he valla ben sabah akşam kocamın dğimiyle 24 saat burdayım:)
Aynenn ya ne olacak bizim bu durumumuz. Adamlar yakında isyan başlatıcaklar kk ya karşı:84::84::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh şöyle yaaaa...bi de çok araştırmak iyi değil...strese girmekten başka bi işe yaramıyoooo...
tek embriyo ama iki bebiş olabilir biz bunu yaşadık...çocuksuzum nickli arkadaşımıza bir embriyo kondu ama kontrolde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi olabilir yaniii
kesinlikle arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum.
hem sen hangi akla hizmet gittin de araştırdınki öyle yok kese yuvarlak olacakmış yok olmazsa düşermiş falan. yok öyle bişey yok
allah ne yazdıysa o olur. boşu boşuna böyle kötü şeyler düşünüp bebişinide kendinide üzme
hamileğinin bebeğinin tadını çıkar takklımmmm
Dizi izlemeye mi kaçtı acaba hanımlar nedir? Ben iyiyim canım sağol. Cumartesi kontrolüm var heyecanla bekliyorum işte. Artık bizim işimiz sürekli bişeyleri beklemek..
rabbim emeklerenizi boşa çıkarmaz inşallah... yalnız gittiğiniz yollardan bebişlerinizle dönersiniz....
ahhh cnm ben izmir-istanbul bitirdim sıra ankarada :)))) güzel ülkemi karış karışşş geziyom bakalım bizim ufaklık nereyi sevecek nerde gelecek bana :))))
olsun güzel heyecan bunlar.sonu güzel olur işşallah..aral beye çok slm söle bende ama kim desen ki adımı bilmiongerçi saolsun arada konusuoz arayıp soruo bende bişi olursa arayıp soruom ona istanbula ulaşmaktansa burda ona soru veriom testleri falan...
Kızlar merhaba
Geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.:130:
İnşallah herkes iyidir,hersey yolundadır.
canımcım sana yeni msj attım:)))) sormak istediğin bişey olursa yazarım.
kızlar merhaba benide listeye eklemişsiniz tşk ederim bu perşembe transferim var 9tane yumoşum şuan büyüyorlar 2tane transfer edilcek 4.denemem bu inşallah son olur bütün arkadaşlarımında yüzü güler perşembeden sonra en zorlu süreç başlıyor bakalım nasıl geçicek 12gün
kızlar merhaba benide listeye eklemişsiniz tşk ederim bu perşembe transferim var 9tane yumoşum şuan büyüyorlar 2tane transfer edilcek 4.denemem bu inşallah son olur bütün arkadaşlarımında yüzü güler perşembeden sonra en zorlu süreç başlıyor bakalım nasıl geçicek 12gün
tşkr ederim elvencım....
evet birşey yapamamak kötü.... aslınsa ben gripten şikayetçi değilim bebişim bana tutunsun raazıyım ben grip olmaya
beni korkutan grip olmamın bebişimin tutunmasına engel olur mu acaba sorusu????? bu düşünce beni rahatsız ediyor.....
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef ((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
canim burasi cookkk kalabalik masallah sayfalar ucuyor sanki,dikkat et kaybolma sakin:
lutfen belirti arama olurmu,o belirti arama carkinin icine bi girdinmi kafayi yersin
canim benim bugun dondurulmus transferim icin randevum vardi,yarin catlatma ignemi vurunacagim,14 subattada 1 tane dondurulmusum var saglikla cozulurse transferim olacak insallah
sende dualarini eksik etme olurmu bitanem
burayada yaz olurmu canim
arkadaslar aklima birsey takildi,doktoruma sormayi unuttum,onlarda saolsunlar hic aydinlatmazlar
bugunki ultrasyon kontorulmde rahim kalinligini 9.5 gibi bisey gordum
transfer gunume 6 gun var ozaman kadar bu rahim kalinligi yeterlimi? ve o gune kadar azarlirmi acaba:44::44:
yorumlarlinizi bekliyorum canlarim
merhaba canım nasılsınnnnn bizim kızlar süperrr valla :)))
Kızlar merhaba
Geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.:130:
İnşallah herkes iyidir,hersey yolundadır.
iyi aksamlar canim,aynen oyle sayfalar ucuyor,tum gun pc arkadasinda calistim gozlerim yorgun ve hastayim bu halde bile okuyacagim diye debeleniyorum..)))
resmen hastalik gibi oldu burasi
allah bebeğini sana bağışlayacaksa buna hiç bişey mani olamaz. bence hiç canını sıkma
nillacım arkadaşlar söylenmesi gereken herşeyi söylemiş zaten. iyi olmana sevindim. rabbim diğer meleğini sana sağsalim bağışlasın inş.
minecan tatlım ben anlamadım yaa senin transferin dondurulmuşlarla olacaksa bu çatlatma iğnesi niye:26:
şu anki rahim kalınlığın çok güzel ama dedimya ben anlamadım senin tedavi sürecini:26:
saolasin canimAynen öyle canım:13:
Geçmiş olsun buarada