• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben geldim evimdeyim evimde olmanın sevinci ailemden ayrılmanın üzüntüsüyle karışınca buruk bi ruh halindeyim hatta ağlamaklı bi ruh hali demek daha doğru olur gurbet neden var sanki neden sevdiklerimizle hep beraber aynı şehirde olamıyoruz oooooof ooof

kızlar ben geldim evimdeyim evimde olmanın sevinci ailemden ayrılmanın üzüntüsüyle karışınca buruk bi ruh halindeyim hatta ağlamaklı bi ruh hali demek daha doğru olur gurbet neden var sanki neden sevdiklerimizle hep beraber aynı şehirde olamıyoruz oooooof ooof

evine hoş geldin Saramm ...off ki ne offf..ailemizle olmanın güzelliği ayrılmanın hüznüyle bitiyor hep sonunda....inşaallah kendi ailemiz büyüdüğünde onların varlığıyla tammalanacak bu hasret bu özlem daha çekilir hale gelecek...:16::16::16:
kardeşimle eşini uğurladım yatak yorganları toparladım falan oturdm şimdi pc başınaaa..benim yolum uzun galibaaa....pazartesi raporumun akıbeti belli olur sanırımm...profla görüşmeye gidecemm kuruldan çıkan hist kararını geri çekmeleri için....doktorum da raporunu çıkarınca başlayalım dedi....bekleyecez artık:19::19::19::19:

Ben geldim her an gidebilirim annemdeyim eşim gelir birazdan o zamana kadar sizınlayım derbi var malum heyecan dorukta:52::52::52::52:

evine hoş geldin Saramm ...off ki ne offf..ailemizle olmanın güzelliği ayrılmanın hüznüyle bitiyor hep sonunda....inşaallah kendi ailemiz büyüdüğünde onların varlığıyla tammalanacak bu hasret bu özlem daha çekilir hale gelecek...:16::16::16:
kardeşimle eşini uğurladım yatak yorganları toparladım falan oturdm şimdi pc başınaaa..benim yolum uzun galibaaa....pazartesi raporumun akıbeti belli olur sanırımm...profla görüşmeye gidecemm kuruldan çıkan hist kararını geri çekmeleri için....doktorum da raporunu çıkarınca başlayalım dedi....bekleyecez artık:19::19::19::19:

hoşbulduk canım inşallah bi gün bizde evlatlarımızla geniş bi aile oluruz da hasretler daha çekilir hale gelir ama ben bugün çok sulugözüm kim dokunsa ağlıyorum üstüne bide sinüzitim zorlamasınmı burnumun direği sızlıyo resmen

inşallah işlerin rast gider canım ve hemen başlarsın tedaviye hastaneler insanların işini kolaylaştıracağına zorlaştırıyo resmen bende aralık ayında tedaviye başlayacaktım ama doktor 30 kilo vermeden bebek yapamazsın deyince eşim vazgeçti şimdi tutturdu sıkı diyete girip zayıflayacaksın hal böyle olunca diyet yapacağım varsada yapmak istemiyorum bıktım artık herşeyden bazen diyorumki çocuk olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği

Ben geldim her an gidebilirim annemdeyim eşim gelir birazdan o zamana kadar sizınlayım derbi var malum heyecan dorukta:52::52::52::52:

hoş geldin canım ne güzel annendesin bende annemdeydim ama yine araya gurbetlik düştü

yolumuz gurbete düştü hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

yolumuz gurbete düştü dertli dertli ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

araya hasretlik düştü hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

araya hasretlik düştü garip garip ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

bumudur senin eserin sinemi yaktı kederin :24::24::24::24::24::24:

ölsemde olmaz haberin hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

dertli dertli ağlar gönül garip garip ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

Son düzenleme:
Selam kizlar yorucu bir gece ve gun gecirip kocam isten gelir gelmez kizlari da alip disari ciktik simdi babaannedeyiz ohhh nefes aldim biraz..Sizlerde ne var ne yok

Canım kırkınız çıktımı sizin bizim bugün 19. günümüz evde çok sıkıldım gezmeye gitmek istiyorum artık ne bilim bişey olur falan diye korkuyorum çıkmaya.

hoş geldin canım ne güzel annendesin bende annemdeydim ama yine araya gurbetlik düştü

yolumuz gurbete düştü hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

yolumuz gurbete düştü dertli dertli ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

araya hasretlik düştü hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

araya hasretlik düştü garip garip ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

bumudur senin eserin sinemi yaktı kederin :24::24::24::24::24::24:

ölsemde olmaz haberin hazin hazin ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

dertli dertli ağlar gönül garip garip ağlar gönül :24::24::24::24::24::24:

kıyamaammmmmm gurbetlikten hasretlikten arkidişim dile gelmiş bülbül gibi şakıyo maşallah:1::1::1:
valla seni çok fena anlıyorum şu an hangi duygular hissttiğini bizzat biliyorummm offff of diyorum:5::5::5:

kızlar mrhb bu gün hiç gelmedim topiğe yeğenlerimle vakit geçirdimm çok güzel bir gündü

Canım kırkınız çıktımı sizin bizim bugün 19. günümüz evde çok sıkıldım gezmeye gitmek istiyorum artık ne bilim bişey olur falan diye korkuyorum çıkmaya.

Biz bugun 33 gunluk olduk canim ben 40 cikmadan sokaga cikilmaz hurafesine inanmiyorum. Asi icin doktor kontrolu icin kac kere cikiyor insan gezmeye gidince niye bisey olsun ki?? Kalabalik ve kapali ortamlarda uzun sure durma sorun olmaz biz bugun de disardaydik :) Kuzun nasil iyi mi?

Arkadaşlar sanırım kötü bir şey oldu :50: Bugün adetin 14. günü. Dünden beri kahve rengi lekelenme ve yumurtalık ağrım var. Herhalde yumurtluyorum diye düşündüm. Tüp bebekten sonraki aylarda yumurtlama esnasında böyle lekelenme oluyordu. Fakat aşırı bir yorgunluk hali var. Bir de sürekli idrara çıkıyorum. Bir test yapayım dedim. Hem de yarım saatlik idrarla! Ne göreyim :53: yine pozitif! :43::43::43::43:

Transfer 10 ekimde olmuştu. Yani tam bir ay önce! Normal gebelik hesabına göre de 6 haftalık olması gerekiyordu. Ama ben 2 hafta önce adet oldum. Sonra bir kere daha silik pozitif çıkmıştı. Ertesi günü de negatifti. Yada aşırı silikti diim. Herhalde yavaş yavaş değerler düşüyor dedim. Fakat bugün bariz pozitif. Değerim yükseliyor :50:

merhaba kızlar hayırlı cumalar..
ben carsamba günü ilk randevuma gittim.
iki kesemiz vardı fakat bir tanesi küçüktü.muhtemelen o öyle kalıp kaybolacak dedi doktorum.
şükür diğer kesemiz gayet iyiydi.kalp atışını duyduk.günüyle uyumlu dedi doktorum.
bulantılarım çok var bugun cıkartmayada başladım.

Rabbim hepinize nasib etsin.
12 gün sonra tekrar gideceğim.inşallah herşey yolundadır.
maaşallah Jülimm..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşaallah gülüm:16:..bulantılar artık çıkarma aşamasına geldi demek :26::26::26:biran önce aşermeye başlamanı diliyorum gülümm dualarım seninlee:29::54::38::38:
İşte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım:55::55::16:
Eki Görüntüle 854439
ayy çok güzel Güldenim yine harikalar diyarından fırlamış gibi şapşahane bir pasta yapmışsınn:16::46::46::46::46::46::56::56::56::56::16::16::16::29::38:
maç var demek bugünn:44::44::44::44:
hoşbulduk canım inşallah bi gün bizde evlatlarımızla geniş bi aile oluruz da hasretler daha çekilir hale gelir ama ben bugün çok sulugözüm kim dokunsa ağlıyorum üstüne bide sinüzitim zorlamasınmı burnumun direği sızlıyo resmen

inşallah işlerin rast gider canım ve hemen başlarsın tedaviye hastaneler insanların işini kolaylaştıracağına zorlaştırıyo resmen bende aralık ayında tedaviye başlayacaktım ama doktor 30 kilo vermeden bebek yapamazsın deyince eşim vazgeçti şimdi tutturdu sıkı diyete girip zayıflayacaksın hal böyle olunca diyet yapacağım varsada yapmak istemiyorum bıktım artık herşeyden bazen diyorumki çocuk olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği
amin gülüm dualarınaa canı gönülden amiiinn:16::16: deseneee diyet günlüklerine hoş geldik:40::40::1:..benimde hala verilmesi gereken 15 kilom var yaklaşık.....bu hafta başlayacam sıkı bir diyete ve spora bakalımm..biteydi şu çapa zeynep kamil arası mekik dokumalarımm....:19::19::19:
kızlar mrhb bu gün hiç gelmedim topiğe yeğenlerimle vakit geçirdimm çok güzel bir gündü
en güzelini de sen yapmışsın..ben de ızkardeşimle eşini yolcu ettim evde işlerimi toparladım yemek faslından sonra da geldimm...şimdi tropikal bitkilerden yaptığım miss kokulu bitki çayı eşliğinde oturuyoruz kocişimleee:12::12::16::16:

Arkadaşlar sanırım kötü bir şey oldu :50: Bugün adetin 14. günü. Dünden beri kahve rengi lekelenme ve yumurtalık ağrım var. Herhalde yumurtluyorum diye düşündüm. Tüp bebekten sonraki aylarda yumurtlama esnasında böyle lekelenme oluyordu. Fakat aşırı bir yorgunluk hali var. Bir de sürekli idrara çıkıyorum. Bir test yapayım dedim. Hem de yarım saatlik idrarla! Ne göreyim :53: yine pozitif! :43::43::43::43:

Transfer 10 ekimde olmuştu. Yani tam bir ay önce! Normal gebelik hesabına göre de 6 haftalık olması gerekiyordu. Ama ben 2 hafta önce adet oldum. Sonra bir kere daha silik pozitif çıkmıştı. Ertesi günü de negatifti. Yada aşırı silikti diim. Herhalde yavaş yavaş değerler düşüyor dedim. Fakat bugün bariz pozitif. Değerim yükseliyor :50:

CANIM YAŞADIKLARINI PAYLAŞIMLARINI İLK GÜNDN BU YANA TAKİP EDİYORUM BENİM BAŞIMDAN GEBELİK GEÇMEDİĞİ İÇİN ÇOK FAZLA YORUM YAPMADIM FAKAT BENİM KIZ KARDEŞİMDE GEÇEN YIL TÜP BEBEKTE BENZERİ BİR ŞEY YAŞADI DEĞERİ 7 LERDEYDİ 10 GÜN DE (bu arada kardeşim negatif diye eşi ile birlikte olmuş)TÜP BEBEKMİ YOKSA BU BİRLİKTELİKTEN DEĞERLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI 450 LER ÇIKTI AMA NORMAL ŞEKİLDE DEĞİL İKİ GÜN ARAYLA YAPILAN TESTLERDE BİR BAKIYORSUN 3 E KATLAMIŞ BİR BAKIYORSUN YARIS KADAR BİLE KATLAMAMIŞ BU ARADA KANAMSI BAŞLADI DR DÜŞÜK YAPIYORSUN DEDİ AMA KARDEŞİMİN DEĞERİNİN SİFİRLAMASI 2 AY ALDI EN SON KAN VERDİĞİNDE DEPERİ 6 LARDAYDI SONRA BIRAKTI BETA HCG YAPTIRMAYI

maaşallah jülimm..rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşaallah gülüm:16:..bulantılar artık çıkarma aşamasına geldi demek :26::26::26:biran önce aşermeye başlamanı diliyorum gülümm dualarım seninlee:29::54::38::38:

Ayy çok güzel güldenim yine harikalar diyarından fırlamış gibi şapşahane bir pasta yapmışsınn:16::46::46::46::46::46::56::56::56::56::16::16::16::29::38:

Maç var demek bugünn:44::44::44::44:

Amin gülüm dualarınaa canı gönülden amiiinn:16::16: Deseneee diyet günlüklerine hoş geldik:40::40::1:..benimde hala verilmesi gereken 15 kilom var yaklaşık.....bu hafta başlayacam sıkı bir diyete ve spora bakalımm..biteydi şu çapa zeynep kamil arası mekik dokumalarımm....:19::19::19:

En güzelini de sen yapmışsın..ben de ızkardeşimle eşini yolcu ettim evde işlerimi toparladım yemek faslından sonra da geldimm...şimdi tropikal bitkilerden yaptığım miss kokulu bitki çayı eşliğinde oturuyoruz kocişimleee:12::12::16::16:
rabbim muhabetinizi artırsın canımmm

CANIM YAŞADIKLARINI PAYLAŞIMLARINI İLK GÜNDN BU YANA TAKİP EDİYORUM BENİM BAŞIMDAN GEBELİK GEÇMEDİĞİ İÇİN ÇOK FAZLA YORUM YAPMADIM FAKAT BENİM KIZ KARDEŞİMDE GEÇEN YIL TÜP BEBEKTE BENZERİ BİR ŞEY YAŞADI DEĞERİ 7 LERDEYDİ 10 GÜN DE (bu arada kardeşim negatif diye eşi ile birlikte olmuş)TÜP BEBEKMİ YOKSA BU BİRLİKTELİKTEN DEĞERLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI 450 LER ÇIKTI AMA NORMAL ŞEKİLDE DEĞİL İKİ GÜN ARAYLA YAPILAN TESTLERDE BİR BAKIYORSUN 3 E KATLAMIŞ BİR BAKIYORSUN YARIS KADAR BİLE KATLAMAMIŞ BU ARADA KANAMSI BAŞLADI DR DÜŞÜK YAPIYORSUN DEDİ AMA KARDEŞİMİN DEĞERİNİN SİFİRLAMASI 2 AY ALDI EN SON KAN VERDİĞİNDE DEPERİ 6 LARDAYDI SONRA BIRAKTI BETA HCG YAPTIRMAYI

Canım çok sağol yorumun için. Bu arada hiç ultrasonla bakıldı mı? Ben adet olmadan önce gitmiştim, bir şey görmediler. Peki yumurtlama oluyor muydu acaba? Biz bugünleri yumurtlama günleri diye değerlendirelim diyorduk ama o kadar yorgunum ki bu ay boş geçsin diye vaz geçtik. Yumurtlama olmuyorsa yumurtalığımın ağırması beni biraz ürküttü. Neden düşmüyor acaba anlamıyorum. 6 ay çok uzun bir süreymiş. Kardeşin yeniden hamile kaldı mı canım ne yaptılar?

canım çok sağol yorumun için. Bu arada hiç ultrasonla bakıldı mı? Ben adet olmadan önce gitmiştim, bir şey görmediler. Peki yumurtlama oluyor muydu acaba? Biz bugünleri yumurtlama günleri diye değerlendirelim diyorduk ama o kadar yorgunum ki bu ay boş geçsin diye vaz geçtik. Yumurtlama olmuyorsa yumurtalığımın ağırması beni biraz ürküttü. Neden düşmüyor acaba anlamıyorum. 6 ay çok uzun bir süreymiş. Kardeşin yeniden hamile kaldı mı canım ne yaptılar?

canım 2 ay sürdü en son 6 ya düştü değeri sonra beta baktırmadı diye yazdım canım kardeşim yumurta takibi yaptırmadı ama o yumrutalarının çatladığını hisettiğini söyler hep yani sonrasında yumurtlaması olduğunu söyledi usg bakılmadı zaten o tüp bebek tedvisinde değerin en az 1500 olması gerek yoksa kese görünmez demişti ha birde şu var tüp bebekten sonraki 6 ay çok öenmli vücutan tam olarak atılması uzunsürüyor bu yüzdende tüp bebekten sonraki aylarda geblik şansı daha yüksek deniyor kendini hazır hisediyorsan yumurtlama günlerini değrlendir derim ben

canım 2 ay sürdü en son 6 ya düştü değeri sonra beta baktırmadı diye yazdım canım kardeşim yumurta takibi yaptırmadı ama o yumrutalarının çatladığını hisettiğini söyler hep yani sonrasında yumurtlaması olduğunu söyledi usg bakılmadı zaten o tüp bebek tedvisinde değerin en az 1500 olması gerek yoksa kese görünmez demişti ha birde şu var tüp bebekten sonraki 6 ay çok öenmli vücutan tam olarak atılması uzunsürüyor bu yüzdende tüp bebekten sonraki aylarda geblik şansı daha yüksek deniyor kendini hazır hisediyorsan yumurtlama günlerini değrlendir derim ben

Ay pardon canım yanlış okumuşum. Biraz panik oldum da. Eşime bu dış gebelikse, biz de şimdi denersek ve ben hamile kalırsam o da rahim de olursa iyi olmaz dedim de gülüyor :) Yarın doktordan randevu alacağım. Bu günü kaçırmaya da gönlüm el vermiyor aslında. 2 senedir bir ayı boş geçirmedik :) Ama hiç bir ay pozitif teste rağmen hamile kalmaya çalışmamıştım. Garip bir durum :1:

ay pardon canım yanlış okumuşum. Biraz panik oldum da. Eşime bu dış gebelikse, biz de şimdi denersek ve ben hamile kalırsam o da rahim de olursa iyi olmaz dedim de gülüyor :) yarın doktordan randevu alacağım. Bu günü kaçırmaya da gönlüm el vermiyor aslında. 2 senedir bir ayı boş geçirmedik :) ama hiç bir ay pozitif teste rağmen hamile kalmaya çalışmamıştım. Garip bir durum :1:

canım bu seferki bebek için değilde keyif için olsun:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:hep bebek bebek nereye kadar :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Back