merhaba hanımlar ben de bugün diyete başladım ilk günüm biraz da ev işleriyle uğraştımm...yuruyus spor derken bu saat oldu....eşimle oturuyoruz O ses türkiye bu gece şahanee...
eşimi kontrolegötürdüm yeni geldim ayaklarım şişiti
tanıdığım tanımadığım herkese selaaam
Allahım hepimizi muradımıza erdirsin inşallah. geldim kimse yoktu pazartesi sendromu sanırım
dualarımdasınız öpüyorum
canımm geçmiş olsun inşaallah eşinin kontrolleri güzel geçmiştir ...bayaa bir yorulmuşsun kuşummeşimi kontrolegötürdüm yeni geldim ayaklarım şişiti
yerim senin uykusuz ve yorucu sıpanııSelam kızçeler nasılsınız ben uykusuz ve yorgunum minik sıpam beni çook yoruyo ama çoook datlı yaa Allah hepinize yaşatsın inşallah.
pazartesi başlamayınca baska gün başlanmıyor gülüm haftasonu kociş de evde olunca sabah kahvaltı saati kalıyor öğleye ....hafifi kahvaltı da olmuyor tabiii...haliyle en güzeli pazartesi başlamak..eşimin akşam kursları var geç geliyor ben de bu sayede onu bekleyip akşam yemeğini kaçırmıyorumm...saatimde hafif menümü y,yorumm o da gelincee yanında oturuyor bazen çorba içiyorumm sadece....ben pek uuzn süreli dyet yapan biir olmadığım için başlayıp bırakma huylarım yok..geçen diyetimde ev oturmasına gittim ne pastalar börekler vardı ...sadece salata yedimm onu da az yedimm normalde de zaten dikkat ediyorum ama 2 haftada 2 kilo ile çook uzun sürecek bu iş....ev işini abartmıyorum henüzKeşke pazartesi başlamasaydın nedense pazartesi başalyınca bi kaç gün sonra diyet bırakılıyor :)
Gerçi baya iddalısın hem ev işi hem yürüyüs yapman güzel de yorucu olmuyormu cnm Ev işi zaten başlı başına spor :))
tanıdığım tanımadığım herkese selaaam
Allahım hepimizi muradımıza erdirsin inşallah. geldim kimse yoktu pazartesi sendromu sanırım
dualarımdasınız öpüyorum
Kızlar hafta sonu doğum günümmdü eşimle istanbul dışına çıktık süpper bi tatil ve doğum günüsü yaşadımOndan yoktum yani birkaç gündür. Bu aralarda yoğunum biraz az az girip okuyup çıkyorum.
Eşin nasıl oldu canım? Merak ettim.
Ay ben seni bi an hamile sandım biliyo musun. Bence güzel haber alacaksın yarın. Hadi hayırlısı bakalım
Gülüm inşaallah hamilesindirrr....kanda pozitifi görmen nasip olsun birtanemm..bize habe vermeyi unutma tamam mııOhh ne güzel valla başbaşa yapılan tatil güzel olmaz mı arada kaçmak lazım kafa dinlemek lazım en güzel doğum günü hediyesini sen almışsın valla doğum günü hediyesi çoook hoşuma gitti bende hediye yerine bi yerlere kaçmayı tercih edicem fikir için teşekürler :)) buarada iyiki doğdun cnm gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşir inşallahhh
Bende 9 gibi sağlık ocağına gidicem iki kere gebelik testi yaptırdım negatif çıktı adetim 6 gün geçikti bide son kez kan testi yaptırimde kafam rahat olsun dedim :))
pazartesi başlamayınca baska gün başlanmıyor gülüm haftasonu kociş de evde olunca sabah kahvaltı saati kalıyor öğleye ....hafifi kahvaltı da olmuyor tabiii...haliyle en güzeli pazartesi başlamak..eşimin akşam kursları var geç geliyor ben de bu sayede onu bekleyip akşam yemeğini kaçırmıyorumm...saatimde hafif menümü y,yorumm o da gelincee yanında oturuyor bazen çorba içiyorumm sadece....ben pek uuzn süreli dyet yapan biir olmadığım için başlayıp bırakma huylarım yok..geçen diyetimde ev oturmasına gittim ne pastalar börekler vardı ...sadece salata yedimm onu da az yedimm normalde de zaten dikkat ediyorum ama 2 haftada 2 kilo ile çook uzun sürecek bu iş....ev işini abartmıyorum henüzdiyete alışınca yapıcam ağır işlerimi şimdilik çamaşır bulaşık ütü kısmında az az yapılması acilleri yapıyorumm...ama acil camlara da el atmam lazım..5. kata çıktık bu sefer de kuşlar pislemiş camlara .1. kattayken kedilerden rahat yüzü görmemiştik..
Allah razı olsun bebişimm haklısın herkes dağılmış dün ben de dahil....inşaallah bir avazda kurtulurusun ve meleğini kucağına alırsın canımm sağlıklaa doğum nasip etsin Rabbim sizee
nice yıllara canımm...ne güzel bir doğum günü geçirmişsinn...tatil çok iyi gelmiştir eminimmm
Eki Görüntüle 865467 Eki Görüntüle 865468 Eki Görüntüle 865469 Eki Görüntüle 865470
Gülüm inşaallah hamilesindirrr....kanda pozitifi görmen nasip olsun birtanemm..bize habe vermeyi unutma tamam mıı
canım benim iyi olmanıza cok sevindim görkem paşayıda öp bizim için..Slm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi amadün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah
canım benim iyi olmanıza cok sevindim görkem paşayıda öp bizim için..
korunma mevzusuna gelince ona nasıl bişey yaaa
biz bilmiyoruz öyle seyleri
canım bana sorarsan ben korunma derim ama bu benm sahsi fikrim hem olacagı belli değil hemde olursada ne güzel işte ikiz gibi büyütürsün ama karar senin
adam volkanik dağ gibi o zamanCanım benim iyiyiz çok şükür sadece biraz meme delisi bir oğlum var bıraksan 24 saat kalcak memede bazen düşünüyorum ikiz olsaydı napardım diye çok zor gerçekten o yüzden biraz büyüsün istiyorum hamile kalırsam eğer yine zorlu bi hamilelik geçirirsem görkeme nasıl bakarım diye düşünüyorum kucağıma bile alamam yanımda kimsede yok zaten benden başka kimsede durmuyo çünkü onlarda meme yokzaten eşimle yakınlaşmamız bile şuan mümkün değil tilki uykusunda uyuyor heran uyanabilir uyanıncada durmuyo biraz daha büyüsün eşim biraz daha sabretcek artık zaten 1 sene oldu nerdeyse dokunmayalı
adam volkanik dağ gibi o zamanpatlamaya hazır ol ilk günkü gibi olacak desene
tabi canım biz zorlugunu bilemeyiz o yüzden dediğim gibi karar senin cocuguna en iiyi bakacak olan sensin bi tane daha olursa yetip yetemeyecegini sen daha iyi bilirsin o yüzden diyorum ya karar senin canım hayırlısı olsun inşallah
dayanamamam yaa yazık adamadaAynen canım zaten oğluna kızıyo oğlum sen kardeş istemiyomusun biz nasıl yapcaz kardeşi diyeallahım sizlere çifter çifter versin canım bir tanecikte olsa sağlıklı bir oğlum var 2. olmasada o kadar önemli değil ama olursada yaş geçmeden güzel olur galiba yaşlada ilgisi var çabuk yoruluyorum artık o yüzden iyice yaşlanmadan olsun bir tane daha
döv beni dövv..nafissss kizicam sana haaa !! daha yasin cok genc zayifla bacimm daha hamile kalcaksin sen tamam mi ?
evet sekerim yaa 3 lü rakam hatta tam 100günaydın kızlarrrr....
bikaç gündür sessiz sedasız okuyup çıkıyorum ama bugün yazasım var....
ikramaya canım hayırlı uğurlu olsun diyetinnn..... inşallah istediğin kiloya inersin canım benim
nafiye kuzum üçlü rakamlar mı dedin???neyse çok önemli olmasa gerek biraz silkelenince düşer iki basamaklı rakamlara inşallah....
derincim canım benim, ne güzel anlatmışsın, senin için çok yorucu olanlar bize güzel geliyo :))) darısı başımıza... mor halkalı gözlerle gülümsemek fikrini sevdimmmm
tatlım naber nasılsın transferin yapıldımı yada ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?