Tüp Bebek Günlüğümüz !

hımm tabi canım yaa görüş mutlaka niye ek ödeyesinki..

canım ben bebiş için dememiştim ama haklısın deseler onu bile yapcaz nerdeyse...
eşimin dogum günü geliyo bi düğünde cok hosuna gitmişti bende alsamda acaba bursaya gezmeye gideriz gece dönüşte arabayı kenara cektirip yapsammıki diyorumda nasıl oluyo nerde satılıyo bilen varmı diye sorayım dedim

eşimin babası nisanda vefat etmişti ve bizim işyeri onun üzerine idi eşim orda sigortalı çalışan olarak görnüyordu ve kp ölünce işyerini artık üzerine geçirmesi gerekiyor ama diğer kardeşler vs..olunca bi de ona vakit ayıramayınca kaldı sigorta yatmamış oldu aralık ayı son üzerine geçirmek zorunda yoksa cezaya giriyor diye biliyorum bu arada boşluk oluştu şimdi ben daktıra gitsem işlemlerim sgk tarafından onaylanmaz tahminimce ya da yanlış biliyorda olabilirim tüp bebek işimide o nedenle bu sene değil seneye bıraktım şu işlemler halledilsin sorunsuz olsun istiyorum...
dilek feneri deyince aklıma tek dileğim olan bebek geliyo benim başka bişi düşünmem yani sende ne romantiksin eşinin doğum günüsü için istiyon hiç işim olmaz valla...nerde satılıyo bilmiyom ben şekercim ama bi bakınayım dönerim sana...

canım sigorta kesildikten 90 gün içinde bakılıyo ama nisan diyosun o yüzden sanırım olmaz...
benm eşimde ne sigorta ne bişey ar benim üzerimden bakılıyor onada..
bazen cok üzülüyorum herkes mal mülk bırakır evlatlarına bizim kp. borç bırakmıs diye ama napcan en azından iyi bi evlat koca bırakmıs bana
canım yaa depresif halden cıkmam lazım ya arıyorum işte kendime ugrasacak bişeyler ondan arastırıyorum bu tür seyleriii

nbr tatlım
bırak geçmişi okumayı gel muhabbetin iki belin,i kıralım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:128: allah nasip ederse aralıkta tüp bebeğe başliyorum bendebugün amh için kan verdm ne demek bu amh

bende 90 gün diye biliyorum eşlere 6 ay bakılabiliyor sanki öyle hatırlıyorum değişmediyse zaten her şartta olmuyo o sebepten üzerine geçirme işlemlerini halletmesi lazım işte..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:128: allah nasip ederse aralıkta tüp bebeğe başliyorum bendebugün amh için kan verdm ne demek bu amh

hayırlı olsunnnnn...
amh yumurta rezervini gösteriyor...

bende 90 gün diye biliyorum eşlere 6 ay bakılabiliyor sanki öyle hatırlıyorum değişmediyse zaten her şartta olmuyo o sebepten üzerine geçirme işlemlerini halletmesi lazım işte..
canım artık her iki sindede kendinede eşinede 90 diye bliyorum ama değiştiyse bilemicem..
en kısa zamanda halledersiniz inşallah

günaydınn kızlarrr nasılsınız iyisinizdir inşallah
günaydın Nafişimm..fena halde yorgunum tüm kemiklerim sızlıyorr görümceki dün gece szöledik misafirlerin peşinden yola düştük 9 a doğru yola çıktıkk 11 de evdeydik...Allah razı olsun misafirlerden dayımız biiz metrobüse bırakmasa son otobüsleri kaçıracaktık..neyse kii sağ selim döndükk
canım benimmm kilo konusunda aynı dertten muzdaribiz canım arkadaşımm...çoğu doktor takık bu konuda haklı oldukları nokta çok ama bu kadar sert olmak zorunda değiller..... eski doktorum her gittiğimde 8-10 kilo ver diye tuttururdu..ve ben hiç kilo veremedim....ne zamanki ara verdimm o zaman verdim birazını..ama gene dese gene veremem biliyorumm....şimdiki doktorum konu bile etmed,..çünkü onun 45 li yaşlarda şişman hastaları tedavi ettiğini ve hamile olarak kontrole geldiğine şahit oldum...ben ce takılma hayatımm Rabbim sana yeniden başlama ümidi ve isteği verdiğinde farklı bir doktorla yeniden dene....hayatımızıa yeniliği yeni bir doktorun vesilesiyle gönderir belki Rabbimm...canını yakan içini acıtan öyle bir derdin varken başkalrının kanatması ve yeni yaralar eklemesi nasıl histir bunu bizden başkası bilemez....o doktor düşüebilse ruhunda açılan yaranın her geçen gün daha da büyüdüğünü zaten böyle konuşamaz

ihmal etmee Güldenimmm birkaç ay sonraa topla cesaretinii ve kurtul bebeeemmm benim de bir yanım hala duruyor ve gitmemek için direniyorumm....birkaç gündür farkındayım sızlıyor.... yüzümün bir tarfındaki 20 likleri altlı üstlü çektirdimm ama ne çektim...neyse ki dikiş gerekmedi..bu seferkine gerekebilr diye çok tırsıyorumm...40 a yaklaştım halaa 20 lik dişlerimden muzdaribim arkadaş
oyyy geçmiş olsun nafişimm senin durmun bizden de vahim....Rabbim yardımcın olsunn..senin durumun hepten vahimmiş...:18::18::18::18:
:18::18: ben çok korkuyorum şuan ama yaaa:26::18::18: tedaviye başlamadna üstteki 20 likten de kurtulmalıyım o zaman :18::18::18::18:

canım artık her iki sindede kendinede eşinede 90 diye bliyorum ama değiştiyse bilemicem..
en kısa zamanda halledersiniz inşallah

90 gündür o zaman canım ben eskiden çalıştığım dönemlerden 6 ay diye hatırlıyorum sen taze çalışıyorsun sende bilgidir doğru olan...
6 ay diye bilsem de havamı alıyorum zaten her şartta olmuyoooo..

evet canım orasıda öyle her türlü olmuyo senin
kısa zamanda halledersiniz inşallah

canım saol gecicekte enf. kaptı herhalde onun için konrole gidicem bugün...
canım hayırlı olsun görümcekininde inşallah iyi veya kötü olsalarda Allah hayırlı gecim versin onlarada canım...
ben aynıyım biiraz depresifim uğrasacak bişiler arıyorum kendime

canlar ben orum bi ara ugramaya calısırım inşallah...
öpüldünüzzz

biliyorum canım aklımda tüp denemesinden önce dişimi halletcem zaten olmadı parası neyse verip hallettririm...
20 lik diş neden var zaten gereksiz...

biliyorum canım aklımda tüp denemesinden önce dişimi halletcem zaten olmadı parası neyse verip hallettririm...
20 lik diş neden var zaten gereksiz...
vardır elbet bi sebebi canım bize gereksiz geliyo ama Rabbimin hiç bir şeyi gereksiz olmaz dimi

kızlar bişi sorcam dilek feneri ucurdunuzmu hiç:44::44:

bu dilek fenerini yıllardır zevkle seyrettiğim tarihi kore dramalarında hep görürüm...festivallerinde bayrmalarında sevgililer berbaer ce uçururular onların geleneklerindne çalıntı bize geçmiş...sadece çok romantik gelir banaaa....
evet çok romantikk karanlıkta eşinle elele seyrettiğin bir aşk balonu olarak çok romantik..çiçekçilerde araba süsleyen gelin ve düğün organizasyonu için malzeme satan yerlerde oluyor diye biliyorumm..birkaç sefer camlarında yazı görmüştümm

ben romantik duygularımı kaybetmişim bacım dilek feneriymiç çiçek böcekmiş hiç umrum değil kocacım en son evlilik yıldönümümüzde çiçekle gelmişti 2 ay oldu işte o zaman bi dünya laf saydım buna para verene kadar bana vereydin çiçek bu atılcak ne gereği var dedim

selam şeker idare ediyoruz işte sen nasılsın

iyi diyelim iyi olsun canım ya, aslında yarın randevum var ve tedaviye başlıycaktım ama bi enteresanlık var cuma günü bikaç damla olan kahverengi lekeler pazar yani dün kırmızıya benzer bi hal aldı ve arttı. aşırı olmamakla beraber endişelendim galiba...

sana hayranım varya şekerim, yani bazen yemek yarışmaları, bazen diğer anketler, bi sürü konuyla ilgileniyosun maşallah. ne kadar takmadığımızı düşünsem de iş ve ev arasında gidip geliyom gibi geliyo seni burda böyle gelince. valla bi örgüm var, başka da bi şeyim yok hakkatten. ona da sigarayı bırakayım diye başladım, çabuk bitmesin diye battaniye öriyim dedim :) şimdi de bitmiyo diye gıcık oluyom ha sigarayı bıraktım mı? herkes öyle bilse de ben günde 3-4 tane içiyorum hala yani bayram öncesi başladım tekrardan. şu dondurulmuş transferi gündeme gelince... günde 1 paketten fazla içerken buraya inmesi iyi gibi dursa da tamamen bırakmak lazım yahu şu meleti

yazık kız adama, almış gelmiş işte pişman etmesene... hatırlamış yani en azından. benimki de bi hafta önce elinde çiçeklerle geldi evlilik yıldönümümüzdü, bizimki henüz ilk yıldönümü ya, benim ilk tepkim de; "a a unutmadın mı ben unutursun zannetmiştim" oldu. o kadar mı kötüyüm be dedi adam.... çok içerledi galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…