• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim cnm senden nbr dun yapildi cnm
hadi bebeğim hayırlı olsun inşallah sonu bebekli olun kaç embriyo transfer edildi canım

Canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben benimki uyandı şuan emişiyoz inşallah bir daha girdiğimde güzel haberler bekliyorum sizden
güle güel canım bolbol emişin bakalım öp paşamızı

döv beni dövv..
canım olucak inşallah ama su aralar baslasamda diyete yapamıcam iradem zayıf az kaldı ama başlıcam kısmet inşallah olucak bu sefer ama önceside biliyosun halletmem gereken bi kaç problemim var saglık acısından filan:31:

evet sekerim yaa 3 lü rakam hatta tam 100:30::30:
ama hem gece tartıldım toktum hemde adet olacagım için o dönemlerde rahat 3 kilo ödem oluyo vücudumda:31:
ama tabi bunlar bi bahane değil kiloluyum bunu kabul ediyorum kafamda bi kaç bişey var onları halledeyim daha iyi duruma gelicem inşallah:16:
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun..sanırım tedavin baslayacak soranustamı yine:34:
doverim tabi ben senin ablanin :) diyet degilde spor yapabilsen keske cnm. 2 tane transfer edildi cnm 4 tane de donduruldu.

doverim tabi ben senin ablanin :) diyet degilde spor yapabilsen keske cnm. 2 tane transfer edildi cnm 4 tane de donduruldu.
döv ablacım döv güller acar heryerimde:16::16:
canım spor için evde yapabileceğim bazı hareketler dısında malesef hiç bişey yapamıyorum evet önemli olan o ama imkan yok..
burası küçük spor salonu vs yok..
yürüyüş içinde heryer kedi köpek dolu tek basıma gidemiyorum arkadaş yok eşimde hyatta gelemez işlerden dolayı..
bi ara yürüyüş bandı düşündüm ama ev kutu kara onuda koyacak yer yok malesef öyle kalıyorum bide işim masa bası sayılır öyle yani:31:
cok sevindim canım 2 olmasına inşallah sıkıs ıkı tutunurlar sana canım..
donmuslarda varmıs iyi ne güzel:16:inşallah onlar kardeş olarak kullanılır

döv ablacım döv güller acar heryerimde:16::16:
canım spor için evde yapabileceğim bazı hareketler dısında malesef hiç bişey yapamıyorum evet önemli olan o ama imkan yok..
burası küçük spor salonu vs yok..
yürüyüş içinde heryer kedi köpek dolu tek basıma gidemiyorum arkadaş yok eşimde hyatta gelemez işlerden dolayı..
bi ara yürüyüş bandı düşündüm ama ev kutu kara onuda koyacak yer yok malesef öyle kalıyorum bide işim masa bası sayılır öyle yani:31:
cok sevindim canım 2 olmasına inşallah sıkıs ıkı tutunurlar sana canım..
donmuslarda varmıs iyi ne güzel:16:inşallah onlar kardeş olarak kullanılır

baci ip atlasan is yerinde imkanin var mi?saol cnm insallahhh ...
moonherose cikmis eliz hanim cok felaket geceleri ayakta agliyor arabayla gezdirince susuyor hanimefendi butun gece geziolar :)

bu arada sen nasılsın neler yapıyosun..sanırım tedavin baslayacak soranustamı yine:34:

evet canım ayın 5inde başladım ama geçen cumartesi bende bi miyom vardı rahime baskı yapmayan ve 2,5 cm bi şii .... Geçen hafta oda rahime baskı yapmaya başladı. Almamız lazım dedi doktorcum. Yarın ameliyat olcam. Tedaviyi kestik tabi... Bakalım hayırlısıyla temizlenmiş vücudumla yeniden başlarız inşallah

günaydın kızlar güzel bir gün olsunnn inşşş

KIZLAR DÜN DR GİTMİŞTİM MERAK ETMİŞSİNİZ EŞİMİN RUTİN KONTROLLERİ VARDI ONLARI YAPTIRDIK KEMİK ERİMESİ SORUNU VARDI İLERLEMİŞ AMA BURADAKİ DR İLAÇ BAŞLAYAMAM KENDİ HAS VE DR GİDİN DEDİ AYIN 29 RANDEVU ALDIM ORAYA GİDECEĞİZ
ilerlemiş mii:53::53::53::18::18::18::18: Canımm Rabbim şifasını göndersin biran önce san ve doğaca çocuklarına bağışlasınn uuzn sağlıklı bir ömür nasip etsin birlikte inşaallah:16::16::16:
Allah razı olsun cnm inşallah sadece ben dedğil hepimiz hamile kalalım kendim kadar nasıl istiyorsam sizler içinde o kadar istiyorum hamile kalmanızı ..
Sağlık ocakları sonuçları geç veriyormuş yarın 13:30 da alıcam ama sanmıyorum pozitif çıkacağını ikikere farkı günlerde gebelik testi yaptırdım koca bi negatif çıktı hakkımızda hayırlısı
hayırlısı inşaallah çok da ümilenme ama azcık da olsun beklenti yaaa..inşaallah sürpriz yapar meleğin sanaa:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
Slm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi ama :50: dün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah :52:
oyy oyy kırkınız çıktı demek...benkayranın ikzilerinin de kırkı çıktı pazar günüü..demek aynı gün doğmuştu sıpalarr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:..kız ne korunuyosunuz....yanyana yattınız da kounmaı kaldı..Rabbim doğalından göndersin evladınız..daha kırkı çıkmadı..zaten hamile kalman demek birkaç ayı bulması demek fırsat bulup ekşına geçeceksinz de yumurtlama gününüze denk gelecek de...hamile kaldın diyelim zaten doğurana kada bir yıl daha geçmiş olurr yaşın geçmeden ikisini peşpşe büyütürsün..oğluşun ayaklanır zaten gezer ortalıkta uykuları daha düzenli olur....inşaallah tedavisiz ağrısız inesiz masrafsız gelsin diğer yavrun kucağınaa...:16::16::16:
[

Son düzenleme:
QUOTE=derin35;32723819]Canım benim iyiyiz çok şükür sadece biraz meme delisi bir oğlum var bıraksan 24 saat kalcak memede bazen düşünüyorum ikiz olsaydı napardım diye çok zor gerçekten o yüzden biraz büyüsün istiyorum hamile kalırsam eğer yine zorlu bi hamilelik geçirirsem görkeme nasıl bakarım diye düşünüyorum kucağıma bile alamam yanımda kimsede yok zaten benden başka kimsede durmuyo çünkü onlarda meme yok:52: zaten eşimle yakınlaşmamız bile şuan mümkün değil tilki uykusunda uyuyor heran uyanabilir uyanıncada durmuyo biraz daha büyüsün eşim biraz daha sabretcek artık zaten 1 sene oldu nerdeyse dokunmayalı:52:[/QUOTE]
Görkem paşam baktırır kendine korkma sen..hem doğal gebelik buna benzemez daha rahat geçer korkmaaa....tüp bebeler nazlı oluyor malumm:16::16::34::34:

Canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben benimki uyandı şuan emişiyoz inşallah bir daha girdiğimde güzel haberler bekliyorum sizden
görüşmek üzere canımm sıpayı öp teyzelerinin de yerineee:54::54::54::16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Kızlar cok heycanlandım hastalandım yarın tedavım başlıycak Allahın izniylee:36::36:

ayy hadi hayırlısı tedavin sonunda bebişlerin kucağına almak nasip olsun inşaallah:16::16::16:
ben de hastalanmayı bekliyorumm rapor için zeynep kamile gidecem ilk muayeneye inş..:16::16::16:

baci ip atlasan is yerinde imkanin var mi?saol cnm insallahhh ...
moonherose cikmis eliz hanim cok felaket geceleri ayakta agliyor arabayla gezdirince susuyor hanimefendi butun gece geziolar :)
evet canım yaa bi ara merak edip ayseguülün profiline bakmıstım öyle yazmıs üzülmüştüm bi an önce büyüsün sağlıkla sıpalar inşallah..
canım ip aldım bide kolların kaslarını geliştirmek için filan bi alet var onları aldım yeni ama yapabilrmiyim bilmiyorum cünkü bi sef var düşman basına ama evde gece demicem gündüz demicem yarım saat bile olsa yapcam alttaki babaanneler diğer odada oturuyo eltimde yukarıda ama rahatsız olmaz herhalde napayım canım bu sefer başlayınca sıkı tutcam inşallah ama şimdi diyetisyenden önce nefroloji var sırada
:31:
evet canım ayın 5inde başladım ama geçen cumartesi bende bi miyom vardı rahime baskı yapmayan ve 2,5 cm bi şii .... Geçen hafta oda rahime baskı yapmaya başladı. Almamız lazım dedi doktorcum. Yarın ameliyat olcam. Tedaviyi kestik tabi... Bakalım hayırlısıyla temizlenmiş vücudumla yeniden başlarız inşallah
hımm canım miyom artık rahime baskı yapıyo he:31: olsun be kuzum dediğin gibi temiz vücuudnla baslıcan daha iyi olur belki takma kafana..
sana şimdiden cok cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım

kızlar hastalanmanın ikinci gününden sonra başlanan tedavi transfer işlemne göre aşşa yukarı kaç gün.... simdi doktorumla görüştüm 10 gün dedi bilgisi olan varmı bide dokor çok fena kafamı karıstırdı ya 4 tane transfer yaparız 2 tanesi büyük ihtimalle tutmaz falan dedi ya tutarsaa dimi 4 tanee şaka gibi

Slm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi ama :50: dün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah :52:

Cnm sana akıl vermek bana düşmez ama sıca sıcağına olsun kardeş kardeşe büyüsün ne güzel olur:)
Tahmin ede biliyorum zor durumdasın ama iki tanede güzel olur :))

Çok sevindim cnm senin adına inşallah herşey yolunda gider biran önce bebişine kavuşursun
Bende ilk defa adet olmayı bekliyorum :))
Biran önce bende tedaviye başlarım inşallah...

hadi inşaallah canım sende hastalanda beraber bebiş haberleri verelim ayyyyy herkez versin yaaaa bebiş haberii hepimiz sevinelimmmm:36::36:

kızlar hastalanmanın ikinci gününden sonra başlanan tedavi transfer işlemne göre aşşa yukarı kaç gün.... simdi doktorumla görüştüm 10 gün dedi bilgisi olan varmı bide dokor çok fena kafamı karıstırdı ya 4 tane transfer yaparız 2 tanesi büyük ihtimalle tutmaz falan dedi ya tutarsaa dimi 4 tanee şaka gibi

gülüm doktorun haklı 4 tane embriyonun dördünün bir tutması biraz zor olur birbirlerine yardım ediyor embriyolar yüzde 50 ihtimalle tutunuyor bebişler..o sebeple 2 tane transfer edilince biri tutuyor..bana da 4 tane transfer etseler en azından biri tutnsaa daha ne isterimmm...dördü bir tutarsa diye endişe etmee...en iyi rahimde bile en fazla ikiz büyüyor çok çok ender üçüz bebiş tutunması...
..bu arada adetin 2. günü başladığın tedavide yumurtaların büyümesine bakılıp ortalama 11. günü çatlatma iğnesiyle yumoş büyütme faslı bitiyor...13. günü yumoşlar tooplanıp...geşişimine göre 3 yada 5 gün sonra transfer yapılır...toplanna gün sayılmaz sonraki günden saymak lazımm....sonra da 5. gün embriyosuysa 10 gün sonra..3. gün embriyosuysa 12. gün tets yaparsınn..transferden sonraki 10. yada 12. gün tabii:16::16::16:
umarım anlatabilmişimdir
:16::16:

Son düzenleme:
gülüm doktorun haklı 4 tane embriyonun dördünün bir tutması biraz zor olur birbirlerine yardım ediyor embriyolar yüzde 50 ihtimalle tutunuyor bebişler..o sebeple 2 tane transfer edilince biri tutuyor..bana da 4 tane transfer etseler en azından biri tutnsaa daha ne isterimmm...dördü bir tutarsa diye endişe etmee...en iyi rahimde bile en fazla ikiz büyüyor çok çok ender üçüz bebiş tutunması...
..bu arada adetin 2. günü başladığın tedavide yumurtaların büyümesine bakılıp ortalama 11. günü çatlatma iğnesiyle yumoş büyütme faslı bitiyor...13. günü yumoşlar tooplanıp...geşişimine göre 3 yada 5 gün sonra transfer yapılır...toplanna gün sayılmaz sonraki günden saymak lazımm....sonra da 5. gün embriyosuysa 10 gün sonra..3. gün embriyosuysa 12. gün tets yaparsınn..transferden sonraki 10. yada 12. gün tabii:16::16::16:
umarım anlatabilmişimdir

Canım cok cok tesekkür ederim çok güzel anlatmıssın... Şimdi tekrar görüştüm doktorumla sen bilirsin istersen 3 tane yerleştirelim diyor valla napıcagımı bilemedim... yarın saat 2 randevu aldım kan alınıp hormonlara bakılıp tedaviye başlıyormusuz ama ben kaç tane yerleştirilsin konusunda kısılıp kaldım sanki hay ALLAH

evet canım yaa bi ara merak edip ayseguülün profiline bakmıstım öyle yazmıs üzülmüştüm bi an önce büyüsün sağlıkla sıpalar inşallah..
canım ip aldım bide kolların kaslarını geliştirmek için filan bi alet var onları aldım yeni ama yapabilrmiyim bilmiyorum cünkü bi sef var düşman basına ama evde gece demicem gündüz demicem yarım saat bile olsa yapcam alttaki babaanneler diğer odada oturuyo eltimde yukarıda ama rahatsız olmaz herhalde napayım canım bu sefer başlayınca sıkı tutcam inşallah ama şimdi diyetisyenden önce nefroloji var sırada
:31:

hımm canım miyom artık rahime baskı yapıyo he:31: olsun be kuzum dediğin gibi temiz vücuudnla baslıcan daha iyi olur belki takma kafana..
sana şimdiden cok cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım

akşamları yapılan spor daha faydalıymışş sabah sporundan daha etkiliymiş..canımm işyerinde ekmek yemezsen yemekleri de hafiflerinden seçip..akşamları da zumba yaparsan ki çok zevkli dans ediyorsun em de spor yapıyorsunn.....biran önce zayıflamak lazımm..ben de 60 lı rakamları görmek istiyorum artık ..inşallah haftaya görürümm..inşaallah 4 kilo versem inecem 60 lı rakama ...2 haftada bir kilo gidiyor rejim yapmadan ama bitmez bu şekilde hızlandırmam lazımm artıkın:8::8::21::21::32::32::52::52:

umarım anlatabilmişimdir

cANIM bide doktor 5 gün transferi yaparız dedii

Back