• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar yarın paşalarım geliyorlar onlarla ilgilenecem bir süre fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi seviyorum:16::16::16:

Kızlar yarın paşalarım geliyorlar onlarla ilgilenecem bir süre fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi seviyorum:16::16::16:
bende seni seviyom kız, yaptığın süper yemekleri senin gibi yapamasam da seviyom :54::54::54::54::54::54: krepliyi beceremedim de içimde kaldı sanırsam :)))))

arrrrrgünaydınlar canlarrrr güzel bir hafta olur inşş

bende seni seviyom kız, yaptığın süper yemekleri senin gibi yapamasam da seviyom :54::54::54::54::54::54: krepliyi beceremedim de içimde kaldı sanırsam :)))))

:16::16::16::16::16::16:
demek krepli tarifimi yapamadın acaba neden sorun olduki:26::26:
olsun deneye deneye yaparsın diyim bende:1:

arrrrrgünaydınlar canlarrrr güzel bir hafta olur inşş

günaydın yetercim görüşemiyoruz epeydir tabii sorun sen değilsin benim:1:

Günaydın cancağızlarım...
Hazırlık yapıyorum haliyle önce evi azcık yüzeysel temizlicem sonra vaktim kalırsa mutfağa dalacam...
Sık sık gelirim:16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:
Demek krepli tarifimi yapamadın acaba neden sorun olduki:26::26:
Olsun deneye deneye yaparsın diyim bende:1:

Günaydın yetercim görüşemiyoruz epeydir tabii sorun sen değilsin benim:1:

günaydın kızlarrrr

anladığım kadarıyla köfteler az daha büyük olmalı ve üzerine hani yumurta sevmiyosan koyma demişsin ya, ha işte ben onu yaptıktan sonra farkettim önce fark etsem süper olcaktı eminim, şekli bozuk oldu tadı iyiydi :)))) dediğin gibi bi daha ki sefere daha iyi olur inşallah

günaydın kızlarrrr

anladığım kadarıyla köfteler az daha büyük olmalı ve üzerine hani yumurta sevmiyosan koyma demişsin ya, ha işte ben onu yaptıktan sonra farkettim önce fark etsem süper olcaktı eminim, şekli bozuk oldu tadı iyiydi :)))) dediğin gibi bi daha ki sefere daha iyi olur inşallah

Günaydın cnm
Bende yapmıştım çok güzel olmuştu ama dediğin gibi köfteler büyük olsa daha iyi olurmuş bende biraz küçük yapmıştım :)) gerçi gülden tarifinde büyük yapmıştı :)))

günaydın kızlarrrr

yumurtalı sütlü sosu herkes yemiyor canım aslında üzerine değilde sadece tepsinin dibine döksen görüntüde sıkıntı olmayabilirdi...
dediğin gibi bir dahaki sefere eminim daha güzel olur..

Günaydın cnm
Sen şimdi ne güzel mamalar hazırlarsın paşalara :))

günaydın tatlım...
önce temizlik yapmam lazım sonra mama işine girişcem:16::16::16:

yumurtalı sütlü sosu herkes yemiyor canım aslında üzerine değilde sadece tepsinin dibine döksen görüntüde sıkıntı olmayabilirdi...
dediğin gibi bir dahaki sefere eminim daha güzel olur..

günaydın tatlım...
önce temizlik yapmam lazım sonra mama işine girişcem:16::16::16:

Kolay gelsın fıstık
Bende temizlik yapsam iyi olur :))

Kız daha ne bekliyorsun, ben olsam ilk gün yapardım. Bildiğim kadarıyla sağlık ocaklari yapıyor ama sonucu ertesi gün aliyorsun. Hadi canım güzel haberlerini bekliyorum:)

Çok korkuyorum negatif sonuç alıcam diye ama olma şansıda çok yüksek çünkü ben yeni polip aldırdım ondan sonra gebe kalma olasılığı çok yüksek ...
E ben gidim bari bi koşuda sağlık ocağına bi yaptrim kan testi :)))

direk konuya daldım canlar ama nasılsınızı iyimisiniz???
valla bende negatiften sonra 11 ekimde adet oldum 1 hafta geçti ama bende yapmadım test..
cünkü pko var bende ona baglı gecikmem diyorum test yapmaktan yoruldum artık o yüzden yapmıyorum:31:

direk konuya daldım canlar ama nasılsınızı iyimisiniz???
valla bende negatiften sonra 11 ekimde adet oldum 1 hafta geçti ama bende yapmadım test..
cünkü pko var bende ona baglı gecikmem diyorum test yapmaktan yoruldum artık o yüzden yapmıyorum:31:

Cnm benim çok iyi anlıyorum korkar olduk artık negatif sonuç görmeye dayanamıyoruz :((
Benimde bi yanım git diyor diyer yanım otur aşağa diyor
Ama ben gidicem hergün hamilemiyim düşüncesi daha da yıprattı beni inşallah sende hamilesindir cnm allah yardımcın olsun

Cnm benim çok iyi anlıyorum korkar olduk artık negatif sonuç görmeye dayanamıyoruz :((
Benimde bi yanım git diyor diyer yanım otur aşağa diyor
Ama ben gidicem hergün hamilemiyim düşüncesi daha da yıprattı beni inşallah sende hamilesindir cnm allah yardımcın olsun
ben en az 15 gün geçmeden yapmam zaten canım çünkü pkodan dolayı 2 ayda bi adet oluyorum ya en azından bu süre hem yaklaşıyo hemde heveslenmiyorum..
zaten bu aya pek bişi olmadı ben dişten ameliyat olunca o yüzdende umudum yok yani yinede 1 hafta daha beklerim..
sen git yaptır canım hayırlısı Rabbimin kudreti sonsuz belki gönderiri mucizelerimizi

Back