Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba hanımlar ben de bugün diyete başladım ilk günüm biraz da ev işleriyle uğraştımm...yuruyus spor derken bu saat oldu....eşimle oturuyoruz O ses türkiye bu gece şahanee...

Keşke pazartesi başlamasaydın nedense pazartesi başalyınca bi kaç gün sonra diyet bırakılıyor :)
Gerçi baya iddalısın hem ev işi hem yürüyüs yapman güzel de yorucu olmuyormu cnm Ev işi zaten başlı başına spor :))

günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn inşşş

KIZLAR DÜN DR GİTMİŞTİM MERAK ETMİŞSİNİZ EŞİMİN RUTİN KONTROLLERİ VARDI ONLARI YAPTIRDIK KEMİK ERİMESİ SORUNU VARDI İLERLEMİŞ AMA BURADAKİ DR İLAÇ BAŞLAYAMAM KENDİ HAS VE DR GİDİN DEDİ AYIN 29 RANDEVU ALDIM ORAYA GİDECEĞİZ

eşimi kontrolegötürdüm yeni geldim ayaklarım şişiti
canımm geçmiş olsun inşaallah eşinin kontrolleri güzel geçmiştir ...bayaa bir yorulmuşsun kuşumm
Selam kızçeler nasılsınız ben uykusuz ve yorgunum minik sıpam beni çook yoruyo ama çoook datlı yaa Allah hepinize yaşatsın inşallah.
yerim senin uykusuz ve yorucu sıpanıı..amin gülüm inşaallah biz de yaşıycaz o gözelr,m,zde mor halkalrla ama mutlu mutlu gülümseyeceğimiz günleri

pazartesi başlamayınca baska gün başlanmıyor gülüm haftasonu kociş de evde olunca sabah kahvaltı saati kalıyor öğleye ....hafifi kahvaltı da olmuyor tabiii...haliyle en güzeli pazartesi başlamak..eşimin akşam kursları var geç geliyor ben de bu sayede onu bekleyip akşam yemeğini kaçırmıyorumm...saatimde hafif menümü y,yorumm o da gelincee yanında oturuyor bazen çorba içiyorumm sadece....ben pek uuzn süreli dyet yapan biir olmadığım için başlayıp bırakma huylarım yok..geçen diyetimde ev oturmasına gittim ne pastalar börekler vardı ...sadece salata yedimm onu da az yedimm normalde de zaten dikkat ediyorum ama 2 haftada 2 kilo ile çook uzun sürecek bu iş....ev işini abartmıyorum henüz diyete alışınca yapıcam ağır işlerimi şimdilik çamaşır bulaşık ütü kısmında az az yapılması acilleri yapıyorumm...ama acil camlara da el atmam lazım..5. kata çıktık bu sefer de kuşlar pislemiş camlara.1. kattayken kedilerden rahat yüzü görmemiştik..
tanıdığım tanımadığım herkese selaaam
Allahım hepimizi muradımıza erdirsin inşallah. geldim kimse yoktu pazartesi sendromu sanırım
dualarımdasınız öpüyorum

Allah razı olsun bebişimm haklısın herkes dağılmış dün ben de dahil....inşaallah bir avazda kurtulurusun ve meleğini kucağına alırsın canımm sağlıklaa doğum nasip etsin Rabbim sizee
nice yıllara canımm...ne güzel bir doğum günü geçirmişsinn...tatil çok iyi gelmiştir eminimmm
Eki Görüntüle 865467 Eki Görüntüle 865470
Gülüm inşaallah hamilesindirrr....kanda pozitifi görmen nasip olsun birtanemm..bize habe vermeyi unutma tamam mıı

Allah razı olsun cnm inşallah sadece ben dedğil hepimiz hamile kalalım kendim kadar nasıl istiyorsam sizler içinde o kadar istiyorum hamile kalmanızı ..
Sağlık ocakları sonuçları geç veriyormuş yarın 13:30 da alıcam ama sanmıyorum pozitif çıkacağını ikikere farkı günlerde gebelik testi yaptırdım koca bi negatif çıktı hakkımızda hayırlısı

Slm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi ama dün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah

canım benim iyi olmanıza cok sevindim görkem paşayıda öp bizim için..
korunma mevzusuna gelince ona nasıl bişey yaaa

biz bilmiyoruz öyle seyleri
canım bana sorarsan ben korunma derim ama bu benm sahsi fikrim hem olacagı belli değil hemde olursada ne güzel işte ikiz gibi büyütürsün ama karar senin

Canım benim iyiyiz çok şükür sadece biraz meme delisi bir oğlum var bıraksan 24 saat kalcak memede bazen düşünüyorum ikiz olsaydı napardım diye çok zor gerçekten o yüzden biraz büyüsün istiyorum hamile kalırsam eğer yine zorlu bi hamilelik geçirirsem görkeme nasıl bakarım diye düşünüyorum kucağıma bile alamam yanımda kimsede yok zaten benden başka kimsede durmuyo çünkü onlarda meme yok zaten eşimle yakınlaşmamız bile şuan mümkün değil tilki uykusunda uyuyor heran uyanabilir uyanıncada durmuyo biraz daha büyüsün eşim biraz daha sabretcek artık zaten 1 sene oldu nerdeyse dokunmayalı

adam volkanik dağ gibi o zaman patlamaya hazır ol ilk günkü gibi olacak desene
tabi canım biz zorlugunu bilemeyiz o yüzden dediğim gibi karar senin cocuguna en iiyi bakacak olan sensin bi tane daha olursa yetip yetemeyecegini sen daha iyi bilirsin o yüzden diyorum ya karar senin canım hayırlısı olsun inşallah

kızzzz naber tatlımmm
diyete başlamıssın hayırlı olsun bebeemmmm
biri benide tutuup götürse iyi olacak utanıyorum ama çünkü tartıda ilk defa 3 lü rakamları gördüm
zaten adette geciktiği için rahat 3 kilo farkediyo benm ödemden dolaayı ama olsun gördüm işte
su sıralar biraz daha böyle gideyimde sonra silkelenip kendime gelirim inşallah

Aynen canım zaten oğluna kızıyo oğlum sen kardeş istemiyomusun biz nasıl yapcaz kardeşi diye allahım sizlere çifter çifter versin canım bir tanecikte olsa sağlıklı bir oğlum var 2. olmasada o kadar önemli değil ama olursada yaş geçmeden güzel olur galiba yaşlada ilgisi var çabuk yoruluyorum artık o yüzden iyice yaşlanmadan olsun bir tane daha

dayanamamam yaa yazık adamada
aynen canım yinede cok ertelemesen bence normal yolla denemeyi sonra zaten olmazsa yine tüp deneyecegiz diyosun onuda istediğiniz uygun bi zamanda denersiniz canım

derincim bacim olur olur valla azcik korun bence sonra bebegine gereken ilgiyi veremezsin..
.
.
.
nafissss kizicam sana haaa !! daha yasin cok genc zayifla bacimm daha hamile kalcaksin sen tamam mi ?

günaydın kızlarrrr....

bikaç gündür sessiz sedasız okuyup çıkıyorum ama bugün yazasım var....

ikramaya canım hayırlı uğurlu olsun diyetinnn..... inşallah istediğin kiloya inersin canım benim

nafiye kuzum üçlü rakamlar mı dedin??? neyse çok önemli olmasa gerek biraz silkelenince düşer iki basamaklı rakamlara inşallah....

derincim canım benim, ne güzel anlatmışsın, senin için çok yorucu olanlar bize güzel geliyo :))) darısı başımıza... mor halkalı gözlerle gülümsemek fikrini sevdimmmm

nafissss kizicam sana haaa !! daha yasin cok genc zayifla bacimm daha hamile kalcaksin sen tamam mi ?
döv beni dövv..
canım olucak inşallah ama su aralar baslasamda diyete yapamıcam iradem zayıf az kaldı ama başlıcam kısmet inşallah olucak bu sefer ama önceside biliyosun halletmem gereken bi kaç problemim var saglık acısından filan

evet sekerim yaa 3 lü rakam hatta tam 100
ama hem gece tartıldım toktum hemde adet olacagım için o dönemlerde rahat 3 kilo ödem oluyo vücudumda
ama tabi bunlar bi bahane değil kiloluyum bunu kabul ediyorum kafamda bi kaç bişey var onları halledeyim daha iyi duruma gelicem inşallah
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun..sanırım tedavin baslayacak soranustamı yine

Canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben benimki uyandı şuan emişiyoz inşallah bir daha girdiğimde güzel haberler bekliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…