• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarış atı gibisiniz valla dıgıdık dıgıdık, dıgıdık dıgıdık koşturuyonuz:92:. oku okuya bilirsen sayfaları:37:

akasya ... ekın nasılsınız canlarımmmmm
iiz canımmm sen nasılsınnn?akasya adınada cwp yazmış gibi oldum ama :1:oda iim yazmış ya ondan yazdım:1:
rabbim emeklerenizi boşa çıkarmaz inşallah... yalnız gittiğiniz yollardan bebişlerinizle dönersiniz....
amin canım saol güzel dileklerin içinnnn...
ahhh canm ben izmir-istanbul bitirdim sıra ankarada :)))) güzel ülkemi karış karışşş geziyom bakalım bizim ufaklık nereyi sevecek nerde gelecek bana :))))
işşallah benim istanbul son olurr...
kız geçen salıdan önceki haftayı kızkardeşinin yanında artvinde geçirdiya paşasını doğum günüiçin onu diyo
ayyy ben dedim bida mı gidio noluo:18:şaşırdım geçmişi okurken:1:
Kızlar merhaba

Geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.:130:

İnşallah herkes iyidir,hersey yolundadır.:70:
walla geçmişi okurken çok yoruldum.öğleden sonra yoktum bi girdim bayıldım yaniii.cesaretin varsa başla:1:ben iim canım hafiften grip durumum var.sen nasılsın?
Yani söylerim diycem ama kim yolladı selamı onu bilmiyorum.:9:anlatabildiğim kadar anlatırım artık

anlar bence burda yazıştığımı bilio:1:özelden yazarım sana..face olsa ekle beni ama varmı?

saol tatlım cevapladım :) sormak istediklerim olacak elbtttt aklıma geldikçe sorucamm....tekrar teşekkür ederimmmm sana ilgindiğin için güzel insan....

burdaki yazan cevaplayan dertleşen herkes çok güzel yürekli eminim derler ya dertler paylaşınca azalır diye gerçekten öle iyiki varsınız çok moral oluyor ve aslında farkında olmadan birbirimiizn eli ayağı iletişim kaynağı oluyorz bir sürü bilgi akışı istesek uğraşsak bukadarına sahip olamayız türkiyenin heryerinden varız hatta yurtdışında bile ne güzellll iyikide varız:)))

iyi gecelerrr tatlı rüyalar

iyi geceler tatlım... sana hocanın direk nosunu msj attım. ve fiyatları.

elvancim evet dondurulmuslarla transferim,ilacsiz olacak tedavim
yumurtalari catlatiyorlarki risk olmasin,doktorum oyle demisti daha onceki dondurulmus transferimde
benimde bildigim bu kadar canim :44:

hımmmm şimdi anladım. eee süpermiş bak bunu duyduğum iyi oldu. ben okadar (40 gün) ilaç kullandım yumurtalarım çatlayamadığı için kist oluştu sonra onları aspire etiler hıh herşey tamam dedik transfer günü geldi, malum embriyolarda sağlıklı çözülemedi ben o kadar ilacı aldığımla kaldım:19:

hımmmm şimdi anladım. eee süpermiş bak bunu duyduğum iyi oldu. ben okadar (40 gün) ilaç kullandım yumurtalarım çatlayamadığı için kist oluştu sonra onları aspire etiler hıh herşey tamam dedik transfer günü geldi, malum embriyolarda sağlıklı çözülemedi ben o kadar ilacı aldığımla kaldım:19:

bu benim 2.dondurulmus transferim olacak (ins.son olur ) ilk tedavimdede ilac kullanilmadi,doktorum ilacsiz rahim daha saglikli olur falana demisti..
ben genel olarak herkeze catlatma ignesi oluyor diye biliyordum:26: demekki degisik tedaviler varmis

burda hic ilac vermiyorlar faydalimi,faydasizmi bilmiyorum,ama allahim yeterki ol desin gerisi hikaye canim
insallah sende bu tedavinde positif gorursun canim,,

canımm olurmu bende bi egunal ile milistone nu gördüm.başka kimseyi deil:19:sizleride görmek isterim ama nasıl yapsak acaba bu işi halletsek.face grubu kursun egunal:1:sadece bize özel gizli olsun:16:

vallaha sohbet ettigim,topige girmeyince merak ettigim,sevinciyle sevindigim,uzuntusuyle uzuldugum arkadaslarimi gormek istememiz normal degilmi ,..)))
evet ya bu isi:46::46: anlayan bi arkadas el atsada bulussak:16:

iiz canımmm sen nasılsınnn?akasya adınada cwp yazmış gibi oldum ama :1:oda iim yazmış ya ondan yazdım:1:

amin canım saol güzel dileklerin içinnnn...

işşallah benim istanbul son olurr...

ayyy ben dedim bida mı gidio noluo:18:şaşırdım geçmişi okurken:1:

walla geçmişi okurken çok yoruldum.öğleden sonra yoktum bi girdim bayıldım yaniii.cesaretin varsa başla:1:ben iim canım hafiften grip durumum var.sen nasılsın?

anlar bence burda yazıştığımı bilio:1:özelden yazarım sana..face olsa ekle beni ama varmı?

Face var tabi olmazmı:52:tamam sen yaz canım

benim kide aynı.laptopu yutturcak bana:1::1:az öne bıraktım laptopu almış eline yazdıklarıma bakıo bi kaptım elinden.nası gülüooo bana yaa.merak ediomuş bu kadar ne yazıomusuz.dedim sananee:20:
aaaaaa şu kocişler bizden meraklılar yaaaaa :27:

arkadaşlar sayfayı hep takip ediyorum.maşallah en hızlı topik:)
bişey sorucam umarım cevaplarsınız.transferimin 7. günü ve göğüs ucumn rengi koyulaştı.sizce hormonsal mı?gebelk belirtisi diil dir dimi?
offf yaa:)

Back