• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende o örnekler hiç yok be canım anlaşılsa benim kıymetim anlaşılırdı diyorum 8 yıl oldu üzerine 2.gelini aldılar biz eşşek gibi her işe koşarız diğerleri daha kıymetlidir...8 yılda değerimiz anlaşılmadı bakalım ne kadar zaman sonra anlaşılcak...iş işten geçtikten sonra değer görsek hiç bişeyde ifade etmiyor bir kere iyi niyet yok artık eşlerimizin hatırı var diye yapılıyor bazı şeyler...

Cnm mesajını şimdi gördüm vede çook üzüldüm :( aslında senin yaşadığının aynısını annem yaşadı halada yaşıyor huylu huyundan vazgeçmiyor ...

Cnm mesajını şimdi gördüm vede çook üzüldüm :( aslında senin yaşadığının aynısını annem yaşadı halada yaşıyor huylu huyundan vazgeçmiyor ...

evet canım huylu huyundan vazgeçmez...
ilk zamanlar ciddi sorunlarım oldu sonrasında hatun kanser oldu tabiki sevinmedim çünkü işlerine yine biz koşturcaktık eltim ilgilenirmi hayıııırrrr nerde iş var kaçar ortalık durulunca görüşmeye başlar kv ile...bunu kv ayırıp kötü günümde yoksun tepkisi vermiyor kendilerine o zaman bende enayimiyim diyorum ve elimi çekeli epey zaman oldu aslında artık bişeye ihtiyacı olduğunda arar ve gerçetekn zor durumda olduğuna eminsem yardım ederim eşimede dedim Allah için yapıyorum bişey olsa el kadar umrumda değil diyorum...yani artık bizde ilişkiler koptu o samimi olmaya çalışıyor ama ben olmam..zararlı çıkarım..2 yıldır bu evimdeyim bu evime daha hiç gelemedi...

ilk zamanlar ciddi sorunlarım oldu sonrasında hatun kanser oldu tabiki sevinmedim çünkü işlerine yine biz koşturcaktık eltim ilgilenirmi hayıııırrrr nerde iş var kaçar ortalık durulunca görüşmeye başlar kv ile...bunu kv ayırıp kötü günümde yoksun tepkisi vermiyor kendilerine o zaman bende enayimiyim diyorum ve elimi çekeli epey zaman oldu aslında artık bişeye ihtiyacı olduğunda arar ve gerçetekn zor durumda olduğuna eminsem yardım ederim eşimede dedim Allah için yapıyorum bişey olsa el kadar umrumda değil diyorum...yani artık bizde ilişkiler koptu o samimi olmaya çalışıyor ama ben olmam..zararlı çıkarım..2 yıldır bu evimdeyim bu evime daha hiç gelemedi...

Annemde çook koşturur hep kötü günlerinde yanın da olmuştur halada oluyor hem dedeme koşturur hemde babaneme koşturur yengemler ise bi bahaneyle kaçar yok çocuk okuldan gelecek yok işim var vs vs senin durumunu noktasından virgülüne kadar yaşadı
Allah yardımcın olsun cnm sen çok iyi niyetli birisin kendinide çok yıpratma lütfen ...

:( kötü konulara girdik daha mı çok gerildik nedir... gerçi çok şükür şimdilik hiç bi şeylerini görmedim. bende kp yok, 17-18 sene önce vefat etmiş. babam da yok, oda 3 yıl önce vefat etti. biz de kendi düğünümüz eşyalarımız falan hep kendimiz yaptık, kv 3 tane bilezik taktı, 2 tane de eşim aldı, benim ailem de 3 tane düğünde takı olarak aynı bileziklerden taktılar. onlar dışındaki herşey çektiğimiz kredilerle ve düğündeki takı paraları ile ödendi. bebek olayımızı da biliyorlar ama bildiğim bir şey yok henüz, hatta ben evlenmeden önce eşime demiştim çocuk olmazsa ve sorun bendeyse boşanırız sonuçta seni bağlamak istemem diye, o zaman da kızmıştı ne yani sorun bendeyse benimle kalamaz mısın bunu mu demek istiyosun demişti, bi ara yine negatif sonuç aldığımızda konuyu açacak oldum ağzıma tıkadı, kaderse ikimizin kaderi bu konu bi daha açılmıycak dedi. 2 görümcem var, onlarla da sorunum yok, sürekli aman takmamaya çalış, üzme kendini falan derler. hani eşime bi şey demeleri ayırmaya çalışmaları olsa her halde bende affedemezdim, hatta sizi tebrik ederim yüz yüze gelmek bile tahmin bile edemiyorum nası zor olduğunu....Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar.... sonuçta bebek olmaması bizim tercihimiz değil ki, ne yani sorun eşlerde ise oğullarını hemen bırakmamız mı gerekiyomuş... :47::47: zaten ben en başta bi kadın, başka bi kadına neden bunu yapar, canını sıkar, evindeki huzuru bozar anlamıyorum. bu kadar mı Allah korkuları yok

bence de huylu huyundan vazgeçmez, ablam senelerce kv den çekti, o vefat etti, görümceler yerini fazla fazla doldurdu, inanamazsın... yeğenimin 2 ay kadar önce düğünü vardı, bilezik takmak istedi annem ama düğün zonguldakta olduğundan ve annem arabaya midesi yüzünden binemediğinden bize verdi, taktık annem adına. onu bile "hava atmak için taktılar " dediler ya, ablamı bırak bize de bulaşmaya çalışıyolar. ben de eniştemi çok sevmeme rağmen, keşke sizinkiler de hava atmak için bile olsa daha çok yardımcı olsalardı çocuklara yada arkamızdan konuşmasalardı dedim yani, çok sinirlendim napiyim :(

surası var ya canım bende aynen öyle hissediyorum ama yapacak bişey yok onlar öğretti bize böyle olmayı
öğrene ğrene ikiyüzlülüğü öğrenmişim görüyormusun senn:9::9::9::9:
Zamanla cnm seninde kıymetin anlaşılacak sadece senin değil ailenin bile kıymeti anlaşılacak buna benzer bi örnek varda ordan biliyorum :)
anlamazlar gülüm....ben de bişey anlamalarını bekliyordeğilim....içim sızladı yaram depreşti geldi geçti çok şükür iyi ki varsınız anlatınca yüzleşince rahatladım seviyorum sizi :54::54::16::16::38::38::29::29:
Kıyamam ben sizeeee hepimizde hemen hemen aynı sorunlar ben özet geçeyim aramızdaki gerilim anlaşılmasın elaleme diye düğün yapmadım ben nikah yeter imzayı atalım evimize gidelim demiştim...eşimde bari kokteyl olsun nikah bitiminde demişti iyi tamam dedim ortam gereği çoluk çocuk getirilmesin diye davetiyelere yazdırmıştık...kokteylde bi de ne göreyim etraf bebe kaynıyoo hiç birinide tanımıyom noluyo burda dedim kv ne dese beğenirsiniz ayıp olurmuş ne demek çocuk gelmesin miş bizde davetiyelerdeki çocuk getilmesin yazısının üzerini karaladık dedi:53::53::53: bi de edepli uslu bebeler değillerki mahalle arasında yetişmiş koşturuyolar kokteylde parktalar sanki elit bi kokteyl olsun istedim ben ama sanırsın mahallede yaptık:19::19::19: hangi birini neyi anlatayım hepimzide benzer sorunlar..eşimle birlikte yaptık bizde herşeyimizi..çalışıyordum o dönem gelinliğimi kendim aldım vs...

ruh arkadaşım benim anladığını biliyorumm ..seni çok seviyorumm iyi ki varsı ve buradasın ben zaman zaman seni kırsam da üzsem de sen kalbimde ne kadar özel olduğunu hiç unutma tamam mıı:16::16::54: eşekden düşeni eşkden düşen anlar misali...birebir yaşadıklarımız içimi rahatça dökmem için en büyük sebebim...sen biliyorsun işteee yaşadın....
çıktım say bu kötü ruh halinden...Rabbim zamanında çektiğimiz acıların tesellisi bebelerimiz göndersin biran önce kucağımıza inşaallah:16::16::16:

bence de huylu huyundan vazgeçmez, ablam senelerce kv den çekti, o vefat etti, görümceler yerini fazla fazla doldurdu, inanamazsın... yeğenimin 2 ay kadar önce düğünü vardı, bilezik takmak istedi annem ama düğün zonguldakta olduğundan ve annem arabaya midesi yüzünden binemediğinden bize verdi, taktık annem adına. onu bile "hava atmak için taktılar " dediler ya, ablamı bırak bize de bulaşmaya çalışıyolar. ben de eniştemi çok sevmeme rağmen, keşke sizinkiler de hava atmak için bile olsa daha çok yardımcı olsalardı çocuklara yada arkamızdan konuşmasalardı dedim yani, çok sinirlendim napiyim :(

İyi demişsin ağzına sağlık cnm ..
Herşeyide içine atma allah korusun hasta olursun hem sen sustukca iyicene üstüne çıkarlar

öğrene ğrene ikiyüzlülüğü öğrenmişim görüyormusun senn:9::9::9::9:

anlamazlar gülüm....ben de bişey anlamalarını bekliyordeğilim....içim sızladı yaram depreşti geldi geçti çok şükür iyi ki varsınız anlatınca yüzleşince rahatladım seviyorum sizi :54::54::16::16::38::38::29::29:

ruh arkadaşım benim anladığını biliyorumm ..seni çok seviyorumm iyi ki varsı ve buradasın ben zaman zaman seni kırsam da üzsem de sen kalbimde ne kadar özel olduğunu hiç unutma tamam mıı:16::16::54: eşekden düşeni eşkden düşen anlar misali...birebir yaşadıklarımız içimi rahatça dökmem için en büyük sebebim...sen biliyorsun işteee yaşadın....
çıktım say bu kötü ruh halinden...Rabbim zamanında çektiğimiz acıların tesellisi bebelerimiz göndersin biran önce kucağımıza inşaallah:16::16::16:

Bizde seni seviyoruz iyiki varsınız ben burayı hiç bırakmıcam çok alıştım ben buraya :)))

ahh gülüm biizmkiler de en son kızkardeşime taktılar ne çektim dillerinden...benim kızkardeşim 3 sene yanımda kaldı hemşiree işi burdaydı ailem samsnda yaşıyor.. düğününü bize zehir ettiler eşimle bile arasını açtılar erkek kardeşim kızkardeşim ailem araya girdi de barıştırdık....ailem geldi ne hoşgeldin dediler ne de yüzlerine baktılar ben de düğüne davet etmedim hiç birinii....zaten küçük görümcem anasını fişekleyip ortalıpı karıştırdığı için gelmeye yüzleri de yoktu....hepsini unuttum üstüne sünger çektim ben her hafta koşuyorum tanışmaydı söz dü vs ydi diyee....içimin acıması hep fazla özveriden fazla iyilikten sanırımm....ağır geldi bu kadarı..
ama geçer bu da atlatırım ben neleri atlatmamışım düşünürsek:16::16::16::16:

ahh gülüm biizmkiler de en son kızkardeşime taktılar ne çektim dillerinden...benim kızkardeşim 3 sene yanımda kaldı hemşiree işi burdaydı ailem samsnda yaşıyor.. düğününü bize zehir ettiler eşimle bile arasını açtılar erkek kardeşim kızkardeşim ailem araya girdi de barıştırdık....ailem geldi ne hoşgeldin dediler ne de yüzlerine baktılar ben de düğüne davet etmedim hiç birinii....zaten küçük görümcem anasını fişekleyip ortalıpı karıştırdığı için gelmeye yüzleri de yoktu....hepsini unuttum üstüne sünger çektim ben her hafta koşuyorum tanışmaydı söz dü vs ydi diyee....içimin acıması hep fazla özveriden fazla iyilikten sanırımm....ağır geldi bu kadarı..
ama geçer bu da atlatırım ben neleri atlatmamışım düşünürsek:16::16::16::16:

dünyanın adeleti nedir bilmem ama, burda huylarından vazgeçemeselerde mutlaka döktüğün her göz yaşının bedelini ödeyecekleri bi adaletin varlığı bilmek çok güzel bence... evet sen bence de atlatırsın, bi çoğumuz, bi çoğunuz gibi nelerini atlatırsında, bu tarafın öbür tarafında onlar neyi nası geçecekler.... hiç mi düşünmezler ya... gerçekten Allah korkusu olmayan insandan korkmak lazım.

Son düzenleme:
topunuza birden yazıyorum hepinizi çok seviyorum bu tarz kv gelin ya da az da olsa kv damat sorunları hep oluyor bazımızda daha fazla oluyor biz gelinlerde annelerimize gösterdiğimiz sabrı onlara gösteremiyoruz onlar annelerimiz olduğundan detaya girmeden üzerinden geçiyoruz olayın kapanıp gidiyor tabiki kv ile yaşananlar farklı art niyet hissettinmi bir kez sonra toparlanamıyor ilişki...pnlar büyükler bizleri kızları gibi sahiplenselerdi zaten hiç birimiz deli değiliz bizde başımızın üzerinde taşırdık...keşke güzel ilişkilerimiz olsaydı ama olmadı .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yuvalarımızı korusun zaten anne baba olamamak yeterince yoruyor hepimizi bi de 3.şahısların sorunları bıktırıyor herşeyden...

Bizde seni seviyoruz iyiki varsınız ben burayı hiç bırakmıcam çok alıştım ben buraya :)))
bırakma biizii :38::38::29::29:bak ona da takarım oturur ağlarım sonraaa:43::43::43:..bugün küçk emrahtan küçükceylana geçişli modalrdayım zatii:19::19::19:
yaşananlar unutulmuyorki kuzum sadece başka gündemlerimiz oluyor zaman giriyor soğuyor en ufak şeyde başa dönüyorsun hatırlıyorsun maalesef..ben bu durumu sık sık yaşıyorum...atsan atılmaz satsan satılmazlar insanlıktan anlamazlar Allah yardımcın olsun ben bu sene bitti ama kp öldükten sonra biliyorsunuz hiç bişey eskisi olmayacak demiştim fazla paylaşmasamda epey bişiler yaşadım vicdanıma yenildim çünkü görmezden gelemedim tel da bana ağlayıp derdini anlatan biri olunca dayanamıyorsun yardım ediyorsun sonra öyle bir tavır oluyorki yardım ettiğine pişman ediyorlar insanı sonra dönüp hiç suçu olmayan eşimden çıkarıyorum hırsımı olan bize oluyor eltim gerizekalısı ve kaynımda hayatın pembe kısmını yaşıyorlar...ne zamanki bizim kıymetimizi bilecek o zaman başımın üstünde yeri var yoksa her işini biz görcez karı koca diğerleri ile lak lak yapcak yok öyle tercihi kendi yapacak...ayyy nerden girdik ben çok geriliyorum bu konulara yaaa:19::19::19:
he yaaa soktum siiz de kendi depresyonumaaa..dediğin gibi çıkar ilişkiis bizimkisiii ve ister istemez eşlerimize yükleniyoruz...o yüklenmeyi yapmıyım diye vicdanen iyi evlat olsun yarın bir gün emri hak vaki olduğunda ana basına kardeşlerine em önemli görevlerini yapmadığı için üüzlmesin diyee ktalanıyorum aynen senin gibi...Rabbim görüyor biliyor işteee:16::16::16::16: hayatın pembe kısmını yaşayanlar da hep çekmeyenler oluyor ne hikmetse....:47::47::47::47:
şekerim bende begeniyorum eşiminde hosuna gider diye romantizm tavan yapsın diye alıcam:9:

heyy beee insan o kadar kötü ouyoki bende gelinikileri hazırlarken keske banada yapsalardı diye üzülüyodum hep ama malesef olamadı dediğin gibi bizde eşimle hallettik herşeyi ve bende senin gibi sözümde kendi kıyafetlerimden giymiştim:14:
anam ne çok varmış ben gibi mağdure :53::53::53::53:sağol nafişim kendimi artık daha iyi hissediyorum galibaaa:40::40::40: bunlar bir tornadan çıkmışlar sanırımm o da bize denk gelmiş:19::19::19::19:
bende o örnekler hiç yok be canım anlaşılsa benim kıymetim anlaşılırdı diyorum 8 yıl oldu üzerine 2.gelini aldılar biz eşşek gibi her işe koşarız diğerleri daha kıymetlidir...8 yılda değerimiz anlaşılmadı bakalım ne kadar zaman sonra anlaşılcak...iş işten geçtikten sonra değer görsek hiç bişeyde ifade etmiyor bir kere iyi niyet yok artık eşlerimizin hatırı var diye yapılıyor bazı şeyler...
bu saatten sonra ayağıma kapansa hüngür ağlayıp pişman olsa bile soğumaz içimdeki ateş...ama nerdeeee onu yapacak sağduyuya sahip kadın ya da görümcek....zaten vicdanen kendilerini ikna etmeseler yapamazlar.....:50::50::50:
yazdım bir önceki mesajda canım...
ne kıymeti gülüm çıkarlarımız doğrultusunda samimiyiz biz...
işi varsa arar sorar..

hahh işteee çıkarlarımız doğrultuusunda beraberiz ayneen ..gülüüm süper tespit valla helal olsunn yoksa ben arada soktuğum lafları göndermeleri anlamıyorlar mı anlıyorlar...ama işleri düştü arayıp soruyorlar gelin gidin diyorlar..şu işler bir yana olsun bak nasıl gene uğraşıyorlar huzurumu kaçırnmak için göreceksiniz yazıyorum şurayaaa:47::47::47::47:

Son düzenleme:
ayy kızlar ben derdime düştümm .....temizliğe girişecem..kk da az gezineyim derken ne görsem iyi..
Güldenim senin katıldığın yarışmada oylamalar başlamış yaaa
ben bir oy verip geleyimm temziliğime devam edeyimmm..

Son düzenleme:
ayy kızlar ben derdime düştümm .....temizliğe girişecem..kk da az gezineyim derken ne görsem iyi..
Güldenim senin katışdığın yarışmada oylamalar başlamış yaaa ben bir oy verip geleyimm temziliğime devam edeyimmm..

tamam canım bende temizliğe girişcem ama regl olmamdan dolayısı ile girişmiyom ağrım var hala şaka gibi:19::19::19:

kızlar köfteler yarışmasında oylama başlamış:52::52::52:

evet ya köfteni yapamadan başladı görüyo musunn :52::52::52::52:
bugün bakiim işlerimi bitirirsem yaparım belki yetişmese yarına yaparımm..çarşamba bir arkadaşım gelecek aksilik olmasa uzakalrdann..ona ikram ederim deeğil miii

Fırında Köfteli Krep Sarma ve İçli Köfte nden bebişimm
eminim bayılır :16::16::16:

Son düzenleme:
evet ya köfteni yapamadan başladı görüyo musunn :52::52::52::52:
bugün bakiim işlerimi bitirirsem yaparım belki yetişmese yarına yaparımm..çarşamba bir arkadaşım gelecek aksilik olmasa uzakalrdann..ona ikram ederim deeğil miii

Fırında Köfteli Krep Sarma ve İçli Köfte nden bebişimm
eminim bayılır :16::16::16:

sen hala yapacam de dediğin gibi senden önce başladı:1::1:
şekil vermede sıkıntın olursa bence ilk denemede haşlanmış pattis koy daha garanti olur çatlama olmaz:56::56:

sen hala yapacam de dediğin gibi senden önce başladı:1::1:
şekil vermede sıkıntın olur bence ilk denemede haşlanmış pattis koy daha garanti olur çatlama olmaz:56::56:

he yaa yapacam bu hafta kurtuluşu yok....patates olayını düşünüyorum :34: haklısın çatlatırım ben sonra kv gibi köfteleri değil mii:1::1::1::1: güldüğümle kalmıyımm ben kaçtım görüşürüz hatunlaarrr
:3::3::3::3:

he yaa yapacam bu hafta kurtuluşu yok....patates olayını düşünüyorum :34: haklısın çatlatırım ben sonra kv gibi köfteleri değil mii:1::1::1::1: güldüğümle kalmıyımm ben kaçtım görüşürüz hatunlaarrr
:3::3::3::3:

havanı atman lazım kv ye çatlatmadan pişirmen lazım :1::1:
zaten çok sevişiyonuz kendisi çok güzel yapabiliyomuş gibi seninkini beğenmez:1::1::1:
kolay gelsin canım sana bende bi duşa girsem bari üşenmesem...

Back