• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 853453 Eki Görüntüle 853454 biri 2. diğeri 3. tüpte transfer edilen...3.gün 10 hücreliler...

Canım ben beğendim çok bunları. hücrelerin boyutları iyi. homojen. fakat mikroskopu beğenmedim. Detayları göremiyorum. Dikkatimi bir şey çekti. Biraz zarı kalın gibi. assisted hatching (zar inceltme) falan uygulandı mı? böyle güzel embryioların tutunması çok ilginç ya.

Canım ben beğendim çok bunları. hücrelerin boyutları iyi. homojen. fakat mikroskopu beğenmedim. Detayları göremiyorum. Dikkatimi bir şey çekti. Biraz zarı kalın gibi. assisted hatching (zar inceltme) falan uygulandı mı? böyle güzel embryioların tutunması çok ilginç ya.

canım ben bunlarışimdi çektim cep telefonundan kötü görünüyor tam net çıkmadılar yani..
orjinal halinde de seninki gibi net görüntü yok ama buna yakın elimdekide...
zar inceltme vs..uygulansa sanırım kağıtta yazardı ama verilen kağıtta hücre sayısı yazıyor eşimin benim bilgilerim o kadar bi de micro yapıldı diyo...bunlardan biri kimyasal gebelik oldu işte...

iyi geceler hanımlar yoğun bir günün ardından eve geldimm..ama mutfakla oturma odası arasında gitgel oturamadım bitmedi ne işim ne de beyimin istekleri...kurtlar vadisi eşiliğinde ne atıştırmalık ne çay ne de kahve faslımız bitmedi şimid de meyve diye tutturmasa iyidir yarın da dışardayım bütün gün..akşam geç dönerim sanırım eve ertesi sabahda kızkardeşim gelecek kahvaltıya eşiyleee.....akşamdan hazırlarım bişeyler pazar günü akşama nöbete gidecekmiş kızkardeşim belki yatıya kalırlar....bendne bu hafta hayır yok..inşaalah yarın doktorum güzel şeyler söyler..de önümüzdeki aylara umutlu devam ederiz:16::16::16::16:

iyi geceler hanımlar yoğun bir günün ardından eve geldimm..ama mutfakla oturma odası arasında gitgel oturamadım bitmedi ne işim ne de beyimin istekleri...kurtlar vadisi eşiliğinde ne atıştırmalık ne çay ne de kahve faslımız bitmedi şimid de meyve diye tutturmasa iyidir yarın da dışardayım bütün gün..akşam geç dönerim sanırım eve ertesi sabahda kızkardeşim gelecek kahvaltıya eşiyleee.....akşamdan hazırlarım bişeyler pazar günü akşama nöbete gidecekmiş kızkardeşim belki yatıya kalırlar....bendne bu hafta hayır yok..inşaalah yarın doktorum güzel şeyler söyler..de önümüzdeki aylara umutlu devam ederiz:16::16::16::16:

okurken yoruldum :1::1::1:
kolay gelsin sana şekerim...
beyinede bi dur hele de yoruldum de aaaa....
yarın daktırdan güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Allahım yaaaa ben deli olacam bu gidişleee:47::47::47::47:
kurul sonucum için Çapayı aradımm ....
sonuç çıkmış
kuruldaki çok bilmişler histereskopi yapılması gerektiğine karar vermişler.....:53::53:
Şaka mı bunlar yaaaa....histereskopi yapılınca ne çıkacağını sanıyorlar acaba....3 kez olduğum işlemin tekrarında farklı bişey mi çıkaracaklar acaba rahimden..verin raporumu da ben bakayım gerisine arkadaşş çıldırmak işten bile değil....testleri uzattılar sonuçları uzattılar her işimi böyle uzatmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorumm..tüplerim yok yanii hist yapsan ne işime yarayacak 4. kez ver raporumu da bakayım tedavimeee hep beni mi buluyor tüm arızalar anlamadım gittiii:47::47::47::47:
fena halde sinrlendimmm.....işlerim de bitmedii..pazara gidip gelicem...yarın arkadaşım gelecek oturmayaa...perşembe genetik randevumuz var kocamlaaa sabahtan gidip saydrımak istiyorumm kuruldaki çok bilmişlere:20::20::20::20::20::47::47::47::47::88::88::88:

Benide çıldırttı çapa kaç aydır bir rapor veremediler hist.diye tutturdular regl günü ara randevu al diye 2 aydır 1. günü arıyorum dolu hatta geçen ay bu ayın 15 ine yazmışlardı ama aradım adım yazmıyormuş da ya ben hayaletle mi konuştum telde dışarda yaptır diyorlar 1000 tl verdikten sonra rapor almayayım yani bugün gittinizmi çapaya

bekliyorumm :)

aa canım yollasana değerlerini :) grafik yaptın mı?

yok canım ya bu transfer edilen embriyomdu. en kalitelisi bu. sanırım benim yumurtam kötü. baksana hücreler güzel, eşit büyüklükte ama biraz fragmantasyon var.

Ayyy nası yuklicem bilmiyorum ki. Yaptım bi tablom var.

okurken yoruldum :1::1::1:
kolay gelsin sana şekerim...
beyinede bi dur hele de yoruldum de aaaa....
yarın daktırdan güzel haberlerle gelirsin inşallah..
ben nasıl yoruluyorum kaç gündür düşün iştee..dur dedim en sonundaaa duşa girdi...yarın cumaa ne de olsaaa... inşaallah canım yaa güzel haberlerle çıkarım kontrolden innşş:16::16::16:geçen cumaa 5.8 mm demişti bir de 18 mm lik yumoş görmüştü yapışıklığım için görünmüyor demiştii umutlandımm..nihat hoca dualarla ilgili bu ayla ilgili sohbet ediyor atv de kızlaar bakıverin heleee
Benide çıldırttı çapa kaç aydır bir rapor veremediler hist.diye tutturdular regl günü ara randevu al diye 2 aydır 1. günü arıyorum dolu hatta geçen ay bu ayın 15 ine yazmışlardı ama aradım adım yazmıyormuş da ya ben hayaletle mi konuştum telde dışarda yaptır diyorlar 1000 tl verdikten sonra rapor almayayım yani bugün gittinizmi çapaya

ayy sorma gülümm benim 3 tane epkrizim var lap ve hist oldumm gene de olmam gerekir diye karar vermişler....randevu işi yüznden 3 aydır git gel deliridm...artık öğleden sonraları randevusuz alıyorlar bir git görüş bencee ..öğleye adar histleri hallediyorlar..ben baktım sıkıntı çıkaracaklar ..alacam evraklarımı zeynep kamile gidecem orası da olmadı şişli etfale neresi olursaaa....benim merkezim başka zaten sadece rapor için gidiyorumm öle her önüne gelen hastaya prosedür deyip hist yapan hele de devlet hastanesinde tedavi yaptırmam...sağlam giren hasarlı çıkar ordaa...asistanların elinden..yarın gidecem dosyamla ilgili detay bilgi isteyecem bakalım hangi akla hizmet hist yapılsın demişler....
nasıl yanii saçmalığa bak randevu alamıyorsun randevu alsan işlem yapmıyorlar bir de utanmadan dışarda mı yaptır diyorlar...canım sen emin miisn çapada tüp yapma konusunda bir kere daha düşün derim ben..bana mayıs hazirana ancak sgün verebiliriz burda yaptıracaksan demişlerdi 3 ayda raporun evrakları bitmemiş transfere ezbere seneye gün veriyolar :16::16::16::16:

Son düzenleme:
$image.jpg bismillahirahmanirahim diyip açtım topikimizin kapısını rabbim hepimize saglık sıhat huzr mutluluk bol bol bebiş nasip eylesin gelecek olan yeni yılmız umutlu mutlu bebişli geçsin allahım yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin inş amin...AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!amin:16:

Günaydın kızlar bu sabah 2 gündür düşme eğiliminde olan ateşim 0.6 artış gösterdi. Şu tablo ekleme işini bi anlatsanız da bende bi yuklesem size göstersem.

Eki Görüntüle 853899 bismillahirahmanirahim diyip açtım topikimizin kapısını rabbim hepimize saglık sıhat huzr mutluluk bol bol bebiş nasip eylesin gelecek olan yeni yılmız umutlu mutlu bebişli geçsin allahım yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin inş amin...AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!amin:16:

amiiinnnnn inşallah...

Günaydın kızlar bu sabah 2 gündür düşme eğiliminde olan ateşim 0.6 artış gösterdi. Şu tablo ekleme işini bi anlatsanız da bende bi yuklesem size göstersem.

hani mesaj yazdığımız sayfa varya, hani onun hemen üstünde bi menü var, yazı tipini rengini falan belirlediğin, 3 satırdan oluşan, en alt satır tablolarile ilgili. ilk sıradakine tıkladığında başka bi pencere açılacak. rows satır sayısını(dikey kaç sıra olacağını), columns sütün sayısını(yatay kaç kutucuk olacağını), hemen altında satır yüksekliğini gösteren bölüm ve onun altında da table style kısmı yani tablonun çizgilerinin belirginliğinibelirleyebileceğin kısım var. tüm değerleri girip ok dediğinde tablo mesajına ekleniyor. içine değerleri giriyosun :) anlatabildim mi bilemedim ama

Günaydın kızlar...
Bir saat sonra çıkcam ne zaman dönerim bilmiyorum...
Topikimizi ıssız sessiz bırakmayın olarmı...

amiiinnnnn inşallah...

hani mesaj yazdığımız sayfa varya, hani onun hemen üstünde bi menü var, yazı tipini rengini falan belirlediğin, 3 satırdan oluşan, en alt satır tablolarile ilgili. ilk sıradakine tıkladığında başka bi pencere açılacak. rows satır sayısını(dikey kaç sıra olacağını), columns sütün sayısını(yatay kaç kutucuk olacağını), hemen altında satır yüksekliğini gösteren bölüm ve onun altında da table style kısmı yani tablonun çizgilerinin belirginliğinibelirleyebileceğin kısım var. tüm değerleri girip ok dediğinde tablo mesajına ekleniyor. içine değerleri giriyosun :) anlatabildim mi bilemedim ama

Canım senin dediğini anladım. ama benim dediğim o değil benim fertily friend de bi tablom var onu yüklemeye uğraşıyorum ben. Sağol yardımın için :)

günaydın şekerim ne güzel bi haber buuuu:21::21::21::nazar:
mesaj kutusuna gir buraya mesaj yazar gibi yukarısındaki simgelerden EKLENTİLER olana tıkla bunu yazı olarak değil simge olarak göreceksin üzerine gel yazısı çıkar...eklentilere girince bi kutu daha açılacak burdan DOSYA EKLE tıkla..
DOSYA SEÇ e tıkla ve bilgisayarından ne yükleyeceksen seç..UPLOAD FİLES e tıkla yüklensin...
yükleme bitince İÇERİĞİ EKLE ye tıkla tamamdır...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 853899 bismillahirahmanirahim diyip açtım topikimizin kapısını rabbim hepimize saglık sıhat huzr mutluluk bol bol bebiş nasip eylesin gelecek olan yeni yılmız umutlu mutlu bebişli geçsin allahım yuvalarımıza huzuru mutluluğu nasip etsin inş amin...AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!amin:16:

Dualarla açmış topikimizi:38::16::16:
Ve o güzel dualarına içten AMİN diyorum...
hayırlı cumaların olsun canım...

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

Amin:16:
Hayırlı cumalar canım...

Back