• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnşallahhhhhh cnm inşallahhhhhh
Sendende dördüz haberleri heran ala biliriz :)) valla ben ikiz isterim hatta üç çocuğum olsa fenada olmaz :)

canım 3 bende yok demem ama 4 tane taşımasıda hiç kolay olmasa gerek vücudum taşırmı bilememki bide tasımassa redüksiyonmu nedir onuda yaptıramam ben inadımdırda doguracam onları düye tuttururm ondan sonra seyredin şamatayı bizde.. Tabi kısmet belkide hiç tutmuycak ama benim acil karar vermem lazım kaç tane transfer yapılması hakkında ya

canım 3 bende yok demem ama 4 tane taşımasıda hiç kolay olmasa gerek vücudum taşırmı bilememki bide tasımassa redüksiyonmu nedir onuda yaptıramam ben inadımdırda doguracam onları düye tuttururm ondan sonra seyredin şamatayı bizde.. Tabi kısmet belkide hiç tutmuycak ama benim acil karar vermem lazım kaç tane transfer yapılması hakkında ya

Cnm bence çok düşünme bol bol olsun keşke benimde öyle imkanım olsaydı ben ikiz istiyorum ama doktorum yapmaz ilk denemem olduğu için bide yaştan dolayı hiç sanmıyorum

canım benimde ilk denemem benimde yaş 34 ama ne bilim ya

Tabi düşünmekte haklısın sonuçta onlara kaliteli bakmak da çok önemli
Annen yakındaysa yada kardeşin varsa baka bilecek birileri varsa düşün derim ama kimse yoksa zor ola bilir
Olaya bak ben havaya girdim iyimi :))
Olumlu düşünelim olumlu olsun dimi ama :))

Tabi düşünmekte haklısın sonuçta onlara kaliteli bakmak da çok önemli
Annen yakındaysa yada kardeşin varsa baka bilecek birileri varsa düşün derim ama kimse yoksa zor ola bilir
Olaya bak ben havaya girdim iyimi :))
Olumlu düşünelim olumlu olsun dimi ama :))
tedaviye başlamadan biz senle valla havaya girdik hahahaha :)) yakında pek kimse yokta yardımcı tutarım zaten sıkıntı olmaz cunku dukkanımda var arada gitmem gereken o yüzden birini bulurum ozaman:))) farkındamısın bebişler tutacak zaman gecicek 9 ay,,ben dogurucam nasıl bakıcaz onu konusuyoruz, he bide 4 tane olursa,süperiz biz ya :))))oo biz senle hamile kalınca neler konusuruz hiç düşünemyorum:)))

tedaviye başlamadan biz senle valla havaya girdik hahahaha :)) yakında pek kimse yokta yardımcı tutarım zaten sıkıntı olmaz cunku dukkanımda var arada gitmem gereken o yüzden birini bulurum ozaman:))) farkındamısın bebişler tutacak zaman gecicek 9 ay,,ben dogurucam nasıl bakıcaz onu konusuyoruz, he bide 4 tane olursa,süperiz biz ya :))))oo biz senle hamile kalınca neler konusuruz hiç düşünemyorum:)))

Ahh ahhh düşündümde yüzümde koca bi gülümseme oluştu be cnm :))
İnşallah o günleride görürüz :))
Bugünleri hatırlar güleriz :)))

kızlar nasılsınız ben yoğun bir günümdeydim yarında öle olacak gelemdim bu yüzden

Kızar nasılsınız ben adet oldum yarından itibaren bi hap var adı " estrofem " 13. Gün boyunca onu içip doktoruma gidicem bi sıkıntı olmazsa transferim gerçekleşecek allahın izniyle

Kızar nasılsınız ben adet oldum yarından itibaren bi hap var adı " estrofem " 13. Gün boyunca onu içip doktoruma gidicem bi sıkıntı olmazsa transferim gerçekleşecek allahın izniyle

hayırlı olsun canımm inşşşş her şey güzel olsun :49:

Back