• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın arkadaşlar

canım hala değerin sıfırlanmadıysa dış gebelik yaşıyorsun kimyasal gebelik böyle uzun sürmez...
değerin çok yüksek olmadığından benim gibi kendiliğinden sonlanmasını bekleyeceksin...
regl olmuştum dış gebelikte bir de tek taraflı kasık ağrım vardı ara ara sende ağrı olcak diye bişey yok...
istersen bi bhcg ne baktır en son rahim kalın demiştin bi de ultrasona gir derim yumi varmı mesela büyümeye aday yoksa gebelik sürecindemisin...

Canım teşekkürler cevabın için. Bugün de negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor. Dediğin gibi çok uzun sürdü. Eğer son adet tarihimden hesaplarsak 6. haftadayım şu an. Ateşim hala 36.6. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum artık. Çizgi de regl öncesine göre çok daha silik. Belki kanda değelerler düşmüştür de idrarda daha bugün düşmüştür.

Ben de haftasonu gitmeyi düşünüyorum. 13. gün olacak. Yumurta varsa görmesi lazım.

günaydınnn kızlarrr herkes nasıl..
iyidir inşallah bu hafta cok yogun benm acımdan aranızda olamazsam eger kusura bakmayın dualarım sizlerle...

9ay canım benm kürtajdan 1 hafta sonra 0 lanmıştı degerim seninde yavas yavas sıfırlanıyodur tahminimce..
peki sen adet oldunmu..ben hatırlayamadım öyle bişey yazdıgınıda canım ondan soruyorum:31:

turqoisse canımm bugün randevun varmıs sende hayırlı haberlerle gel inşallah

iyidir inşallah bu hafta cok yogun benm acımdan aranızda olamazsam eger kusura bakmayın dualarım sizlerle...

9ay canım benm kürtajdan 1 hafta sonra 0 lanmıştı degerim seninde yavas yavas sıfırlanıyodur tahminimce..
peki sen adet oldunmu..ben hatırlayamadım öyle bişey yazdıgınıda canım ondan soruyorum:31:

Evet canım 8 gün önce adet oldum. Dün bitti daha.
Turkuazın test günü mü bugün yoksa? :52:

canım adet olduysan yavas yavas düşer artık normal diyebiliyorum ama istersen 2 gün araryla kan testi yaptır ben öyle yapmıştım..

canım test günü değilde kontrolü var yeni tedavi hazırlıklarında hulusi beyle görüşecekti bugün

canım adet olduysan yavas yavas düşer artık normal diyebiliyorum ama istersen 2 gün araryla kan testi yaptır ben öyle yapmıştım..

canım test günü değilde kontrolü var yeni tedavi hazırlıklarında hulusi beyle görüşecekti bugün

çok sağol canım. Sen neden kürtaj olmuştun?

Ya ne güzel inşallah her şey iyi olur, hemen tedaviye başlar. Ben de çok istiyorum ama bu iş yoğunluğuyla nasıl olacak bilmiyorum. Bazı problemler yaşadım iştekilerle. Şu an bütün dikkatler benim üstümde. 10 dk geç gelsem göze batar. Ama muayenelerin olduğu gün kesinlikle 15dk yarım saat arasında geç kalıyorum. Bir de tabi yine izin almak var. 1 senede 3 deneme yaptık. Çok izin aldım. Zaman da çok hızlı geçiyor... 7 ay sonra 30 yaşıma gireceğim :)

çok sağol canım. Sen neden kürtaj olmuştun?

Ya ne güzel inşallah her şey iyi olur, hemen tedaviye başlar. Ben de çok istiyorum ama bu iş yoğunluğuyla nasıl olacak bilmiyorum. Bazı problemler yaşadım iştekilerle. Şu an bütün dikkatler benim üstümde. 10 dk geç gelsem göze batar. Ama muayenelerin olduğu gün kesinlikle 15dk yarım saat arasında geç kalıyorum. Bir de tabi yine izin almak var. 1 senede 3 deneme yaptık. Çok izin aldım. Zaman da çok hızlı geçiyor... 7 ay sonra 30 yaşıma gireceğim :)

canım ilk tüp bebeğim tutunmustum benm kalp atıslarını duyamamıstık o yüzden mecburen 1 hafta bekleyip kürtaj olmustum ikinciside tutunmadı zaten..
canım benm imkanın yoksa izin almak iiçin biraz daha bekle istersen cünkü 1 yılda 3 kez diyosun belki problem olabilir işsizde kalma canım..

günaydın canım nasılsın:34:

sağol tatlım iyi olmaya çalışıyorum. bugün kontrole gidip 1 hafta sonra yeni tedaviye başlayacaktım. 2 hafta kadar önce enteresan bi şekilde regl oldum...önce 1-2 damla kahverengi akıntı geldi sonra da miktarı arttı ardındanda tam kırmızıya dönmüşken bitti, 3-4 gün içinde. reglden 2 hafta sonra kontrolüm olacaktı(bugün) ama geçen cuma yine 1-2 damla kahverengi akıntı ile başlayan serüven , bu sefer regl mi yoksa idrarda kan mı var onu da anlamadım, pazar günü bildiğin coştu.tuvalete gitmek istemiyorum. doktorumu aradım pazar pazar, normal değil istersen pazartesi gel, istersen salı normal randevuna gel dedi, bugün gidicem saat 5 te bakalım ne diyecek...

sen neler yapıyosun şekerim

evet kuzum.hastanede oturdum bekliom:))insallah cnm

he tatlim cikti sonucum ikiz gelio :))) yok.kuzum uzun protokol basladim bugun adetle diger ilaclara baslicam..senin is yerindekileri yolasim gelio haaa :)))

sağol tatlım iyi olmaya çalışıyorum. bugün kontrole gidip 1 hafta sonra yeni tedaviye başlayacaktım. 2 hafta kadar önce enteresan bi şekilde regl oldum...önce 1-2 damla kahverengi akıntı geldi sonra da miktarı arttı ardındanda tam kırmızıya dönmüşken bitti, 3-4 gün içinde. reglden 2 hafta sonra kontrolüm olacaktı(bugün) ama geçen cuma yine 1-2 damla kahverengi akıntı ile başlayan serüven , bu sefer regl mi yoksa idrarda kan mı var onu da anlamadım, pazar günü bildiğin coştu.tuvalete gitmek istemiyorum. doktorumu aradım pazar pazar, normal değil istersen pazartesi gel, istersen salı normal randevuna gel dedi, bugün gidicem saat 5 te bakalım ne diyecek...

sen neler yapıyosun şekerim
Allah Allah niye öyle oldu ki canım yaa sen dediğin gibi bi git içinde biey kalmasın inşallah önemli bişey yoktur..
ben öyle bildiğin gibiyim canım iş güç ugrasıyorum bebek serüvenim şimdilik bitti..
senin için yeni bi başlangıc olsun sonu bebek olsun canım:16:

evet kuzum.hastanede oturdum bekliom:))insallah cnm

he tatlim cikti sonucum ikiz gelio :))) yok.kuzum uzun protokol basladim bugun adetle diger ilaclara baslicam..senin is yerindekileri yolasim gelio haaa :)))

hadi bakalım tekrar hayırlı olsun canım bizi habersiz bırakma:16::16:

Günaydın arkadaşlar

Canım teşekkürler cevabın için. Bugün de negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor. Dediğin gibi çok uzun sürdü. Eğer son adet tarihimden hesaplarsak 6. haftadayım şu an. Ateşim hala 36.6. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum artık. Çizgi de regl öncesine göre çok daha silik. Belki kanda değelerler düşmüştür de idrarda daha bugün düşmüştür.

Ben de haftasonu gitmeyi düşünüyorum. 13. gün olacak. Yumurta varsa görmesi lazım.

günaydın canım...
13.gün dediğin gibi büyüme adayı yumiyi görebilirsiniz o zamanda durumun netleşir zaten..

günaydın...
anneme geçtim bugün beraber takılcaz...

günaydın kızlarrrrr

günaydın tatlım...

Günaydın kızlar...
Turquoisse canım Allah bebeğine giden yolunu açık etsin sorunsuz devam etsin evladına kavuştursun inşallah..
Bakalım büyümeye aday kaç yumi görüncek bugün...

günaydın kızlarrrr:16::16::16::16::16: nasılsınızz BEN VE GRİBİM TOPİĞE TEŞRİF ETTİK:4::4::4::4::4::4::4:

KIZLARRRRR BAKIN NE OLDU:44::44::44::44::44::44::44: ŞİMDİ BEN 36 YAŞIMDAYIMM DÜN BİR DİŞ AĞRISI HİSETTİM ARKA TARAFLARDA (oralada ara ara ağrıyan bir dişim vardı)AMA ELİMLE KONTROL ETME GEREĞİ DUYDUM BİR YUMRULUK VAR SANIRIM ÜST DAMAKTAN (lt damaktakileri aldırmıştım)20 LİK DİŞİM ÇIKIYOR:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Back