Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolasin canim
sende ugrama havalarin azizligine..))
iiz canımmm sen nasılsınnn?akasya adınada cwp yazmış gibi oldum ama oda iim yazmış ya ondan yazdımakasya ... ekın nasılsınız canlarımmmmm
amin canım saol güzel dileklerin içinnnn...rabbim emeklerenizi boşa çıkarmaz inşallah... yalnız gittiğiniz yollardan bebişlerinizle dönersiniz....
işşallah benim istanbul son olurr...ahhh canm ben izmir-istanbul bitirdim sıra ankarada :)))) güzel ülkemi karış karışşş geziyom bakalım bizim ufaklık nereyi sevecek nerde gelecek bana :))))
ayyy ben dedim bida mı gidio noluo:18:şaşırdım geçmişi okurkenkız geçen salıdan önceki haftayı kızkardeşinin yanında artvinde geçirdiya paşasını doğum günüiçin onu diyo
walla geçmişi okurken çok yoruldum.öğleden sonra yoktum bi girdim bayıldım yaniii.cesaretin varsa başlaben iim canım hafiften grip durumum var.sen nasılsın?Kızlar merhaba
Geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.:130:
İnşallah herkes iyidir,hersey yolundadır.
Yani söylerim diycem ama kim yolladı selamı onu bilmiyorum.anlatabildiğim kadar anlatırım artık
saol tatlım cevapladım :) sormak istediklerim olacak elbtttt aklıma geldikçe sorucamm....tekrar teşekkür ederimmmm sana ilgindiğin için güzel insan....
burdaki yazan cevaplayan dertleşen herkes çok güzel yürekli eminim derler ya dertler paylaşınca azalır diye gerçekten öle iyiki varsınız çok moral oluyor ve aslında farkında olmadan birbirimiizn eli ayağı iletişim kaynağı oluyorz bir sürü bilgi akışı istesek uğraşsak bukadarına sahip olamayız türkiyenin heryerinden varız hatta yurtdışında bile ne güzellll iyikide varız:)))
iyi gecelerrr tatlı rüyalar
minecan77 bu mesaji begendiyarış atı gibisiniz valla dıgıdık dıgıdık, dıgıdık dıgıdık koşturuyonuz:92:. oku okuya bilirsen sayfaları
elvancim evet dondurulmuslarla transferim,ilacsiz olacak tedavim
yumurtalari catlatiyorlarki risk olmasin,doktorum oyle demisti daha onceki dondurulmus transferimde
benimde bildigim bu kadar canim :44:
Birbirini face'de msn'de goren arkadaslari kiniyorum:113:
bizim basimiz kel mi
bizde gormek istiyoruz sizi
Aynenn ya ne olacak bizim bu durumumuz. Adamlar yakında isyan başlatıcaklar kk ya karşı:84::84::84:
hımmmm şimdi anladım. eee süpermiş bak bunu duyduğum iyi oldu. ben okadar (40 gün) ilaç kullandım yumurtalarım çatlayamadığı için kist oluştu sonra onları aspire etiler hıh herşey tamam dedik transfer günü geldi, malum embriyolarda sağlıklı çözülemedi ben o kadar ilacı aldığımla kaldım
hoşgeldiiiinnnnn....selam kızlar nasılsınız hoş ve güzel sohbetler
hoş buldum canım ne var ne yok görüşmeyeli var mı müjdeler test günü tarihleri bu günlerde olan bikaç arkadaştan haber var mı inşallah emeklerin karşılıklarını alırlarhoşgeldiiiinnnnn....
canımm olurmu bende bi egunal ile milistone nu gördüm.başka kimseyi deilsizleride görmek isterim ama nasıl yapsak acaba bu işi halletsek.face grubu kursun egunalsadece bize özel gizli olsun
benimki çoktan başladı isyana:))))
iiz canımmm sen nasılsınnn?akasya adınada cwp yazmış gibi oldum ama oda iim yazmış ya ondan yazdım
amin canım saol güzel dileklerin içinnnn...
işşallah benim istanbul son olurr...
ayyy ben dedim bida mı gidio noluo:18:şaşırdım geçmişi okurken
walla geçmişi okurken çok yoruldum.öğleden sonra yoktum bi girdim bayıldım yaniii.cesaretin varsa başlaben iim canım hafiften grip durumum var.sen nasılsın?
anlar bence burda yazıştığımı bilioözelden yazarım sana..face olsa ekle beni ama varmı?
selam kızlar nasılsınız hoş ve güzel sohbetler
aaaaaa şu kocişler bizden meraklılar yaaaaabenim kide aynı.laptopu yutturcak banaaz öne bıraktım laptopu almış eline yazdıklarıma bakıo bi kaptım elinden.nası gülüooo bana yaa.merak ediomuş bu kadar ne yazıomusuz.dedim sananee
hoş bulduk canımm evet ben pembe rengi çok seviyorumm en güzel renkler sizinle olsunhosgeldin tatlim,ohh neguzel pembis pembis icim acildi
aynen aynennn. çok zoruma gitti vallaa:88::88::88::88::88::88::84::84::84::84::84: