Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gaye cnm transfer yapıldıktan sonra ne kadar merkezde dinlendin ve ne şartlarda dinlendirildin transfer işleminden hastaneden çıkıncaya kadar

Gaye cnm transfer yapıldıktan sonra ne kadar merkezde dinlendin ve ne şartlarda dinlendirildin transfer işleminden hastaneden çıkıncaya kadar

Canım önce gidip soyunup önlük veriyorlar onu giyiyorsun sonra yatıyorsun seni götürüryorlar odaya hoca geliyor transfer bitince tekrar odaya götürüyorlar 20 dk yatman yeter diyorlar hoca gelip sana bilgi veriyor hayırlı olsun deyip gidiyor eşini çağırıyorlar o geliyor ben 1 saat yattım sonra kalktım sana bağlı ister 2-3 saat yat tabi embrilolog sana bebişlerinin fotosunu veriyor duygulanıyorsun

Selam canlar ben geldiiim bebişim uyuyo sizlere takılayım biraz özledim valla, geçmişede çok bakamadım ama inşallah hayırlı haberleriniz vardır hamile sayısı artmıştır inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin.

ayrı düştük bugün gelemedim bi türlü topikimize mutfağa geçiyorum şimdide bişiler yapcam sonra gelcem yanınıza

Selam kizlar yorucu bir gece ve gun gecirip kocam isten gelir gelmez kizlari da alip disari ciktik simdi babaannedeyiz ohhh nefes aldim biraz..Sizlerde ne var ne yok

Selam kizlar yorucu bir gece ve gun gecirip kocam isten gelir gelmez kizlari da alip disari ciktik simdi babaannedeyiz ohhh nefes aldim biraz..Sizlerde ne var ne yok

ohh iyi yapmışsın tatlım değişiklik olmuştur...
bende herifimlen ilgileniyorum

Geldim ama kimsecikler yokkiiiii bende oyun kulubüne takılcam kk da gelince bu mesajı beğenin bildirimlerden görüp gelirim

süpperrrr şahaneeee ikizler geliyoo canım...

bildirimleri görmek için sayfa yenilemek lazım olduğunu unuttuğumdan ben bildirim görmedim şimdi çıkıyordum kk dan o sebeple gördüm

gelsin ikizler de korku sardı şimdiden beni erken doğum olur bişey olur falan diye. bunları düşünmek için daha çok erken kesecikleri bile görmedim ama biraz pimpirikliyim galiba :18:

Canımcım pazartesi keseleri görürsün büyük ihtimal değer 1500 olunca kese görülüyor...
Senin değer en az 1700 lerde olur pazartesi...
Son değerin bugünün değeri ise tabii ona göre hesapladım..
Daktır randevuyu ne zamana verdi...

gelsin ikizler de korku sardı şimdiden beni erken doğum olur bişey olur falan diye. bunları düşünmek için daha çok erken kesecikleri bile görmedim ama biraz pimpirikliyim galiba :18:

kucağına alana kadar endişelerin hiç bitmez canım...
keseleri görsen kalp atışı var kalp atışından sonra ikili test üçlü test vs...uzar gider her kontrolde tedirgin olursun anne olmak kolay değil keyifli yanı çok evet ama kucağına almadan rahat edemezsin tam manasıyla...elinden geldiği kadar keyfini çıkarmaya çalış detayları düşünme derim...

süpperrrr şahaneeee ikizler geliyoo canım...

bildirimleri görmek için sayfa yenilemek lazım olduğunu unuttuğumdan ben bildirim görmedim şimdi çıkıyordum kk dan o sebeple gördüm

6 kasımda ilk testi yaptırdım. yeni değeri dün öğrendim
testi yptırdığım gün merkezdeki doktorum 10 gün sonra ultrason dedi
bende cumayı beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…