• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yeni topik hayırlı olsun..
doktor bizden karyotip analizi istedi.bunu yapan araştırma hastaneleri varmı acaba?yada yaptıran arkadaşlar nerede yaptırdınız.
sağol canım topik hepimize hayırlı olsun kaynatıp gidiyoz hep beraber.... karyotip kelimesi burda kullanııyo ama ben bilmiyom. eşindenmi sendenmi istedi?

insallah bu kadar emek bu kadar çaba boşa gitmez....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten...çok emek veriyoruz çok sabır çekiyoruz.. topiklerden biliyorum kaan beyi.. imkanı ve zamnı varsa eşinin mutlaka gitsin.. bizde tüp bebeğe niyetlenmesek ben bile git diyecektim eşime.. ama denemek istiyorum..sanki hemen tutuverecekmiş gibide geliyor...insallah.. Rabbim aratmasın artık...

inşallah canım güzel hisset en güzeli olsunn bencede tutar bu bebekk :)) biz gidiyoruz ankaraya perşembe akşamı çıkıcaz yola kısmetse....

ervacımmm güzelimmm ben senide göörrdümmm..Naberrrrrrrrrrrrrrrrrr...Topiğin bütün kızlarının peşinndeyimmmmm..Hiiç sorma hava çok soğuk İstanbuldaaa.Pazarde gerçekten pahalıydııı..:27::27::27::27:

leyliko canım inşş hiç birşey çıkmaycak bakk görr.Benim arkadaşımın da erkek bebek ve ense kalınlığı bir süre meşşgul etti beynimizi ama çok şükürr hiç birşey çıkmadı sonundaa..Şimdi 7. ayın içinde kendisi maşallahh..:nazar::nazar::nazar::nazar:

35 izmir çok alem kızsınn vallaa.Çok güldümm yazdıklarınaaa..Demek boş zamanlarınızda sizde bizim gibi kan veriyorsunuz:)))

Fulya ne denirki canımmm,Rabbim sabrını versin inşallah...Dualarım seninle...:43::43::43::43::43::43:

maleseffff canım malesefff öleee cumaaya boş vaktimiz var izmir sınırlarını aştık bide ankarada dökelim kanımızı dedik :))))

walla ne bu canım kaçmış hatunlar.olsun biz varız olmaz mı??sen nasılsın iisin dimi?

Dizi izlemeye mi kaçtı acaba hanımlar nedir? Ben iyiyim canım sağol. Cumartesi kontrolüm var heyecanla bekliyorum işte. Artık bizim işimiz sürekli bişeyleri beklemek..

her ikimzden de istendi periferik kanda karyotip analizi diye geçiyor.yok mu yaptıran

canımsen nerdesin ki ben izmirde bir defa yeşilyurt araştırmada bir defada 9 eylülde yaptırdım araştırma hastaneleri yapıyor biz birincisini karyotip olarak yaptırdık .....herşeye bakılıyor bnunla ben homozigot olduğumu öğredim birde kromozomda skıntı vardı sonra 9 eylülde tam detaylı bakıldı eşinle birlikte gdiyosunuz size sorular soruyorlar ve ona göre yapılması gerekeler kararlaştırılıyor 2.de eşimde detaylı sitogenetikmidi nedir oyapıldı immunolojik testler yani kısaca herşeye bakıldı hepsi temiz çıktı şükür benim kromzomda daha önce sıkıntı vard ı diye daha geniş alan sayıldı ve raporlanacak bir değere sahip olmadığı için temiz kabul edildi sadece ben homozigotum okadar .....gittiğinide mutlaka detaylı isteyin birdaha grek kalmasın uğraşmayın yani hadi hayılısı olsun canım ....

ahh canım sende bendensin desene:1:bende izmir sınırlarını aşıp istanbul yollarına düştüm:10::10:

maleseffff canım malesefff öleee cumaaya boş vaktimiz var izmir sınırlarını aştık bide ankarada dökelim kanımızı dedik :))))

rabbim emeklerenizi boşa çıkarmaz inşallah... yalnız gittiğiniz yollardan bebişlerinizle dönersiniz....

Hayır işin garibi olanlarda hiç ses vermiyor.Sanırım hala geçmişi okuyorlar.Kızlar sayfalar ilerlemiyor sonra egunal benim yokluğumda ilerletememişsiniz diye gelicek bize havasını basacak:52::52::52::52:

ahh canım sende bendensin desene:1:bende izmir sınırlarını aşıp istanbul yollarına düştüm:10::10:

ahhh cnm ben izmir-istanbul bitirdim sıra ankarada :)))) güzel ülkemi karış karışşş geziyom bakalım bizim ufaklık nereyi sevecek nerde gelecek bana :))))

kuzum benim kırmızılar geldiii...bu hesaba göre yumurtlama günüm artvine gittiğim otobüsteki gece oluyo...o günde kasıklarımda bi ağrı vardı...ne talihsiz kadınım yaaaaa...atcam kendimi 8.kattan aşağıya:5::5::5:

canım cım ya yine mi geldi o kırmızılarr:19:galiba sana kırmızı çok yakışorrr:9::9:kız sen nereye gidion artvine ben bişimi kaçırdım anlamadım?ii ki bugün öğleden sonra girmedim noluo be nereye gidion.merak ettim:18::18:

canım cım ya yine mi geldi o kırmızılarr:19:galiba sana kırmızı çok yakışorrr:9::9:kız sen nereye gidion artvine ben bişimi kaçırdım anlamadım?ii ki bugün öğleden sonra girmedim noluo be nereye gidion.merak ettim:18::18:
kız geçen salıdan önceki haftayı kızkardeşinin yanında artvinde geçirdiya paşasını doğum günüiçin onu diyo

Back