Tüp Bebek Günlüğümüz !

yinemi başladı ağrıların yaaa. sende bir an önce kurtulursun inşallah ağrılardan. senin kanamalar ağrılar benim ohss sonra düşük derken baya yıprandık ama bebişlerimiz kucağımıza alınca hepsini unutcaz inşallah.

Gördüm seni,maşallah tatlım sende cook güzelsin,niye kayboliyim ortadan:))sana istek gönderdim..

anladım kuzum durumu seninde görmen yakındır o zaman tetikteyim her an gördüğün an bana haber uçur hafiye millstone hissetmeden...
bi yandan size yazıyom bi yandan ütü yapıyom kolaymı cicimmmm

canim burasi cookkk kalabalik masallah sayfalar ucuyor sanki,dikkat et kaybolma sakin:
lutfen belirti arama olurmu,o belirti arama carkinin icine bi girdinmi kafayi yersin

canim benim bugun dondurulmus transferim icin randevum vardi,yarin catlatma ignemi vurunacagim,14 subattada 1 tane dondurulmusum var saglikla cozulurse transferim olacak insallah
sende dualarini eksik etme olurmu bitanem

burayada yaz olurmu canim

Güzel ikiz bebişlerin annesii özelden mesaj attım asıl sen onuu gördünmü bakıyimm???

anladım kuzum durumu seninde görmen yakındır o zaman tetikteyim her an gördüğün an bana haber uçur hafiye millstone hissetmeden...
bi yandan size yazıyom bi yandan ütü yapıyom kolaymı cicimmmm

Ooooooooooo demek arkamdann iş çevirmelerr falannnnn.hoooppppppp noluyorrr yaaaaaaaawwwwwwwww Ütü müü aynen şöyle oldumm Üstadsınn senn ne diyimm.Hem topikk hemmm ütüüü..Ahh ahhh ellere kız bize gelin olaydınn derrrlerr bu durumdaa Öylemiydi bu laff yawww Enişte görmesinn duymasınnnnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kuzum kirmizilar gelmis,olsun moralini bozma,kirmizilarin gelmesi tedavinin olmasi demektir

bi bakıma öyle tabiii ama bu durumda bi de ağrılarım olduğu için hiç çekilmem yani ALLAH kocişe sabır versib bu akşam...

yok bişi canım öylesine muhabbet ettik...ne işi olurmu hiç öle şey sen yanlış anlamışsın...

Dimi ama yaaaaaa..Teşekkür ederimm canımmmm Senin güzel görmenle alakalıı..O iş tamam canımmmcımmmmmmmmmmm
bu arada ekinden hala bi ses yok geçmişi okuma deliliğine düştü bence bakalım hakkında bişi yazdıkmı onu merak ettikmi diye bakıyodur...yazık arkadaşıma şaşı olceeeeekkk

arkadaslar aklima birsey takildi,doktoruma sormayi unuttum,onlarda saolsunlar hic aydinlatmazlar

bugunki ultrasyon kontorulmde rahim kalinligini 9.5 gibi bisey gordum
transfer gunume 6 gun var ozaman kadar bu rahim kalinligi yeterlimi? ve o gune kadar azarlirmi acaba:44::44:
yorumlarlinizi bekliyorum canlarim

yemek arası veriyorum evimin direği geliyoda yedireyim içireyim gönlünü edeyim yarın alışverişe çıkacamda kredi kartı lazım

Gördüm canım msjını,ondan sonra face baktım zaten:))sagol canım,hepimiz ayrı güzeliz be yaw:))ayy ütümü hiç bana demeyin yeni yaptım kurtuldum almıyim...güldenime kolay gelsin..

o güne kadar düşecek tabii ama ne kadar düştüğü önemli...

ohhh hadi bakalım canısııı Allah emeklerinin karşılığını fala fazla verir inşallahhhh.bana dediki 25 dk olcak ama nerelere bilmem.bakalım bu kadın bana güzenilir geldi ama deneyip öğrencez en doğrusunu.acı oluyomuuu?

Cıkarcı senigüya benim kendi kartım var ama o da benim kocada duruyo,kendisinin kide onda duruyo nasıl oluyo bu iş anlamadım:26:istiyom istiyom vermiyo,adam başına gelcekleri biliyo çünkü

Sana cevap yazamadım canım arada kaynadı,biz iyiyiz şükür,kulak agrım,migrenin,midem tutmadıgı sürece iyiyiz allah şükür:))ne cok saydım dimi başın döndü:))darısı en kısa zamanda başınıza inş. Canım..

Total B-hCG 72.0 ne anlama geliyor gebelik testinde bana biri anlatır mı

Son düzenleme:

hayırlısı olsun tatlım inşallah faydasını görürsün emeğinde paranda boşa gitmez....
arkadaşlar ben çıkıyorum....

hepinize iyi akşamlar....

yarın görüşmek dileğiyle......

annem arkanı unutma hemen gel der:))) bende sana diyorum unutma yarın topik mesaisi var..

deli mi ne....... biz daha senin hamileyken oram arıyo buram arıyo.. diye sızlanmalarını dinlicez kendiliğinden gelse iyiydi ama nazlı senin bu kız nazlı.....

canım desem bilmiyorumki rabbim meleğinin birini aldı, inşallah ötekine çok güzel uzun sağlıklı mutlu bi ömür verir...
kız bizde seni özledik.. herkezin gözü seni arıyo.. gel artık aramıza...

inşallah yarın hayırlı haberle gelirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…