merhaba nasılsın, dinleniyor musun
inşallah test günün de hamişim dersin
merhaba cnm.iyiyim.sen nasilsin?insallahh canim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nasılsın, dinleniyor musun
inşallah test günün de hamişim dersin
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin
Cnm nasıl gidiyor iğneni senmi yapıyorsun ben eşime yaptırıyordum kendime kıyamamıştım :)))
canım nasılsın.... iğneler korktugum gibi değilmiş baya güzel gidiyor bugun 3 iğneyi yapıcam :)) eşime iğneyi hazırla diyorum da heyecan yapıyor bide yapıcakmıı bana, inanamıyor nasıl yapıyorsun diyee :)
Çook şürür iyiyim cnm
Hahahah valla benimki büyük bi zevkle yapıyordu iğneler çoğaldıkca dahada seviniyordu :))
:)) senin haplar nasıl gidiyor gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum senin nasıl heyecan durumların, gerçi ben bu aralar dükkana gidiyorum zaman biraz daha cabuk geçiyor dükkanda kızlarımından biri ayrıldı eleman arıyorum öyle kafam dağılıyor ::)
Hap iyimiş yaa sevdim ben o işi :))
Daha bende heycan başlamadı korku var 10 gün sonra doktora gidicem ya polip oluşmussa daha önceden 2 kere alındı yine oluşmuştur diye korkuyorum ...
İnşallah biran önce eleman bulursun cnm çünkü bebişlerin gelince zor olur :))))
inşaallahh oluşmamıstır cnm korkma, senle beraber basladık beraber bitiricez inşaallah hemen hemen aynı gün transferimiz olucak.. bende pazartesi kontrole gidicem bakalım artık ben herseyin iyi tarafından bakıyorum ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum çünkü bu şekilde iyi tarafından hep bakarsamda aksi taktirde çok büyük hayal kırıklıgına ugruycam oda elimde değil niyeyse hep olucak gözüyle bakıyorum amannn ne bilim kafam karıstı :)9
Bence çok güzel düşünüyorsun cnm bende öyle yapim olumlu düşünelim olumlu olsun
Buarada kıbrısa gittiğindede yazmayı unutma çatlarım :)) aynı gün başladık seninle dimi sanırım çarşamba günü iğneni olmuştun cnm bende hap içmeye başlamıştım
Nasılda özlemişimmmmmmm
Amin bebişimm Sana da hayırlı cumalar bitanemmmherkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin
slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş ben hastayım :2:kuranımı okuttum çok şükür güzel geçti inş hayrlısı olur allahtan rabbim gönlünüzdeki muradı nasip etsin inş dersim vardı geldim günleri değişmiş pazartesi salı çarşambadan çarşamba perşembe cuma olmuş sevmedi açıkcası eskisi iyidi dün sınav olduk muhasebeden inş iyi bi puan alabilirim malum çalışamadım pek şuanda evde olmk isterdim boğazım fena yinesizden haberler varmı
canım sana özel mesaj yazmıştım dün ama görmedin sanırım
tünaydınn hanımlaar
herkes nerde :44:
güzel güneşli aydınlık bir cumartesi gününe uyandık istanbuldaaa
sizin oralarda havalar nasıl beybiler