- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
ben nasıl yoruluyorum kaç gündür düşün iştee..dur dedim en sonundaaa duşa girdi...yarın cumaa ne de olsaaa... inşaallah canım yaa güzel haberlerle çıkarım kontrolden innşşgeçen cumaa 5.8 mm demişti bir de 18 mm lik yumoş görmüştü yapışıklığım için görünmüyor demiştii umutlandımm..nihat hoca dualarla ilgili bu ayla ilgili sohbet ediyor atv de kızlaar bakıverin heleee
ayy sorma gülümm benim 3 tane epkrizim var lap ve hist oldumm gene de olmam gerekir diye karar vermişler....randevu işi yüznden 3 aydır git gel deliridm...artık öğleden sonraları randevusuz alıyorlar bir git görüş bencee ..öğleye adar histleri hallediyorlar..ben baktım sıkıntı çıkaracaklar ..alacam evraklarımı zeynep kamile gidecem orası da olmadı şişli etfale neresi olursaaa....benim merkezim başka zaten sadece rapor için gidiyorumm öle her önüne gelen hastaya prosedür deyip hist yapan hele de devlet hastanesinde tedavi yaptırmam...sağlam giren hasarlı çıkar ordaa...asistanların elinden..yarın gidecem dosyamla ilgili detay bilgi isteyecem bakalım hangi akla hizmet hist yapılsın demişler....
nasıl yanii saçmalığa bak randevu alamıyorsun randevu alsan işlem yapmıyorlar bir de utanmadan dışarda mı yaptır diyorlar...canım sen emin miisn çapada tüp yapma konusunda bir kere daha düşün derim ben..bana mayıs hazirana ancak sgün verebiliriz burda yaptıracaksan demişlerdi 3 ayda raporun evrakları bitmemiş transfere ezbere seneye gün veriyolar
tabiki çapada tüp bebek yaptırmayacağımm ben rapor alma çabasındayım senin gibi işte benim önüme koydukları engel ofis histeroskopisi onu yaptıramadım aslında yabancı ülkelerde ilk tüp bebek öncesi isteniyormuş okadar hormon alacağız ve ya rahimde de engel bişi varsa önceleri istemiyordum yaptırmayı ama mantıklı geliyor onu yaptırmak şimdi çapa 200 alıyor ama dışarıdaki merkezler 800 1500 arası benimde aklım çokkk karıştı aslında
Senin daha önceden var yapılmış laporoskopi bile aynen senden neden istiyorlar ki bir daha git konuş olmadı dediğin gb başka devlet hastanesinden al raporu bende düşünüyorum da ordan ayrılmayı işte histeroskopi yaptırmam gerek sanki öyle bi his var içimde.