• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım onun melek olması daha iyiymiş demekki. dr zaten böyle olmalıydı hamilelik devam etseydi sorunlu olma ihtimali vardı o yüzden üzülme dedi. bende diğeri sağlıklı olsunda artık başka bişey istemiyorum diyorum. sudenazın devam ediyormuş demek. sevindim ona. inşallah sağlıklı olur da devam eder.

canım üzüldüm.. sende benim gibi çok istiyordun ikiz bebek.. ama bazen diğerinin daha sağlıklı büyümesi için doğal seleksiyon yapıyor bünye.. Rabbime emanet bebeğin artık...canım bu arada sen hsg yi anestezili mi yaptırmıştın? israel bey mi çekmişti seninkini de... ve son olarak bebekten sonra hala israel beye mi devam ediyorsun yoksa yeni bir dr. mu edindin kendine?

cnm yeni okudum gelmiş yine kırmızıcıklar ama hem de sen artvin yolları taştan derken yumurtlamışsın hıhııııı dedim sana:19::19:bak buay biryere kıpırdama bol bol ekşımlı günler diliyorum sana ben sendn çoook ümitliyimm gelicek meleğin sana mucize merkezindenn:49::49:dua et bana ağrım var benimm :43:

geçmiş olsun canım demek senin ağrılar yine hortladı...dinlen tabii biz burdayız zaten bi yerinden gelir katılırsın...kendine dikkat et lütfen:16:

evet egunalim yaa moralim bozuk bugun ne güzel herşey iyi derken birden sabahtan beri ağrım var zonkluyor resmen ben çıkıyorum şimdiii biraz uzanıcam yine birde hiç iştahım yok karnım aç ama yemek yiyemiyorum cnm istemiyorr çoooook öpüyorumm sizleri ara da yazarım inşllhh

kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef :(((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?

herseyde bi hayir vardir canim,zaten sen bunun gayet farkindasin..allahim karnindaki minigine sagsaglim kavusmani nasip etsin tatlim

cook iyi yapmışsın canım,inş.hayırlı olur..faydasını görürsün..ay evet insan burda ögrendiklerini dr lara sordumu drlar şaşırıyo,nerden biliyolar diye,benim dr da şaşırmıştı eşimde dedi,eşim kk diye bi kulup var oraya takılıyo,ordan ögrendi bunları diye:9:

sağol gözümm bakalım inşallah.ben öncelikli olarak migren için istiyodum ama tüp içinde faydalı olunca kesin yapmalıyım dedim.bakalım nasıl olcak.sen nettin kzummmm.

kaybolmam canım merak etme..(egunalim ortadan kaybolursam sorumlusu millistone ondan sor beni tamammı)sen göstert kendini:))

millstone cim seni göreli çok oldu bugüne kadar kaybolsan kaybolurdun cicim ama ben yinede tetikteyim kaybolma ihtimaline karşı:9:

Canımm üzülme senn hiççç ben gösteririm kendimi sana,ama bakk benii görenn ekinn hatunnn halennn ortada yokkkk..Sonra sende kaybolma ortadann:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

geldi cicim ekin :9:

hanımlar bugun 12. günüm birkaç güne kadar kendimi hamile gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. bugun kan testi verdim yarın sonucumu alıcam. göğsüm falan çok ağrıyordu 2 gündür hiç acımıyor belirtiler kayboldu gibi oldu çok moralim bozuldu. illaki belirti oluyormuki illaki göğüsler acıyormuki?

inşallah pozitif haberle gelirsin...belirtilere takılma lütfen biz neler yaşadık burada hiç belli olmuyor emin ol...

evet egunalim yaa moralim bozuk bugun ne güzel herşey iyi derken birden sabahtan beri ağrım var zonkluyor resmen ben çıkıyorum şimdiii biraz uzanıcam yine birde hiç iştahım yok karnım aç ama yemek yiyemiyorum cnm istemiyorr çoooook öpüyorumm sizleri ara da yazarım inşllhh

tamam kuzum habersiz bırakma beniii...:3:

canım üzüldüm.. sende benim gibi çok istiyordun ikiz bebek.. ama bazen diğerinin daha sağlıklı büyümesi için doğal seleksiyon yapıyor bünye.. Rabbime emanet bebeğin artık...canım bu arada sen hsg yi anestezili mi yaptırmıştın? israel bey mi çekmişti seninkini de... ve son olarak bebekten sonra hala israel beye mi devam ediyorsun yoksa yeni bir dr. mu edindin kendine?

canım dediğin gibi sağlıklı olmayanı atıyor bünye bir şekilde. ne yapalım çok istiyordum ama kısmet değilmiş. ben hsg yi kentte yaptırdım ama israel bey değil doğan bey yapmıştı o zaman. anestezi olmamıştı benimkinde de. özeldende yazdım sana çok büyütme kafanda. tamam acı oluyor ama birkaç saniye sürüyor sadece. ben hala israel beye gidiyorum canım. ben seviyorum dr umu o yüzden bırakmadım. çoğu kişi suratsız bulsada ben seviyorum :))) sonuçta bu bebekte onun emeği çok. çok yoğun olur diye düşünmüştüm ama hamile hastalarını kentte takip etmiyor muayahanesine gidiyorum. o yüzden hiç beklemiyorumda. ben memnunum yani. darısı başına inşallah.

ayyyy... çok heyecanlandım 1 hafta sonra inşallah transferin yapılır.ve test sonucun pozitif çıkar.Hamile listesine adını yazarsın.
kocana bakma sen moralini yüksek tut.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
aminnnnnnnnnnnn canim isteyen herkeze insallah

sevgililer gunune geliyor ya,esimi goturmiyecem yanimda gicikligina:19:

aman allahim kimleri goruyorum burda,wishim gelmis hosgelmis:3::3:
nasilsilsin ablasinin taze anne adayi:16::16:

h.buldum ne güzel bi topikmiş böyle herkez burdaymış:))sağol mine ablacım gun sayıyorum şimdilik bi belirti yok tabi çok da erken bakalım ne olucak burayada tesadüf girdim valla kaarsuyu merak etmiştim özeden msj atarken burda olduğunu gördüm sen nasılsın nasıl mine ablacıım

canımmm sağol bebeişimm.sen ne gibi farklar hissediyosun.

Canım benim hem ön taraf hem arka olmak üzere 1 saat sürüyor işlemimm.Belimede iğnelerle elketrik veriliyorr,çünkü belde de rahime bağğlı kaslar varmışş oradaki sinirleri uyarmak da iyi oluyormuşş. Öncelikli olarakk bell ağrılarım geççtii.Bu arada kafamada stres için konuluyorr.Onlarda beni oldukça rahatlattıı..Akıntılarım arttı..Kii buda iyiye işaretmişş.. Diğer gelişmeler içinde beklemdeyim halennn.FSh düşmesii gerekli ama biraz zamana ihtiyaç varr..Doktorum çok umutlu, benim gibi rezerv azlığı ve tüp tedavisinde olan hastaları var ve 13 senedir bu işi yaptığından başarı hikayeleri oldukça fazla..Ben orada astım için gelen bir kızla tanışmıştımm,çok fayda gördüğünü söylemişti,inş seninde migrenini azaltacakktır..Başla bakalım neler değişecek sende de..

cnm yeni okudum gelmiş yine kırmızıcıklar ama hem de sen artvin yolları taştan derken yumurtlamışsın hıhııııı dedim sana:19::19:bak buay biryere kıpırdama bol bol ekşımlı günler diliyorum sana ben sendn çoook ümitliyimm gelicek meleğin sana mucize merkezindenn:49::49:dua et bana ağrım var benimm :43:

oooooofff of dertliyim kederliyimmmm ulennnnn:ssz::ssz::ssz:
dua etmemmi cicim aklımdasın...msn den ekledim seni kabul et beni:54:

kızlar ben geldimmm.birden kayboldum bugün gidiom bile diemedim size:18:merak ettiniz mi benii:16:

oy oy oyyyyyy kimler gelmiş kimler...gezmeye gidecem deyince gezenti damgası yiyecen diye bu kez kaçtın dimi:20:
merak ettik tabiii....daha çok millstone beni gördü ondan mı ortalıkta yok diye dertlendi...kızın topik hayatı benim yüzümden son mu buldu diye çok ağladı çooookkk:1:
nerdeydin sen bakiiiimmmm

kızlar ben halen abimdeym çok sancım var uzanıyorum sancı gibide değil sağ kasıkta ağrım var zonkluyor resmen burda oturarak yazmk zorundayım ondn cok vakıt geçiremiyorum nette sizler nasılsınızzzzz canlarım benimmm ay evim evim güsel evimm sıkıldım ama burda cok güzel bir bebek var benm yiğenimm kuzum benım bana annesini şıkayet ediyor hı hıı hıı diye uyumak istemiyorda zorla uyutuyor annesi sizler nasılsınızzzzzzzzz özledim sizleri

aman canim dikkat et kendin,bol bol dinler ve su ic....
hamilelikte hersey oluyor canim,herkezde farkli seyler kendini strese sokma yeter
sen iyi olda gerisi onemli degil cicim:34:
sen orda annelik stajimi yapiyorsun yoksa heee:33:

sen yanlış anladın,millistone beni gördü,ama ben onu görmedim,şimdi bana diyo ki beni ekin gördü ortadan kayboldu sende beni görünce ortadan kaybolma sakın diyo:))anladınmı cicim?senin efkardan dikkatin dagıldı anladım ben..üzülme yaa,öle denk geldi napalım,üzme tatlı canını,tamam bi ay daha gitti ama sende tedavine yaklaşıyosun en azından..

Back