Maşallah cnm kolay geçer inşallah hamileliğin ...
İlk tüp bebek denemesindemi tuttu ?
peki bişey sorcam cnm senin tüp yaptırdığın dönemde başarı oranları nasıldı merkezin
Gaye cnm transfer yapıldıktan sonra ne kadar merkezde dinlendin ve ne şartlarda dinlendirildin transfer işleminden hastaneden çıkıncaya kadar
evet cnm 1 aşılama yapıldı bundan önce aşılamaylada hamile kaldım ama kalp atışı göremediğimiz için kürtaj oldum. kaliteli embriyolar olsun diye tüp istedik bu kez
Sağol cnm cevabın için darısı bizlerin başına :)
Selam kizlar yorucu bir gece ve gun gecirip kocam isten gelir gelmez kizlari da alip disari ciktik simdi babaannedeyiz ohhh nefes aldim biraz..Sizlerde ne var ne yok
Geldim ama kimsecikler yokkiiiii bende oyun kulubüne takılcam kk da gelince bu mesajı beğenin bildirimlerden görüp gelirim
yeni değerime senden yorum alamadım cnm 245 den 858 e çıktık ne diyosun
güldencim kaptırdın galiba oyuna
süpperrrr şahaneeee ikizler geliyoo canım...
bildirimleri görmek için sayfa yenilemek lazım olduğunu unuttuğumdan ben bildirim görmedim şimdi çıkıyordum kk dan o sebeple gördüm
gelsin ikizler de korku sardı şimdiden beni erken doğum olur bişey olur falan diye. bunları düşünmek için daha çok erken kesecikleri bile görmedim ama biraz pimpirikliyim galiba :18:
süpperrrr şahaneeee ikizler geliyoo canım...
bildirimleri görmek için sayfa yenilemek lazım olduğunu unuttuğumdan ben bildirim görmedim şimdi çıkıyordum kk dan o sebeple gördüm
kucağına alana kadar endişelerin hiç bitmez canım...
keseleri görsen kalp atışı var kalp atışından sonra ikili test üçlü test vs...uzar gider her kontrolde tedirgin olursun anne olmak kolay değil keyifli yanı çok evet ama kucağına almadan rahat edemezsin tam manasıyla...elinden geldiği kadar keyfini çıkarmaya çalış detayları düşünme derim...
Canımcım pazartesi keseleri görürsün büyük ihtimal değer 1500 olunca kese görülüyor...
Senin değer en az 1700 lerde olur pazartesi...
Son değerin bugünün değeri ise tabii ona göre hesapladım..
Daktır randevuyu ne zamana verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?