir...merak ettiğin birileri varsa oradanda görebilirsin diye dediydim...

fena yakalandin ervacim..))))) kacmaz ondan hicbisey
kimle dans ettigini bilmiyormusun halen canim..))))
:9::9::9::9:
bu ikinci yakalayışım bi de...
:9:

Merhaba kızlar. topikinizi yeni gördüm hemen yazayım dedim :8: bizde bu ayki adetim itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. pazartesi randevum var, ön görüşme için merkeze gidicez. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :49:

Merhaba kızlar. topikinizi yeni gördüm hemen yazayım dedim :8: bizde bu ayki adetim itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. pazartesi randevum var, ön görüşme için merkeze gidicez. inşallah hakkımızda hayırlısı olur :49:

hosgeldin sefa getirdin canim
insallah hayirli ugurlu olur tedavin,ilk tedavinde bingo yaparsin..)))
allah yardimciniz olsun tatlim

kızlar ben geldimmm.birden kayboldum bugün gidiom bile diemedim size:18:merak ettiniz mi benii:16:

merak etmez olurmuyuz.. ama sende benim gibi annenle kendi evin arasında gezindiğin için dedik geziyo bizim hatun:52::52::52:
slm kızlar maaşallah adres değiiştirmişsiniz ama buldum sizi :))
hoşgellllldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn....

Total B-hCG 72.0 ne anlama geliyor gebelik testinde bana biri anlatır mı

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ikizlerin anneeesiiiii öptüm seni.....ağrılar uzak olsun senden....

Katılıyorum,ne kadar iyi hizmet o kadar limit..aynı yöntemi arada da olsa bende kullanırım:9:

haha..ha..ha.. arada bi gerekli bu yöntem....
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsunn..Herşey sorunsuz ilerlesin inş..

kızlarrr delircem şimdi 1 saattir geçmişi okudum msj lara cwp yazdım ama tam o anda bilgisayara bişi oldu ve hepsi gittii:(((o yüzden kaldığım yerden dewam ediom.bida geri dönmek zor gelio.kusura bakmayın yaa.kayınwaldemdeyim hala ordan yazıom...

Back