Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benmmm rabbım bunları sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsinşllh ben bugun iyi değilm pek ağrım var sağ kasıkta bacak bacak üstüne atamıyorum bacağımı toplayamıyorum anlamadım walla hayrlısı rabbıme teslim oldum bekliyorum elimizdn hiç birşy gelmiyr merak ediyorum şimdi haftaya cuma kontrl tekrar biran önce zaman geçsin diye bekliyorumm iyi olmana sevındım sen dinlen cnm güselce çok dolanma ortada
sen yanlış anladın,millistone beni gördü,ama ben onu görmedim,şimdi bana diyo ki beni ekin gördü ortadan kayboldu sende beni görünce ortadan kaybolma sakın diyo:))anladınmı cicim?senin efkardan dikkatin dagıldı anladım ben..üzülme yaa,öle denk geldi napalım,üzme tatlı canını,tamam bi ay daha gitti ama sende tedavine yaklaşıyosun en azından..
h.buldum ne güzel bi topikmiş böyle herkez burdaymış:))sağol mine ablacım gun sayıyorum şimdilik bi belirti yok tabi çok da erken bakalım ne olucak burayada tesadüf girdim valla kaarsuyu merak etmiştim özeden msj atarken burda olduğunu gördüm sen nasılsın nasıl mine ablacıım
sen yanlış anladın,millistone beni gördü,ama ben onu görmedim,şimdi bana diyo ki beni ekin gördü ortadan kayboldu sende beni görünce ortadan kaybolma sakın diyo:))anladınmı cicim?senin efkardan dikkatin dagıldı anladım ben..üzülme yaa,öle denk geldi napalım,üzme tatlı canını,tamam bi ay daha gitti ama sende tedavine yaklaşıyosun en azından..
slm kızlar maaşallah adres değiiştirmişsiniz ama buldum sizi :))
anladım kuzum durumu seninde görmen yakındır o zaman tetikteyim her an gördüğün an bana haber uçur hafiye millstone hissetmeden...
bi yandan size yazıyom bi yandan ütü yapıyom kolaymı cicimmmm
Gördüm seni,maşallah tatlım sende cook güzelsin,niye kayboliyim ortadan:))sana istek gönderdim..
kuzum kirmizilar gelmis,olsun moralini bozma,kirmizilarin gelmesi tedavinin olmasi demektir
Ooooooooooo demek arkamdann iş çevirmelerr falannnnn.hoooppppppp noluyorrr yaaaaaaaawwwwwwwww Ütü müü aynen şöyle oldumm Üstadsınn senn ne diyimm.Hem topikk hemmm ütüüü..Ahh ahhh ellere kız bize gelin olaydınn derrrlerr bu durumdaa Öylemiydi bu laff yawww Enişte görmesinn duymasınnnnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada ekinden hala bi ses yok geçmişi okuma deliliğine düştü bence bakalım hakkında bişi yazdıkmı onu merak ettikmi diye bakıyodur...yazık arkadaşıma şaşı olceeeeekkkDimi ama yaaaaaa..Teşekkür ederimm canımmmm Senin güzel görmenle alakalıı..O iş tamam canımmmcımmmmmmmmmmm
arkadaslar aklima birsey takildi,doktoruma sormayi unuttum,onlarda saolsunlar hic aydinlatmazlar
bugunki ultrasyon kontorulmde rahim kalinligini 9.5 gibi bisey gordum
transfer gunume 6 gun var ozaman kadar bu rahim kalinligi yeterlimi? ve o gune kadar azarlirmi acaba:44::44:
yorumlarlinizi bekliyorum canlarim
Canım benim hem ön taraf hem arka olmak üzere 1 saat sürüyor işlemimm.Belimede iğnelerle elketrik veriliyorr,çünkü belde de rahime bağğlı kaslar varmışş oradaki sinirleri uyarmak da iyi oluyormuşş. Öncelikli olarakk bell ağrılarım geççtii.Bu arada kafamada stres için konuluyorr.Onlarda beni oldukça rahatlattıı..Akıntılarım arttı..Kii buda iyiye işaretmişş.. Diğer gelişmeler içinde beklemdeyim halennn.FSh düşmesii gerekli ama biraz zamana ihtiyaç varr..Doktorum çok umutlu, benim gibi rezerv azlığı ve tüp tedavisinde olan hastaları var ve 13 senedir bu işi yaptığından başarı hikayeleri oldukça fazla..Ben orada astım için gelen bir kızla tanışmıştımm,çok fayda gördüğünü söylemişti,inş seninde migrenini azaltacakktır..Başla bakalım neler değişecek sende de..
cannnlaar ben geldiiiim.akşama kadar bi ton iş hallettim.
dr un istediği tahlilleri verdim (pıhtılaşma ,kromozom analizi)araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyo arkadaşlar.bilginize.
sonra akupunktur için bir dr daha gittim ve anlaştım.saati 30 liradan hem migren için hemde tüp bebek tedavisinde işe yaradığı içinnn.Allah hayırlısını versin bakalımmm.
arkadaşlar ben çıkıyorum....
hepinize iyi akşamlar....
yarın görüşmek dileğiyle......
kuzum benim kırmızılar geldiii...bu hesaba göre yumurtlama günüm artvine gittiğim otobüsteki gece oluyo...o günde kasıklarımda bi ağrı vardı...ne talihsiz kadınım yaaaaa...atcam kendimi 8.kattan aşağıya
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef ((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
kız bizde seni özledik.. herkezin gözü seni arıyo.. gel artık aramıza...kızlar ben halen abimdeym çok sancım var uzanıyorum sancı gibide değil sağ kasıkta ağrım var zonkluyor resmen burda oturarak yazmk zorundayım ondn cok vakıt geçiremiyorum nette sizler nasılsınızzzzz canlarım benimmm ay evim evim güsel evimm sıkıldım ama burda cok güzel bir bebek var benm yiğenimm kuzum benım bana annesini şıkayet ediyor hı hıı hıı diye uyumak istemiyorda zorla uyutuyor annesi sizler nasılsınızzzzzzzzz özledim sizleri
hanımlar bugun 12. günüm birkaç güne kadar kendimi hamile gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. bugun kan testi verdim yarın sonucumu alıcam. göğsüm falan çok ağrıyordu 2 gündür hiç acımıyor belirtiler kayboldu gibi oldu çok moralim bozuldu. illaki belirti oluyormuki illaki göğüsler acıyormuki?