Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın mutlu haftasonlarınız olsun inşallahhhhh...
Eşim geç gitcek kahvaltı hazırlayacam birazdan...
Sık sık gelicem

günaydıngününüz aydın Süprizlerle dolu olsun hiç umadığınız anda kapınız öle güzelikler çalsınki şaşırıp kalın

günaydın kızlar. dün yeniden bhcg baktırdım ilk 245 olan değerim yaklaşık 3 buçuk kat artarak 858 olmuş

herkesee mutlu hafta sonlarıı arkadaşlarr
yeterin dediği gibi şaşırıp kalalım hatta kendimize gelemeyelim inşaallahh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

diyetli bi hatun olarak öğün saatimi bekliyorum şuan ama maşallah dikkat ediyorum ablalarımın sözünü dinliyorum hem karnım davul gb uyumuyorum daha rahat uyudum sanki bu gece mide boş tabi acık guruldadı ama şekeri çıkanalrdan baya tiyolar aldım pazartesiye kadar dikkat edicem inşallah düşük çıkar bide tsh için önceden verilen ilacı içmeye başladım dün yani 12 gün boşa gitmesin o ilaç düşürür hemen inşallah bu elimdeki ödemde acaba örgü örmekten olabilirmi yani daha önce ben hiç örgü bilmiyodum netten ugraşa ugraşa öğrendim kızıma bişiler yapmaya çalışıyorum şimdi zorlanıyorum avcumu kapatamıyorum nerdeyse şiş acıyo sol koluma cızz cızz agrı giriyo geceleri yukarda tut dedi doktor öleyapıyorum tuzuda kullanmıyorum onca özenip küçük pet şişelere turşu kurmuştum sadece sevdiklerimden koyarak ahh ahh yiyemicem herelde onlarıda dün akşam koydum sofraya ben bakıyorum ciğere bakan kedi gb eşimde yiyemedi dogurunca beraber yeriz madem dedi

şeker ve ödem oluşması hakkında bilgisi olan herkezi dinlemeye hazırım doktora gidene kadar düşürmeliyim çünkü

Sebepsiz inferlite canım doktor çok iyi aslında ama tüp tutmayınca kararsız kaldım sen yenimi başlıyorsun Hulusi hocaya ilk mi gideceksin sende sorun ne ki

bendede sebebsiz infertilite var cnm ilk kez olucak senin kaç yumurta oluştu ve kaç transfer yapıldı bide kaçıncı gün embriyosuydu paylaşırmısın benle

bendede sebebsiz infertilite var cnm ilk kez olucak senin kaç yumurta oluştu ve kaç transfer yapıldı bide kaçıncı gün embriyosuydu paylaşırmısın benle

Tabi tatlım benim kısa protokol dü adetin 2. günü başladım 8 tane topladılar 6 tanesi iyimişti 2 tane süper kalite (embriyolog öyle dedi) 3 gün embriyosu transfer ettiler yaştan dolayı36 ama Allah ol demeden olmuyor bende tekrar aralık ayında başlayacam ama bilemiyorum ne yapacağımı maddi manevi zor süreç iğne ilaç git gel aman neyse canım senin için hayırlı olur inşallah doktor çok iyi ama biraz kalabalık

peki bişey sorcam cnm senin tüp yaptırdığın dönemde başarı oranları nasıldı merkezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…