Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldiiiinnnnn
tedavin hayırlı göbişin bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yaz ilk fırsatta listemize ekleyim seni...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez...

hoşgeldiiiinnnnn
tedavin hayırlı göbişin bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yaz ilk fırsatta listemize ekleyim seni...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez...

hoşbuldum canımmmm

inşallah hayırlı olur.

26 yaşındayım, PKO'luyum, ilk denemem ve izmir irenbe de olacak Allah izin verirse.

Güzellerr şimdilik bende kaçıyorumm.Bugünnn çokk yorgunum dedimmm yemek getir dedim bende eşimeee:)) Anannnnm adamm okuyor diye şüphelendim valla bir an tamam canımmm yatt dinlenn yappma ne istiyorsun gibi cümlelerle gelldi bana Level ını düşürüyorum bir günlüğüne hihihihihi.. O yüzden beni laptop kucağımda yakalamasınn.Öptttt

ay nihayet yetiştim... anacım benim bile başım dönüyo topiğin hızından:)))) kociş beni oyalayıp duruyodu dedimki az müsade et sonra yetişemiyom kızlara.. diyoki bigün üşenmeyip okuyacam bu kadar çok ne yazıyonuz bende dedimki o biraz zor üç günde 100 sayfayı çoktan devirdik... benimle ilgilenmemenden belli zaten diyo

canım geçmiş olsun allah diğer meleğine ömür versinn...maşşallah ona

ya işte zamanla hepsi birazda olsa yontuluyo:))))) ama bazı özellikleri gram değişmiyo kocişlerin:)))

hoşbuldum canımmmm

inşallah hayırlı olur.

26 yaşındayım, PKO'luyum, ilk denemem ve izmir irenbe de olacak Allah izin verirse.

tamam canım eklerim...

benim kocişte geliyom dedi gelmedi daha yemek arası veremedim bende çıkcam birazdan...

ne 100 sayfası cicim 150 oldu dün 100.sayfa kutlaması yaptık yarın 200. sayfayı kutlayacaz inşallah

pişştt ben geldim nereye.hem ben seni çok beğendimmmm

kuzumm napıonnn?bende gözleri bozanlar arasına girdim wall oku oku bitmio walla.ewden çıkmıcammm bidaşimdi kayınvaldemdeyim çıkıom ewe gidince girerim yinee

mrb arkadaşlar güzel tesellileriniz için teşekkür ederim İnsanın böyle bir duruma üzülmemesi için çok daha büyük acılar yaşaması gerekiyormuş demek Şu an gayet iyiyim Bir saatlik sessizlik ve üzüntünün ardından daha emin adımlarla yürümeye karar verdim İnternette genetik tanı merkezleri ile ilgili araştırma yaptık Birkaç tanesine durumumuzu anlatan mesaj atttık Ankaradaki genart merkezini aradım Oradan bana Prof dr Volkan Baltacı nın cep nosunu verdler Hemen aradım Sağolsun yolda olmasına rağmen 15-20 dakika benim sorularıma büyük içtenlik ve samimiyetle cevap verdi Kafamdaki bütün sorulara cevap buldum Süreç bize biraz pahalıya mal olacak ama sandığımızdan daha kısa sürecekmiş Yarın da bebeğime genetik tanısını koyan çapadaki genetik uzmanını arayıp onun da fikrini almak istiyorum Artık duruma göre karar verip devam edeceğiz Bu arada Volkan beyle bilgisi olan var mı Yada önerebileceğiniz başka bir genetik uzmanı

canım walla hem anne yakın hem kayınwaldem.ordan oraya geziommsenin gibii

bende kayınvalide yok.. eşimin anne babası vefat etmiş.. doğrudürüst akrabasıda yok kardeşlerinin bi kısmı istanbulda bi kısmı yurt dışında
eşimde sağolsun benim ailemi benden çok düşünüp sever o yüzdende bizimkilerle dip dibe yaşayıp gidiyoz:)))))

yeni topik hayırlı olsun..
doktor bizden karyotip analizi istedi.bunu yapan araştırma hastaneleri varmı acaba?yada yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…