• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hanımlar bugun 12. günüm birkaç güne kadar kendimi hamile gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. bugun kan testi verdim yarın sonucumu alıcam. göğsüm falan çok ağrıyordu 2 gündür hiç acımıyor belirtiler kayboldu gibi oldu çok moralim bozuldu. illaki belirti oluyormuki illaki göğüsler acıyormuki?

kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef :(((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?

ay cnm bırden okuyunca yureğim hop etti walla şükür bak bebişlerimiz aynı 2,5 cm rabbım ona sağlık versin inşallh sen baştan beri tek diye biliyordun 2. olduğunu öğrenınce süpriz oldu ve şimdide yapıcak birşy yok üzme kendini lütfen kendine iyi bak dinlem güzelce cnm rapor al biraz daha istirht et

canım arada öle zonklama oluyo sanırım gecen benimde agrım vardı,anca dinlenince geciyo,sende güzelce dinlen,uzan,evine gelince daha rahat yazarsın..yigeninide öptüm cook şeker oluyolar ya:))dikkat et kendine..biz iyiyiz diyelim iyi olalım...

hanımlar bugun 12. günüm birkaç güne kadar kendimi hamile gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. bugun kan testi verdim yarın sonucumu alıcam. göğsüm falan çok ağrıyordu 2 gündür hiç acımıyor belirtiler kayboldu gibi oldu çok moralim bozuldu. illaki belirti oluyormuki illaki göğüsler acıyormuki?

cnm hayrlı olsun son günler benm de adet belirtilerim vardı öğrendikten sonra bile göğsüm hiç acımadı progestron değerim arttıkça göğslerim şişmeye başladı inşallh sabah bize güzel hbrler vericeksin hayrlı olsunnnn

Ohh maşallahh güzelimmm süper bir fiyat 30 TL..Hadi bakalım testlerin 1 aya mı çıkacakkmış?? Benimkiler halen çıkmadı..İlk seans akupunkturunu heyecanla bekliyor olacağımm.Benim konuştuğum kişilerle başka forumlardan da buradanda hepp aynı doktora gittiğimizdenn,farklı doktorda aku yaptıran birinin deneyimlerini çok merak ediyorumm.Kaç iğne olucakk nerelere koyacakk..Sadece elle mi uyaracak yoksa elektrik verecekkmii.Lazerr de uygulayacakkmııı?? Ayyyyyyyyyy ne kadar soordumm yaaa.Bir git de bakalımm neler olucakk:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

valla canısı 4 tane yeri aradım biri 1200-1500 arası dedi lüks bir yerde bence tek farkı o diğer ikiside seansı 30 liraz dedi hm migren için olur tüp içinde ekleme yaparız dedi ve görüştüm biriyle içime sindi.merkezde ve güven verici bakalımcanısı.seanslarda iğne ve bide makinaya bağlıcaz dedi bilmem ne oluyo gidince görcem bakalm.kaç iğne valla henüz bilmiyoz.tahliller için 4 hafta dedi ama bakalım canısı.aaa sorcan tabiiiii.sorcazkiii öğrences.ben burda öğrendiklerimle dr a bi sorular soruyom adam apışıp kalıo.:52::52:

kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef :(((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?

sonunda haber geldii..canım napalım üzülme zaten o süpriz yapmıştı annesine yine melek oldu gitti rabbime...diğeri iyiymiş çok şükür...sudenazz da bugün yazıp çıktı hemen...durumunda bi değişiklik yokmuş kese hala diğerine göre çok küçük ve doktor umutlanma demiş...

kaybolmam canım merak etme..(egunalim ortadan kaybolursam sorumlusu millistone ondan sor beni tamammı)sen göstert kendini:))

cook üzüldüm canım,ne desem boş,ama en azından rabbim diger bebegini size bagışlamış,inş.sonuna kadarda sorunsuz gider..

bende öyle diyorum canım yaaa inşallah bunu bağışlar rabbim bana. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimiz hepimiz inşallah.

karasu hatun gezmelerde şekerim...

hoşgeldiiinnn cicim...epey bişiler yapmışsın...aku içinde ucuz yer bulmuşun valla....

hoşşşbuldukkk bebişiimmmm.evet canısı dünden beri araştırıyodum ii bi yer buldum inş hayırlı ve faydalı olur.
adetmi olmuşsunnn :43::43:üzüldüm be can ben çoook umutluydum sendennnn.neyse olsun bakalım gelecek seferlereeee.:27::27::27:ekşınlara devammmm.:ssz::ssz:

sen o kadar ekşın ekşın de de,sonrada yumoş günüm yolculuk günümmüş de,,ayy cok talihsizlik haa,at canım kendini ben tutayım seni aşagıdan,tabi burdan yetişebilirsem:9:yetişemezsem ALLAH kerim diyelim..hayırlısı olsun be güldenim işimiz şaka,bu ay da ekşına devam et sen:34:

o kadar ekşın boşa gitti valla...nasıl böyle dek gelir yaaa...

Hadii yaaaaaaaaa tühhhhhhhhhhh..Neyyseee nazzlı, bacımmmm bizim bu bebişlerrr yapacak birşey yokkk.Atmaaa uçarr tutarımm, alırr bırakmamm senii ona göreeee:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10: Hadi bakalımmm kırmızılar gecikmedi en azındannn,darısı başıma ne diyimmm.Bugün akuda ver dedim doktoraa elektriği verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Durmadan çağırıp ayarını yükselttim kendine gellsin diye yumoşlarımm.Bakalımmmm bu hafta benide çok bekletmeden gelir kırmızılar inşşş...

darısı sana gerçekten bi yandan olmama sevinirken bi yandan da nasıl böle dek gelir diye sinir oluyorum...ayrıca 3 gün geciktiği için zaten yumurtlamam yolculuğa dek geldiiii...ondan nasıl olur diye deliriyorum...enerjim düştü resmen efkarlıyım yaniiiii:5::5::5:

ay cnm bırden okuyunca yureğim hop etti walla şükür bak bebişlerimiz aynı 2,5 cm rabbım ona sağlık versin inşallh sen baştan beri tek diye biliyordun 2. olduğunu öğrenınce süpriz oldu ve şimdide yapıcak birşy yok üzme kendini lütfen kendine iyi bak dinlem güzelce cnm rapor al biraz daha istirht et

aynen öyle canım bana süüpriz olmuştu şimdide böylesi hayılrıymış demekten başka çare yok. çok üzülüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama tabi yine de üzülüyor insan. sen nasılsın? ağrıların geçiyor değilmi artık?

hoşşşbuldukkk bebişiimmmm.evet canısı dünden beri araştırıyodum ii bi yer buldum inş hayırlı ve faydalı olur.
adetmi olmuşsunnn :43::43:üzüldüm be can ben çoook umutluydum sendennnn.neyse olsun bakalım gelecek seferlereeee.:27::27::27:ekşınlara devammmm.:ssz::ssz:

bende kendimden umutluydumda yine ekşın zamanını tutturamamışım ona yanıyorum...yolculuk günüm yumurtlama günüm şaka gibi yaniii:19:

cook iyi yapmışsın canım,inş.hayırlı olur..faydasını görürsün..ay evet insan burda ögrendiklerini dr lara sordumu drlar şaşırıyo,nerden biliyolar diye,benim dr da şaşırmıştı eşimde dedi,eşim kk diye bi kulup var oraya takılıyo,ordan ögrendi bunları diye:9:

sonunda haber geldii..canım napalım üzülme zaten o süpriz yapmıştı annesine yine melek oldu gitti rabbime...diğeri iyiymiş çok şükür...sudenazz da bugün yazıp çıktı hemen...durumunda bi değişiklik yokmuş kese hala diğerine göre çok küçük ve doktor umutlanma demiş...

evet canım onun melek olması daha iyiymiş demekki. dr zaten böyle olmalıydı hamilelik devam etseydi sorunlu olma ihtimali vardı o yüzden üzülme dedi. bende diğeri sağlıklı olsunda artık başka bişey istemiyorum diyorum. sudenazın devam ediyormuş demek. sevindim ona. inşallah sağlıklı olur da devam eder.

aynen öyle canım bana süüpriz olmuştu şimdide böylesi hayılrıymış demekten başka çare yok. çok üzülüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama tabi yine de üzülüyor insan. sen nasılsın? ağrıların geçiyor değilmi artık?

cnm benmmm rabbım bunları sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsinşllh ben bugun iyi değilm pek ağrım var sağ kasıkta bacak bacak üstüne atamıyorum bacağımı toplayamıyorum anlamadım walla hayrlısı rabbıme teslim oldum bekliyorum elimizdn hiç birşy gelmiyr merak ediyorum şimdi haftaya cuma kontrl tekrar biran önce zaman geçsin diye bekliyorumm iyi olmana sevındım sen dinlen cnm güselce çok dolanma ortada

kızlar ben halen abimdeym çok sancım var uzanıyorum sancı gibide değil sağ kasıkta ağrım var zonkluyor resmen burda oturarak yazmk zorundayım ondn cok vakıt geçiremiyorum nette sizler nasılsınızzzzz canlarım benimmm ay evim evim güsel evimm sıkıldım ama burda cok güzel bir bebek var benm yiğenimm kuzum benım bana annesini şıkayet ediyor hı hıı hıı diye uyumak istemiyorda zorla uyutuyor annesi sizler nasılsınızzzzzzzzz özledim sizleri

geçmiş olsun canım demek senin ağrılar yine hortladı...dinlen tabii biz burdayız zaten bi yerinden gelir katılırsın...kendine dikkat et lütfen:16:

valla canısı 4 tane yeri aradım biri 1200-1500 arası dedi lüks bir yerde bence tek farkı o diğer ikiside seansı 30 liraz dedi hm migren için olur tüp içinde ekleme yaparız dedi ve görüştüm biriyle içime sindi.merkezde ve güven verici bakalımcanısı.seanslarda iğne ve bide makinaya bağlıcaz dedi bilmem ne oluyo gidince görcem bakalm.kaç iğne valla henüz bilmiyoz.tahliller için 4 hafta dedi ama bakalım canısı.aaa sorcan tabiiiii.sorcazkiii öğrences.ben burda öğrendiklerimle dr a bi sorular soruyom adam apışıp kalıo.:52::52:

Canım benim bugün itibariyle 11. seansım tamamlandı..Sanada şifa olucak inşş..

evet canım onun melek olması daha iyiymiş demekki. dr zaten böyle olmalıydı hamilelik devam etseydi sorunlu olma ihtimali vardı o yüzden üzülme dedi. bende diğeri sağlıklı olsunda artık başka bişey istemiyorum diyorum. sudenazın devam ediyormuş demek. sevindim ona. inşallah sağlıklı olur da devam eder.

kendini daha iyi hissettmene sevindim canım bi melek daha var göbişinde o üzülüp etkilenmesin dimi...
sudenazın keseleri arasında epey bi fark var o yüzden umutlanma demiş doktoru ama rabbimden ümit kesilmez inşallah büyür...

Back