Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım çok güzel şeyler yapıyorlar bende düşünebilirim ilerde önce tanıdıklara yavaş yavaş başlarım sonra daha profesyonel dalarım konuya

yemek yiceniz enişte yok demek
önemli olan niyet yemeye niyet edilmiş yenmesede önemi yok bence
valla çok keyif alıyorum şeker hamuru ile bişiler yapmaktan sende yapıyorsun ne yani bana rakipmi olcan tükkan açınca

ellerine sağlıkkk

merci bebeemmmm

İnan satarsın millet internetten satıyor hatta instagramdan satan çoook özel siparişle yapıyorlar sen aç bi instagram hesap :)

haklısın canım bende ciddi ciddi düşünüyorum...
geliştirmem şart kendimi daha amatör takılıyorum kursları falan var belki giderim..

Canım naber nasılsın? Benim geçen ay 7. ve 8. günde düşüş olmuştu sonra yükselmişti. yerleşme düşüşü için 4dpo biraz erken. şu an grafiğinden çok şey anlaşılmıyor. bekleyeceğiz. ama güzel bir yumurtan olmuş o belli. inşallah döllenmiştir

benimkini bu sayfadan takip edebilirsin canım : http://www.fertilityfriend.com/home/3b6818

Ben de bu ay yine ateş ölçüyorum

Son düzenleme:
Cnm kutlayın bugünü eşinle beraber :))

kutlayalım dimi en büyük kutlama eşimin iyi olması benim için

kuzum bugün aklım sendeydi çok şükür herşey yolundaymış...
Rabbim korusun eşlerimizi başımızdan eksik etmesin çok sevindim çok

sağol canım menim duana amin diyorum Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gerisi önemli değil

İşte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım
Eki Görüntüle 854439

ellerine sağlık hamarat arkadaşım inşallah kendi bebeğine daha güzellerini yaparsın

Canım çok geçmiş olsun! Allah sağlık sıhhat versin

amin sağol canım

Son düzenleme:

inşallah canım kendi bebeğimede pastalar yapmak nasip olur

İyi akşamlar arkadaşlar çoooooook uzun zamandır giremiyordum... Ne kadar çok ilerlemiş buralar ...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar çooooooook uzun zamandır giremiyordum ..ne kadar çok ilerlemiş buralar...

Son düzenleme:
Mrb kizlar.herkese hayirli aksamlar. EGUNALCiM bana krepli koftenin linkini gonderebilirmisin.yarin misafirlerime yapmak istiyorumda.

Bende zor degilse eger yapmayi dusunuyorumda .netten nerden girecegimi bulamadim o yuzden linki istedim ama egunal yok galiba.kac kisilik cikiyo biliyomusun.

Ben tam tarifine göre yaptım 5 tane köfte 5 tane krep çıktı tabi sen çoğaltırsın
Egunalın sayfasını tıkla cnm "açtığı konular" var orayı tıkla karşına çıkacaktır başka güzel tarifleride var :)

yok ayol ne rakibi. SenAnkara şube ben istanbul sube oluruz:)

Tamam canim ben bu tablo işinden hiç anlamıyorum. Evde değilim suan3 eve gidince bakicam. Peki pozitif olunca nasil oluyoki tablo. Ornek var mı senin elinde?

yok ayol ne rakibi. SenAnkara şube ben istanbul sube oluruz:)

Tamam canim ben bu tablo işinden hiç anlamıyorum. Evde değilim suan3 eve gidince bakicam. Peki pozitif olunca nasil oluyoki tablo. Ornek var mı senin elinde?

tamam o zaman ben Ankara sen İstanbulun tozunu attıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…