evet canım onun melek olması daha iyiymiş demekki. dr zaten böyle olmalıydı hamilelik devam etseydi sorunlu olma ihtimali vardı o yüzden üzülme dedi. bende diğeri sağlıklı olsunda artık başka bişey istemiyorum diyorum. sudenazın devam ediyormuş demek. sevindim ona. inşallah sağlıklı olur da devam eder.
Canım benim bugün itibariyle 11. seansım tamamlandı..Sanada şifa olucak inşş..
geçmiş olsun canım demek senin ağrılar yine hortladı...dinlen tabii biz burdayız zaten bi yerinden gelir katılırsın...kendine dikkat et lütfen
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
cook iyi yapmışsın canım,inş.hayırlı olur..faydasını görürsün..ay evet insan burda ögrendiklerini dr lara sordumu drlar şaşırıyo,nerden biliyolar diye,benim dr da şaşırmıştı eşimde dedi,eşim kk diye bi kulup var oraya takılıyo,ordan ögrendi bunları diye
kaybolmam canım merak etme..(egunalim ortadan kaybolursam sorumlusu millistone ondan sor beni tamammı)sen göstert kendini:))
Canımm üzülme senn hiççç ben gösteririm kendimi sana,ama bakk benii görenn ekinn hatunnn halennn ortada yokkkk..Sonra sende kaybolma ortadann
hanımlar bugun 12. günüm birkaç güne kadar kendimi hamile gibi hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum. bugun kan testi verdim yarın sonucumu alıcam. göğsüm falan çok ağrıyordu 2 gündür hiç acımıyor belirtiler kayboldu gibi oldu çok moralim bozuldu. illaki belirti oluyormuki illaki göğüsler acıyormuki?
evet egunalim yaa moralim bozuk bugun ne güzel herşey iyi derken birden sabahtan beri ağrım var zonkluyor resmen ben çıkıyorum şimdiii biraz uzanıcam yine birde hiç iştahım yok karnım aç ama yemek yiyemiyorum cnm istemiyorr çoooook öpüyorumm sizleri ara da yazarım inşllhh
canım üzüldüm.. sende benim gibi çok istiyordun ikiz bebek.. ama bazen diğerinin daha sağlıklı büyümesi için doğal seleksiyon yapıyor bünye.. Rabbime emanet bebeğin artık...canım bu arada sen hsg yi anestezili mi yaptırmıştın? israel bey mi çekmişti seninkini de... ve son olarak bebekten sonra hala israel beye mi devam ediyorsun yoksa yeni bir dr. mu edindin kendine?
anladim tatlim anladimminecan cim sana yazmistim ama karismis sen anla canim
aminnnnnnnnnnnn canim isteyen herkeze insallahayyyy... çok heyecanlandım 1 hafta sonra inşallah transferin yapılır.ve test sonucun pozitif çıkar.Hamile listesine adını yazarsın.
kocana bakma sen moralini yüksek tut.İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
aman allahim kimleri goruyorum burda,wishim gelmis hosgelmis
nasilsilsin ablasinin taze anne adayi
canımmm sağol bebeişimm.sen ne gibi farklar hissediyosun.
cnm yeni okudum gelmiş yine kırmızıcıklar ama hem de sen artvin yolları taştan derken yumurtlamışsın hıhııııı dedim sanabak buay biryere kıpırdama bol bol ekşımlı günler diliyorum sana ben sendn çoook ümitliyimm gelicek meleğin sana mucize merkezindenn dua et bana ağrım var benimm
kızlar ben geldimmm.birden kayboldum bugün gidiom bile diemedim size:18:merak ettiniz mi benii
kızlar ben halen abimdeym çok sancım var uzanıyorum sancı gibide değil sağ kasıkta ağrım var zonkluyor resmen burda oturarak yazmk zorundayım ondn cok vakıt geçiremiyorum nette sizler nasılsınızzzzz canlarım benimmm ay evim evim güsel evimm sıkıldım ama burda cok güzel bir bebek var benm yiğenimm kuzum benım bana annesini şıkayet ediyor hı hıı hıı diye uyumak istemiyorda zorla uyutuyor annesi sizler nasılsınızzzzzzzzz özledim sizleri
herseyde bi hayir vardir canim,zaten sen bunun gayet farkindasin..allahim karnindaki minigine sagsaglim kavusmani nasip etsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?