ben nasıl yoruluyorum kaç gündür düşün iştee..dur dedim en sonundaaa duşa girdi...yarın cumaa ne de olsaaa... inşaallah canım yaa güzel haberlerle çıkarım kontrolden innşşgeçen cumaa 5.8 mm demişti bir de 18 mm lik yumoş görmüştü yapışıklığım için görünmüyor demiştii umutlandımm..nihat hoca dualarla ilgili bu ayla ilgili sohbet ediyor atv de kızlaar bakıverin heleee
ayy sorma gülümm benim 3 tane epkrizim var lap ve hist oldumm gene de olmam gerekir diye karar vermişler....randevu işi yüznden 3 aydır git gel deliridm...artık öğleden sonraları randevusuz alıyorlar bir git görüş bencee ..öğleye adar histleri hallediyorlar..ben baktım sıkıntı çıkaracaklar ..alacam evraklarımı zeynep kamile gidecem orası da olmadı şişli etfale neresi olursaaa....benim merkezim başka zaten sadece rapor için gidiyorumm öle her önüne gelen hastaya prosedür deyip hist yapan hele de devlet hastanesinde tedavi yaptırmam...sağlam giren hasarlı çıkar ordaa...asistanların elinden..yarın gidecem dosyamla ilgili detay bilgi isteyecem bakalım hangi akla hizmet hist yapılsın demişler....
nasıl yanii saçmalığa bak randevu alamıyorsun randevu alsan işlem yapmıyorlar bir de utanmadan dışarda mı yaptır diyorlar...canım sen emin miisn çapada tüp yapma konusunda bir kere daha düşün derim ben..bana mayıs hazirana ancak sgün verebiliriz burda yaptıracaksan demişlerdi 3 ayda raporun evrakları bitmemiş transfere ezbere seneye gün veriyolar
Dualarla açmış topikimizi
Ve o güzel dualarına içten AMİN diyorum...
hayırlı cumaların olsun canım...
merhaba kızlar hayırlı cumalar..
ben carsamba günü ilk randevuma gittim.
iki kesemiz vardı fakat bir tanesi küçüktü.muhtemelen o öyle kalıp kaybolacak dedi doktorum.
şükür diğer kesemiz gayet iyiydi.kalp atışını duyduk.günüyle uyumlu dedi doktorum.
bulantılarım çok var bugun cıkartmayada başladım.
Rabbim hepinize nasib etsin.
12 gün sonra tekrar gideceğim.inşallah herşey yolundadır.
En güzel mide bulantıları en güzel şikayetler bunlar:) Sağlıkla kucağna da al inşallah:)merhaba kızlar hayırlı cumalar..
ben carsamba günü ilk randevuma gittim.
iki kesemiz vardı fakat bir tanesi küçüktü.muhtemelen o öyle kalıp kaybolacak dedi doktorum.
şükür diğer kesemiz gayet iyiydi.kalp atışını duyduk.günüyle uyumlu dedi doktorum.
bulantılarım çok var bugun cıkartmayada başladım.
Rabbim hepinize nasib etsin.
12 gün sonra tekrar gideceğim.inşallah herşey yolundadır.
çok şükür eve geldik eşimin anjiyosu sorunsuz yapıldı ve ciddi bişey çıkmadı şükürler olsunki çok sevinçliyim ama sabahtan beri ömründen ömür gitti
İşte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım
Eki Görüntüle 854439
Ayyy nası yuklicem bilmiyorum ki. Yaptım bi tablom var.
Aynı anda geldik fıstık :))
Aman sen çooook yeteneklisinnn harika olmuş ellerine sağlık cnm
İşte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım
Eki Görüntüle 854439
işte geldim burdayım her yanım şeker hamuru kokuyooo bi paşanın 1 yaş pastasını yaptım
Eki Görüntüle 854439
eveettt sende yoktun galiba tüm gün
alıştırma turları yapıyorum şeker hamuru üzerine ürünler yapcam ilerde ticarete dökcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?