hadi bebeğim hayırlı olsun inşallah sonu bebekli olun kaç embriyo transfer edildi canımiyiyim cnm senden nbr dun yapildi cnm
güle güel canım bolbol emişin bakalım öp paşamızıCanlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben benimki uyandı şuan emişiyoz inşallah bir daha girdiğimde güzel haberler bekliyorum sizden
ayy hadi bakalım hayırlısı canım sonu bebekli olsun son ugrasın olsun inşallahKızlar cok heycanlandım hastalandım yarın tedavım başlıycak Allahın izniylee
ayy hadi bakalım hayırlısı canım sonu bebekli olsun son ugrasın olsun inşallah
doverim tabi ben senin ablanin :) diyet degilde spor yapabilsen keske cnm. 2 tane transfer edildi cnm 4 tane de donduruldu.döv beni dövv..
canım olucak inşallah ama su aralar baslasamda diyete yapamıcam iradem zayıf az kaldı ama başlıcam kısmet inşallah olucak bu sefer ama önceside biliyosun halletmem gereken bi kaç problemim var saglık acısından filan
evet sekerim yaa 3 lü rakam hatta tam 100
ama hem gece tartıldım toktum hemde adet olacagım için o dönemlerde rahat 3 kilo ödem oluyo vücudumda
ama tabi bunlar bi bahane değil kiloluyum bunu kabul ediyorum kafamda bi kaç bişey var onları halledeyim daha iyi duruma gelicem inşallah
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun..sanırım tedavin baslayacak soranustamı yine
döv ablacım döv güller acar heryerimdedoverim tabi ben senin ablanin :) diyet degilde spor yapabilsen keske cnm. 2 tane transfer edildi cnm 4 tane de donduruldu.
döv ablacım döv güller acar heryerimde
canım spor için evde yapabileceğim bazı hareketler dısında malesef hiç bişey yapamıyorum evet önemli olan o ama imkan yok..
burası küçük spor salonu vs yok..
yürüyüş içinde heryer kedi köpek dolu tek basıma gidemiyorum arkadaş yok eşimde hyatta gelemez işlerden dolayı..
bi ara yürüyüş bandı düşündüm ama ev kutu kara onuda koyacak yer yok malesef öyle kalıyorum bide işim masa bası sayılır öyle yani
cok sevindim canım 2 olmasına inşallah sıkıs ıkı tutunurlar sana canım..
donmuslarda varmıs iyi ne güzelinşallah onlar kardeş olarak kullanılır
bu arada sen nasılsın neler yapıyosun..sanırım tedavin baslayacak soranustamı yine
ilerlemiş miigünaydın kızlar güzel bir gün olsunnn inşşş
KIZLAR DÜN DR GİTMİŞTİM MERAK ETMİŞSİNİZ EŞİMİN RUTİN KONTROLLERİ VARDI ONLARI YAPTIRDIK KEMİK ERİMESİ SORUNU VARDI İLERLEMİŞ AMA BURADAKİ DR İLAÇ BAŞLAYAMAM KENDİ HAS VE DR GİDİN DEDİ AYIN 29 RANDEVU ALDIM ORAYA GİDECEĞİZ
hayırlısı inşaallah çok da ümilenme ama azcık da olsun beklenti yaaa..inşaallah sürpriz yapar meleğin sanaaAllah razı olsun cnm inşallah sadece ben dedğil hepimiz hamile kalalım kendim kadar nasıl istiyorsam sizler içinde o kadar istiyorum hamile kalmanızı ..
Sağlık ocakları sonuçları geç veriyormuş yarın 13:30 da alıcam ama sanmıyorum pozitif çıkacağını ikikere farkı günlerde gebelik testi yaptırdım koca bi negatif çıktı hakkımızda hayırlısı
oyy oyy kırkınız çıktı demek...benkayranın ikzilerinin de kırkı çıktı pazar günüü..demek aynı gün doğmuştu sıpalarrSlm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi amadün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah
görüşmek üzere canımm sıpayı öp teyzelerinin de yerineeeCanlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben benimki uyandı şuan emişiyoz inşallah bir daha girdiğimde güzel haberler bekliyorum sizden
Kızlar cok heycanlandım hastalandım yarın tedavım başlıycak Allahın izniylee
evet canım yaa bi ara merak edip ayseguülün profiline bakmıstım öyle yazmıs üzülmüştüm bi an önce büyüsün sağlıkla sıpalar inşallah..baci ip atlasan is yerinde imkanin var mi?saol cnm insallahhh ...
moonherose cikmis eliz hanim cok felaket geceleri ayakta agliyor arabayla gezdirince susuyor hanimefendi butun gece geziolar :)
hımm canım miyom artık rahime baskı yapıyo heevet canım ayın 5inde başladım ama geçen cumartesi bende bi miyom vardı rahime baskı yapmayan ve 2,5 cm bi şii .... Geçen hafta oda rahime baskı yapmaya başladı. Almamız lazım dedi doktorcum. Yarın ameliyat olcam. Tedaviyi kestik tabi... Bakalım hayırlısıyla temizlenmiş vücudumla yeniden başlarız inşallah
Slm kızlar nasılsınız bizim pazar günü kırkımız çıktı ama huyumuzda henüz bi değişiklik yok herkes kırkı çıkınca düzelir dedi amadün benim kontrolüm vardı doktor rahmin normale dönmüş dedi inşallah hemen ikinciye hamile kalırsın dedi bende eşimi bile göremiyorum çocuktan nasıl hamile kalcam dedim durmuyor çocuk gece uykusuda yok zaten uyuduğu zamanda fazla uyumuyor doktor eşin korunsun dedi bende dedim biz evlendiğiizden beri hiç korunmadık nasıl biley o dedim güldü inşallah hemen 2. Ye hamile kalırsın görürüm dedi şimdi ben korunayım mı korunmayım mı bilemedim büyük ihtimalle 2. De tüp bebek olcak ama ya kalırsam diyede küçük ihtimalde aklıma geliyo biraz büyüsün istiyorum hemen olmasın hiç olmazsa 1 yaşına gelsin bakalım hayırlısı bizde birinciyi bulduk 2. Düşünüyoz allahım size ikincileri düşündürtmesin çifter çifter versin inşallah
Kızlar cok heycanlandım hastalandım yarın tedavım başlıycak Allahın izniylee
Çok sevindim cnm senin adına inşallah herşey yolunda gider biran önce bebişine kavuşursun
Bende ilk defa adet olmayı bekliyorum :))
Biran önce bende tedaviye başlarım inşallah...
kızlar hastalanmanın ikinci gününden sonra başlanan tedavi transfer işlemne göre aşşa yukarı kaç gün.... simdi doktorumla görüştüm 10 gün dedi bilgisi olan varmı bide dokor çok fena kafamı karıstırdı ya 4 tane transfer yaparız 2 tanesi büyük ihtimalle tutmaz falan dedi ya tutarsaa dimi 4 tanee şaka gibi
gülüm doktorun haklı 4 tane embriyonun dördünün bir tutması biraz zor olur birbirlerine yardım ediyor embriyolar yüzde 50 ihtimalle tutunuyor bebişler..o sebeple 2 tane transfer edilince biri tutuyor..bana da 4 tane transfer etseler en azından biri tutnsaa daha ne isterimmm...dördü bir tutarsa diye endişe etmee...en iyi rahimde bile en fazla ikiz büyüyor çok çok ender üçüz bebiş tutunması...
..bu arada adetin 2. günü başladığın tedavide yumurtaların büyümesine bakılıp ortalama 11. günü çatlatma iğnesiyle yumoş büyütme faslı bitiyor...13. günü yumoşlar tooplanıp...geşişimine göre 3 yada 5 gün sonra transfer yapılır...toplanna gün sayılmaz sonraki günden saymak lazımm....sonra da 5. gün embriyosuysa 10 gün sonra..3. gün embriyosuysa 12. gün tets yaparsınn..transferden sonraki 10. yada 12. gün tabii
umarım anlatabilmişimdir
evet canım yaa bi ara merak edip ayseguülün profiline bakmıstım öyle yazmıs üzülmüştüm bi an önce büyüsün sağlıkla sıpalar inşallah..
canım ip aldım bide kolların kaslarını geliştirmek için filan bi alet var onları aldım yeni ama yapabilrmiyim bilmiyorum cünkü bi sef var düşman basına ama evde gece demicem gündüz demicem yarım saat bile olsa yapcam alttaki babaanneler diğer odada oturuyo eltimde yukarıda ama rahatsız olmaz herhalde napayım canım bu sefer başlayınca sıkı tutcam inşallah ama şimdi diyetisyenden önce nefroloji var sırada
hımm canım miyom artık rahime baskı yapıyo heolsun be kuzum dediğin gibi temiz vücuudnla baslıcan daha iyi olur belki takma kafana..
sana şimdiden cok cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım
gülüm doktorun haklı 4 tane embriyonun dördünün bir tutması biraz zor olur birbirlerine yardım ediyor embriyolar yüzde 50 ihtimalle tutunuyor bebişler..o sebeple 2 tane transfer edilince biri tutuyor..bana da 4 tane transfer etseler en azından biri tutnsaa daha ne isterimmm...dördü bir tutarsa diye endişe etmee...en iyi rahimde bile en fazla ikiz büyüyor çok çok ender üçüz bebiş tutunması...
..bu arada adetin 2. günü başladığın tedavide yumurtaların büyümesine bakılıp ortalama 11. günü çatlatma iğnesiyle yumoş büyütme faslı bitiyor...13. günü yumoşlar tooplanıp...geşişimine göre 3 yada 5 gün sonra transfer yapılır...toplanna gün sayılmaz sonraki günden saymak lazımm....sonra da 5. gün embriyosuysa 10 gün sonra..3. gün embriyosuysa 12. gün tets yaparsınn..transferden sonraki 10. yada 12. gün tabii
umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?