hımm tabi canım yaa görüş mutlaka niye ek ödeyesinki..alcam inşallah...
sgk ilgili bi sorunumuz var bu ara eşimle görüşeyim muayene ve işlemde ek ücret ödemek istemiyorum...
hayır ben uçurmadım hiç...
biri fener uçurdum bebeğim oldu derse hemen 12258445 tane uçururum
hımm tabi canım yaa görüş mutlaka niye ek ödeyesinki..
canım ben bebiş için dememiştim ama haklısın deseler onu bile yapcaz nerdeyse...
eşimin dogum günü geliyo bi düğünde cok hosuna gitmişti bende alsamda acaba bursaya gezmeye gideriz gece dönüşte arabayı kenara cektirip yapsammıki diyorumda nasıl oluyo nerde satılıyo bilen varmı diye sorayım dedim
canım sigorta kesildikten 90 gün içinde bakılıyo ama nisan diyosun o yüzden sanırım olmaz...eşimin babası nisanda vefat etmişti ve bizim işyeri onun üzerine idi eşim orda sigortalı çalışan olarak görnüyordu ve kp ölünce işyerini artık üzerine geçirmesi gerekiyor ama diğer kardeşler vs..olunca bi de ona vakit ayıramayınca kaldı sigorta yatmamış oldu aralık ayı son üzerine geçirmek zorunda yoksa cezaya giriyor diye biliyorum bu arada boşluk oluştu şimdi ben daktıra gitsem işlemlerim sgk tarafından onaylanmaz tahminimce ya da yanlış biliyorda olabilirim tüp bebek işimide o nedenle bu sene değil seneye bıraktım şu işlemler halledilsin sorunsuz olsun istiyorum...
dilek feneri deyince aklıma tek dileğim olan bebek geliyo benim başka bişi düşünmem yani sende ne romantiksin eşinin doğum günüsü için istiyon hiç işim olmaz valla...nerde satılıyo bilmiyom ben şekercim ama bi bakınayım dönerim sana...
canım sigorta kesildikten 90 gün içinde bakılıyo ama nisan diyosun o yüzden sanırım olmaz...
benm eşimde ne sigorta ne bişey ar benim üzerimden bakılıyor onada..
bazen cok üzülüyorum herkes mal mülk bırakır evlatlarına bizim kp. borç bırakmıs diye ama napcan en azından iyi bi evlat koca bırakmıs bana
canım yaa depresif halden cıkmam lazım ya arıyorum işte kendime ugrasacak bişeyler ondan arastırıyorum bu tür seyleriii
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:128: allah nasip ederse aralıkta tüp bebeğe başliyorum bendebugün amh için kan verdm ne demek bu amh
canım artık her iki sindede kendinede eşinede 90 diye bliyorum ama değiştiyse bilemicem..bende 90 gün diye biliyorum eşlere 6 ay bakılabiliyor sanki öyle hatırlıyorum değişmediyse zaten her şartta olmuyo o sebepten üzerine geçirme işlemlerini halletmesi lazım işte..
günaydın Nafişimm..fena halde yorgunum tüm kemiklerim sızlıyorr görümceki dün gece szöledik misafirlerin peşinden yola düştük 9 a doğru yola çıktıkk 11 de evdeydik...Allah razı olsun misafirlerden dayımız biiz metrobüse bırakmasa son otobüsleri kaçıracaktık..neyse kii sağ selim döndükkgünaydınn kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşallah
canım benimmm kilo konusunda aynı dertten muzdaribiz canım arkadaşımm...çoğu doktor takık bu konuda haklı oldukları nokta çok ama bu kadar sert olmak zorunda değiller.....iyi akşamlar kızlar herkesler nasıllar ben çok yorgunum ve yoğunum heryerim ağrıyo ama yinede burda olmaktan memnunum
tek sıkıntım ben aralık ayı gibi yeniden tedaviye başlamak istiyodum ama doktor beyin 30 kilo vermeden tüp bebek yapamazsın demesi üzerine eşim tedaviden vazgeçti ve doktor 7 - 8 ayda verebilirsin bu kiloyu deincede eşim 7 - 8 ay tedaviyi erteledi ben 40 yaşına girecem bu süreçte canım sıkkın içim yanıyo kalbim acıyo keşke gitmeyeydim o doktora nerden bilebilirdimki böyle olacağını üstelik böyle oldu diye canım diyet yapmakta istemiyo belki size saçma gelecek bebek istiyosan diyet yapacaksın diyeceksiniz ama bana şimdi herşey saçma geliyo zaten sanki tüm dünya üstüme geliyo kimse beni anlamıyo niye böyle olmak zorunda niye herkes gibi hamile kalamıyoruz neyin bedelini ödüyoruz niye bu kadar zor
ihmal etmee Güldenimmm birkaç ay sonraa topla cesaretinii ve kurtul bebeeemmmmağdursunuz yani diş yüzünden ailecek
diş deyince geriliyorum 2 tane yirmiliğimi çektirdim bir tanesi güzel çıktı onda sorun yok kalan bi tanesi yarı gömülü bir yarısı çıkmış diğer yarısı yanındaki dişin altına doğru büyüyor ve zaman zaman ağrı yapıyor acil çekilmesi lazım yoksa yanında dişi kaybetcem...cerrahi müdehale olcak ameliyat yani ama ben hastanelerden doktorlardan uzak duruyorum bu ara...
oyyy geçmiş olsun nafişimmhee valla aynen öyle mağduruz dün artık sırnasıyo dün maça tercih etti evinde karısıyla vakit geçirmeyi bende anlayaacagı dilden konustum sana kırmızı kart yat yerine dedim
kuzum ben artık öldüm bittim bu 20 liklerden..
bu 3. ameliyatım
normalde 20 lik dişler her yarım damakta 1 cıkar benm sol altta ve sağ üstte 2ser tane var..
sol alttan 2 kez oldum 2 sene arayla aldırdım bu seferkide sağ alttan oldu cıkmıyodu ve canım baya yanıyodu..
şimdi sırada sağ üst var ve sanırım ordanda 2 kez olucamm
GEÇMİŞ OLSUN canım ya 20 lik benimde kabusumdu sanırım 8 10 yıl kadar beraber yaşamaya çalıştık ama olmadı bir çıktı bir batti nasıl bir ağrıdır o öle başın boyunun seninle değildir atibiyotik alırsın 1 hafta rahatlar sonra yeniden başlar bu sürede en sonunda tüm ceseratimi topladım (korkuyordum ve ilçede çene cerahı yoktu)ilde bulunan çene cerahından radevu aldım alt çenede bulunana 2 . 20lik alındı arayla allhım dünyalar varmışş AMA DR ŞUNU SÖYLEDİ BANA EĞER BİR SÜRE DAHA BEKLESEYDİN ÇENE KEMİĞİNİ ÇÜRÜTÜRDÜ VE O ZAMAN ÇOK DAHA CİDDİ BİR SIKINTI VE AMELİYAT GEÇRİMEN GEREKİRDİ BU KADAR NEDEN BEKELERSİNİZ ANLAMAM DEDİ
canım artık her iki sindede kendinede eşinede 90 diye bliyorum ama değiştiyse bilemicem..
en kısa zamanda halledersiniz inşallah
evet canım orasıda öyle her türlü olmuyo senin90 gündür o zaman canım ben eskiden çalıştığım dönemlerden 6 ay diye hatırlıyorum sen taze çalışıyorsun sende bilgidir doğru olan...
6 ay diye bilsem de havamı alıyorum zaten her şartta olmuyoooo..
canım saol gecicekte enf. kaptı herhalde onun için konrole gidicem bugün...günaydın Nafişimm..fena halde yorgunum tüm kemiklerim sızlıyorr görümceki dün gece szöledik misafirlerin peşinden yola düştük 9 a doğru yola çıktıkk 11 de evdeydik...Allah razı olsun misafirlerden dayımız biiz metrobüse bırakmasa son otobüsleri kaçıracaktık..neyse kii sağ selim döndükk
oyyy geçmiş olsun nafişimmsenin durmun bizden de vahim....Rabbim yardımcın olsunn..senin durumun hepten vahimmiş...:18::18::18::18:
ihmal etmee Güldenimmm birkaç ay sonraa topla cesaretinii ve kurtul bebeeemmmbenim de bir yanım hala duruyor ve gitmemek için direniyorumm....birkaç gündür farkındayım sızlıyor.... yüzümün bir tarfındaki 20 likleri altlı üstlü çektirdimm ama ne çektim...neyse ki dikiş gerekmedi..bu seferkine gerekebilr diye çok tırsıyorumm...40 a yaklaştım halaa 20 lik dişlerimden muzdaribim arkadaş
vardır elbet bi sebebi canım bize gereksiz geliyo ama Rabbimin hiç bir şeyi gereksiz olmaz dimibiliyorum canım aklımda tüp denemesinden önce dişimi halletcem zaten olmadı parası neyse verip hallettririm...
20 lik diş neden var zaten gereksiz...
kızlar bişi sorcam dilek feneri ucurdunuzmu hiç:44::44:
bu dilek fenerini yıllardır zevkle seyrettiğim tarihi kore dramalarında hep görürüm...festivallerinde bayrmalarında sevgililer berbaer ce uçururular onların geleneklerindne çalıntı bize geçmiş...sadece çok romantik gelir banaaa....hımm tabi canım yaa görüş mutlaka niye ek ödeyesinki..
canım ben bebiş için dememiştim ama haklısın deseler onu bile yapcaz nerdeyse...
eşimin dogum günü geliyo bi düğünde cok hosuna gitmişti bende alsamda acaba bursaya gezmeye gideriz gece dönüşte arabayı kenara cektirip yapsammıki diyorumda nasıl oluyo nerde satılıyo bilen varmı diye sorayım dedim
evet çok romantikk karanlıkta eşinle elele seyrettiğin bir aşk balonu olarak çok romantik..çiçekçilerde araba süsleyen gelin ve düğün organizasyonu için malzeme satan yerlerde oluyor diye biliyorumm..birkaç sefer camlarında yazı görmüştümmeşimin babası nisanda vefat etmişti ve bizim işyeri onun üzerine idi eşim orda sigortalı çalışan olarak görnüyordu ve kp ölünce işyerini artık üzerine geçirmesi gerekiyor ama diğer kardeşler vs..olunca bi de ona vakit ayıramayınca kaldı sigorta yatmamış oldu aralık ayı son üzerine geçirmek zorunda yoksa cezaya giriyor diye biliyorum bu arada boşluk oluştu şimdi ben daktıra gitsem işlemlerim sgk tarafından onaylanmaz tahminimce ya da yanlış biliyorda olabilirim tüp bebek işimide o nedenle bu sene değil seneye bıraktım şu işlemler halledilsin sorunsuz olsun istiyorum...
dilek feneri deyince aklıma tek dileğim olan bebek geliyo benim başka bişi düşünmem yani sende ne romantiksin eşinin doğum günüsü için istiyon hiç işim olmaz valla...nerde satılıyo bilmiyom ben şekercim ama bi bakınayım dönerim sana...
oooo herkes burdaymışşşş :) selam kızlar, nasılsınız
bu dilek fenerini yıllardır zevkle seyrettiğim tarihi kore dramalarında hep görürüm...festivallerinde bayrmalarında sevgililer berbaer ce uçururular onların geleneklerindne çalıntı bize geçmiş...sadece çok romantik gelir banaaa....
evet çok romantikk karanlıkta eşinle elele seyrettiğin bir aşk balonu olarak çok romantik..çiçekçilerde araba süsleyen gelin ve düğün organizasyonu için malzeme satan yerlerde oluyor diye biliyorumm..birkaç sefer camlarında yazı görmüştümm
selam şeker idare ediyoruz işte sen nasılsın
ben romantik duygularımı kaybetmişim bacım dilek feneriymiç çiçek böcekmiş hiç umrum değil kocacım en son evlilik yıldönümümüzde çiçekle gelmişti 2 ay oldu işte o zaman bi dünya laf saydım buna para verene kadar bana vereydin çiçek bu atılcak ne gereği var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?