Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 854246
Zannedersem bu şekilde yüklemek zorundayım başka türlü beceremedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
egunalcim acit outlet'in yanıına pastaannecim diye çok sevimli butik bir pastane açılmış. kalkpli bir mini cooperları var. onunla dağıtım yapıyorlar. o kadar sevimli ki. hep seninkiler gibi pastalar var. aslında sen de böyle bir yer açabilirsin.
Bende şimdi geldim. Ama heran çıkabilirim. Arkadaşlarla dışarda yemek yicez sözde ama kociş yok hala ortalarda.
Gülden ellerine sağlık bende yapıyorum böyle pastalar. Ama hiç 2 katlısnı denememiştim. Ellerine sağlık. Çok havalı oluyo böyle şeyler yapınca
ellerine sağlıkkk
İnan satarsın millet internetten satıyor hatta instagramdan satan çoook özel siparişle yapıyorlar sen aç bi instagram hesap :)
Cnm kutlayın bugünü eşinle beraber :))
kuzum bugün aklım sendeydi çok şükür herşey yolundaymış...
Rabbim korusun eşlerimizi başımızdan eksik etmesin çok sevindim çok
İşte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım
Eki Görüntüle 854439
Canım çok geçmiş olsun! Allah sağlık sıhhat versin
kutlayalım dimi en büyük kutlama eşimin iyi olması benim için
sağol canım menim duana amin diyorum Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gerisi önemli değil
ellerine sağlık hamarat arkadaşım inşallah kendi bebeğine daha güzellerini yaparsın
İyi akşamlar arkadaşlar çoooooook uzun zamandır giremiyordum... kadar çok ilerlemiş buralar ...
Bende anne olmak istiyorum kitabı satışa çıkmış mı ?
Mrb kizlar.herkese hayirli aksamlar. EGUNALCiM bana krepli koftenin linkini gonderebilirmisin.yarin misafirlerime yapmak istiyorumda.
Bende dün yaptım eşim bayıldı eminim misafirlerinde sevecek :)
Bende zor degilse eger yapmayi dusunuyorumda .netten nerden girecegimi bulamadim o yuzden linki istedim ama egunal yok galiba.kac kisilik cikiyo biliyomusun.
evet canım çok güzel şeyler yapıyorlar bende düşünebilirim ilerde önce tanıdıklara yavaş yavaş başlarım sonra daha profesyonel dalarım konuya
yemek yiceniz enişte yok demek
önemli olan niyet yemeye niyet edilmiş yenmesede önemi yok bence
valla çok keyif alıyorum şeker hamuru ile bişiler yapmaktan sende yapıyorsun ne yani bana rakipmi olcan tükkan açınca
merci bebeemmmm
haklısın canım bende ciddi ciddi düşünüyorum...
geliştirmem şart kendimi daha amatör takılıyorum kursları falan var belki giderim..
Canım naber nasılsın? Benim geçen ay 7. ve 8. günde düşüş olmuştu sonra yükselmişti. yerleşme düşüşü için 4dpo biraz erken. şu an grafiğinden çok şey anlaşılmıyor. bekleyeceğiz. ama güzel bir yumurtan olmuş o belli. inşallah döllenmiştir
benimkini bu sayfadan takip edebilirsin canım : 3b6818 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben de bu ay yine ateş ölçüyorum
Ben tam tarifine göre yaptım 5 tane köfte 5 tane krep çıktı tabi sen çoğaltırsın
Egunalın sayfasını tıkla cnm "açtığı konular" var orayı tıkla karşına çıkacaktır başka güzel tarifleride var :)
Yardimin icin tskrlr canim
Yapmaya caliscam bakalim.
Mrb kizlar.herkese hayirli aksamlar. EGUNALCiM bana krepli koftenin linkini gonderebilirmisin.yarin misafirlerime yapmak istiyorumda.
yok ayol ne rakibi. SenAnkara şube ben istanbul sube oluruz:)
Tamam canim ben bu tablo işinden hiç anlamıyorum. Evde değilim suan3 eve gidince bakicam. Peki pozitif olunca nasil oluyoki tablo. Ornek var mı senin elinde?
Napıyonuz kiiiiiii