Merhaba kızlar. topikinizi yeni gördüm hemen yazayım dedimbizde bu ayki adetim itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. pazartesi randevum var, ön görüşme için merkeze gidicez. inşallah hakkımızda hayırlısı olur
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsunn..Herşey sorunsuz ilerlesin inş..
mrb kızlar Malesef olmadı Bizim için hayırlısı buymuş demekki
hoşgeldiiiinnnnn
tedavin hayırlı göbişin bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yaz ilk fırsatta listemize ekleyim seni...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez...
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
Güzellerr şimdilik bende kaçıyorumm.Bugünnn çokk yorgunum dedimmm yemek getir dedim bende eşimeee:)) Anannnnm adamm okuyor diye şüphelendim valla bir an tamam canımmm yatt dinlenn yappma ne istiyorsun gibi cümlelerle gelldi banaLevel ını düşürüyorum bir günlüğüne hihihihihi.. O yüzden beni laptop kucağımda yakalamasınn.Öptttt
hoşbuldum canımmmm
inşallah hayırlı olur.
26 yaşındayım, PKO'luyum, ilk denemem ve izmir irenbe de olacak Allah izin verirse.
Güzellerr şimdilik bende kaçıyorumm.Bugünnn çokk yorgunum dedimmm yemek getir dedim bende eşimeee:)) Anannnnm adamm okuyor diye şüphelendim valla bir an tamam canımmm yatt dinlenn yappma ne istiyorsun gibi cümlelerle gelldi banaLevel ını düşürüyorum bir günlüğüne hihihihihi.. O yüzden beni laptop kucağımda yakalamasınn.Öptttt
ay nihayet yetiştim... anacım benim bile başım dönüyo topiğin hızından:)))) kociş beni oyalayıp duruyodu dedimki az müsade et sonra yetişemiyom kızlara.. diyoki bigün üşenmeyip okuyacam bu kadar çok ne yazıyonuz bende dedimki o biraz zor üç günde 100 sayfayı çoktan devirdik... benimle ilgilenmemenden belli zaten diyo
pişştt ben geldim nereye.hem ben seni çok beğendimmmm
canım walla hem anne yakın hem kayınwaldem.ordan oraya geziommsenin gibii
kızlar ben çıkıyorum artık...uyku vakti geldi.. iyi uykular hepinize...
Ne oldu ya bu saatte kimsecikler kalmadııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?