Çok korkuyorum negatif sonuç alıcam diye ama olma şansıda çok yüksek çünkü ben yeni polip aldırdım ondan sonra gebe kalma olasılığı çok yüksek ...
E ben gidim bari bi koşuda sağlık ocağına bi yaptrim kan testi :)))
direk konuya daldım canlar ama nasılsınızı iyimisiniz???
valla bende negatiften sonra 11 ekimde adet oldum 1 hafta geçti ama bende yapmadım test..
cünkü pko var bende ona baglı gecikmem diyorum test yapmaktan yoruldum artık o yüzden yapmıyorum
hoşbulduk incirimhiç korkma canım, biz ne negatifler gördük yılmadık :) senin pozitif olduğuna çok inanıyorum. sonucu hemen vermiyorlarsa dönerken birkaç tane de idrar testi olsana
nafiş hoş geldin canım. kız böyle acaba mı diye beklemektense en azından bir idrarda baksana. valla ben sizi anlamıyorum he, sizin yerinize ben meraktan çatlıycam :18:
canım nasılsın ???
bebişimiz nasıl
ben bildiğin gibi be canım iş güç uğraşıyrum..iyiyim canım, bebişimiz de iyi teyzesi. 2 ayı bitırdik, gaz sancılarımız da çok şiddetli değil ama uyumayı sevmiyoruz hiç. sabah 5ten beri ayaktayız. şikayet etmeye hakkım olmadığını biliyorum ama çok yoruldum gerçekten
Allah hepinize bu yorgunluğu yaşatsın, hatta ikiz verip iki katını yaşatsın inşallah.
sen nasılsın?
ben bildiğin gibi be canım iş güç uğraşıyrum..
dişimden amliyat oldum enf. filan kaptı 20 gün uğrastım şükür şimdi iyi..
dedem akciğer kanseriydi beyne sıcramıs ona üzülüyorum bi anda kendini kaybetti pek keyfim yok bu aralar işlerde biraz yogun öyle işte..
Rabbim kolaylık versin sanada canım bi an önce sağlıkla büyüsün paşan..
peki yanında sana yardımcı olabilecek kimde yokmu canım en azından bi süre baksada biraz uyusan:44:
aynen canım dediğin gibi hiç açmayalım konuları herkes kendi aleminde..geçmiş olsun canım. aynı dert bizim ailede de var maalesef. dedem çok hasta, bildiğimiz kadarıyla kanser değil ama zaman zaman akli dengesi gidiyor. evde hayal görüp korkuyor o yüzden annemde kalmak istiyormuş. 10 saatlik mesafemiz var ve yola çıkması tehlikeli ama telefonda anneme hep ağlıyormuş o yüzden annem bir dahaki gidişinde getirmeye çalışacak. kadıncağız da bir bende bir dedemde perişan oldu.
kayınvalidem ayrı bir dünya, torununu çok sevdiğini söylüyor ama gelip bana yardımcı olmak işine gelmedi. şimdiye kadar 3 defa geldi sadece birer gece kaldı. neyse hiç açmayayım konuyu. annem de 2 hafta sürekli kaldı sonra dedeme gitti, şimdi kuzenin düğününden sonra tekrar gidecek. haftasonları gelip temizlik ve yemeklerimi yapıyor. amaaaannnnn herkesin derdi başka işte. yorulayım ama Allah sağlık ve aile huzuru versin yeter bana.
sakin ol canım duanı et bismillahirrahmanirrahim de çık... hadi pc m acık seni bekliyorumm:))
hiç korkma canım, biz ne negatifler gördük yılmadık :) senin pozitif olduğuna çok inanıyorum. sonucu hemen vermiyorlarsa dönerken birkaç tane de idrar testi olsana
nafiş hoş geldin canım. kız böyle acaba mı diye beklemektense en azından bir idrarda baksana. valla ben sizi anlamıyorum he, sizin yerinize ben meraktan çatlıycam :18:
Sağlık ocakları sabah 9 la 10 arası kan alıyormuş cnm bende başka yere gitmeye üşendim gebelik testi aldım negatif çıktı ama ben yinede yarın kan testi yaptırıcam çünkü ben hep 28 günde bir adet olurum çok nadir 1,2 gün uzadığı
ben en az 15 gün geçmeden yapmam zaten canım çünkü pkodan dolayı 2 ayda bi adet oluyorum ya en azından bu süre hem yaklaşıyo hemde heveslenmiyorum..
zaten bu aya pek bişi olmadı ben dişten ameliyat olunca o yüzdende umudum yok yani yinede 1 hafta daha beklerim..
sen git yaptır canım hayırlısı Rabbimin kudreti sonsuz belki gönderiri mucizelerimizi
hayırlısı kuzum hiç sıkma canını elbet olacak ama sadece sabır lazım bizeeAmin cnm inşallahhhh bizimde yüzümüz güler ...
ben en az 15 gün geçmeden yapmam zaten canım çünkü pkodan dolayı 2 ayda bi adet oluyorum ya en azından bu süre hem yaklaşıyo hemde heveslenmiyorum..
zaten bu aya pek bişi olmadı ben dişten ameliyat olunca o yüzdende umudum yok yani yinede 1 hafta daha beklerim..
sen git yaptır canım hayırlısı Rabbimin kudreti sonsuz belki gönderiri mucizelerimizi
Hayırlısı olsun canım inşaallah güzel sonuclar alırız
hayırlısı kuzum hiç sıkma canını elbet olacak ama sadece sabır lazım bizee
eşimi kontrolegötürdüm yeni geldim ayaklarım şişiti
Ay ben seni bi an hamile sandım biliyo musun. Bence güzel haber alacaksın yarın. Hadi hayırlısı bakalımDoğru cnm sabretmek lazım bi gün allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak inanıyorum
Kızlar hafta sonu doğum günümmdü eşimle istanbul dışına çıktık süpper bi tatil ve doğum günüsü yaşadımOndan yoktum yani birkaç gündür. Bu aralarda yoğunum biraz az az girip okuyup çıkyorum.
Eşin nasıl oldu canım? Merak ettim.
Ay ben seni bi an hamile sandım biliyo musun. Bence güzel haber alacaksın yarın. Hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?