iyi diyelim iyi olsun canım ya, aslında yarın randevum var ve tedaviye başlıycaktım ama bi enteresanlık var cuma günü bikaç damla olan kahverengi lekeler pazar yani dün kırmızıya benzer bi hal aldı ve arttı. aşırı olmamakla beraber endişelendim galiba...
sana hayranım varya şekerim, yani bazen yemek yarışmaları, bazen diğer anketler, bi sürü konuyla ilgileniyosun maşallah. ne kadar takmadığımızı düşünsem de iş ve ev arasında gidip geliyom gibi geliyo seni burda böyle gelince. valla bi örgüm var, başka da bi şeyim yok hakkatten. ona da sigarayı bırakayım diye başladım, çabuk bitmesin diye battaniye öriyim dedim :) şimdi de bitmiyo diye gıcık oluyomha sigarayı bıraktım mı? herkes öyle bilse de ben günde 3-4 tane içiyorum hala yani bayram öncesi başladım tekrardan. şu dondurulmuş transferi gündeme gelince... günde 1 paketten fazla içerken buraya inmesi iyi gibi dursa da tamamen bırakmak lazım yahu şu meleti
ahh gülüm güzel güzel dertleşiyosunuz ben de okuyorum amaa içim yorgun sanırımm..dün ne kadar güzel geçtiyse de içimi acıttı....görümceke kv si ve akrabaları öyle güzel muamele ettiler kii içim sızladı...alınan çikolatan yaptırılan çiçeğe kadar çok ince insanlar...ben beni istemeye gelsinler çene yapmasınlar diyee biletlerini bile aldırmıştımm eşim yüzüğünden çikalatasına ya kendi aldı ya da iki başımıza halledip kendi başımıza söz hazırlığı yaptık hep..bırak alışveriş yapmayı kendi kıyafetlerimden birini giydim sözümde... böyle özen itina görünceee daha bir gıcık oldumm kv takımınaa....benim görmediğim hürmeti geri zekalı düşüncesiz kadir kıymet bilmez birine gösterilmesinden mütevvellit sinir harbi geçiriyorumm düşündükçee..cumartesi alışverişe gitmişler şık bir elbise almışlar kuyumcudan yüzkleri çiçeği çikolatası ...görümcesiyle beraber ...bana ne nişanda ne düğünde bunları yaşatmadılar...al işte 31 yaşındaki kızı geleneklere uygun yaşıyor herşeyi..30 yaşındaki gelinine çok gördüğü burnundan getirdiği ne varsaa gözüme sokulmak zorunda mıı arkadaşnbr tatlım
bırak geçmişi okumayı gel muhabbetin iki belin,i kıralım
inşaallah ağrısıız sızısız halldersin bebeğim...biliyorum canım aklımda tüp denemesinden önce dişimi halletcem zaten olmadı parası neyse verip hallettririm...
20 lik diş neden var zaten gereksiz...
hoşgeldinn canımmmoooo herkes burdaymışşşş :) selam kızlar, nasılsınız
ben de amliyatımdaa solmuş çiçeklere 200 tl verip hastaneye geldiğinde sinrilenmiştim...o gün bugündür çiçek böcek görmedim..ama sağolsun doğum günümde jest yapıp almıştı uygun fiyatlı bir çiçekle ayıcık....ben romantik duygularımı kaybetmişim bacım dilek feneriymiç çiçek böcekmiş hiç umrum değil kocacım en son evlilik yıldönümümüzde çiçekle gelmişti 2 ay oldu işte o zaman bi dünya laf saydım buna para verene kadar bana vereydin çiçek bu atılcak ne gereği var dedim
yazık kız adama, almış gelmiş işte pişman etmesene... hatırlamış yani en azından. benimki de bi hafta önce elinde çiçeklerle geldi evlilik yıldönümümüzdü, bizimki henüz ilk yıldönümü ya, benim ilk tepkim de; "a a unutmadın mı ben unutursun zannetmiştim" oldu. o kadar mı kötüyüm be dedi adam.... çok içerledi galiba :)
ben romantik duygularımı kaybetmişim bacım dilek feneriymiç çiçek böcekmiş hiç umrum değil kocacım en son evlilik yıldönümümüzde çiçekle gelmişti 2 ay oldu işte o zaman bi dünya laf saydım buna para verene kadar bana vereydin çiçek bu atılcak ne gereği var dedim
ahh gülüm güzel güzel dertleşiyosunuz ben de okuyorum amaa içim yorgun sanırımm..dün ne kadar güzel geçtiyse de içimi acıttı....görümceke kv si ve akrabaları öyle güzel muamele ettiler kii içim sızladı...alınan çikolatan yaptırılan çiçeğe kadar çok ince insanlar...ben beni istemeye gelsinler çene yapmasınlar diyee biletlerini bile aldırmıştımm eşim yüzüğünden çikalatasına ya kendi aldı ya da iki başımıza halledip kendi başımıza söz hazırlığı yaptık hep..bırak alışveriş yapmayı kendi kıyafetlerimden birini giydim sözümde... böyle özen itina görünceee daha bir gıcık oldumm kv takımınaa....benim görmediğim hürmeti geri zekalı düşüncesiz kadir kıymet bilmez birine gösterilmesinden mütevvellit sinir harbi geçiriyorumm düşündükçee..cumartesi alışverişe gitmişler şık bir elbise almışlar kuyumcudan yüzkleri çiçeği çikolatası ...görümcesiyle beraber ...bana ne nişanda ne düğünde bunları yaşatmadılar...al işte 31 yaşındaki kızı geleneklere uygun yaşıyor herşeyi..30 yaşındaki gelinine çok gördüğü burnundan getirdiği ne varsaa gözüme sokulmak zorunda mıı arkadaş
inşaallah ağrısıız sızısız halldersin bebeğim...
hoşgeldinn canımmm
ben de amliyatımdaa solmuş çiçeklere 200 tl verip hastaneye geldiğinde sinrilenmiştim...o gün bugündür çiçek böcek görmedim..ama sağolsun doğum günümde jest yapıp almıştı uygun fiyatlı bir çiçekle ayıcık....
Güldeeen hep güzel olsun inşallah hayırlısıyla evlensin vs desem de...ben meğer ne doluymuşum..nişana gitmek istemiyorum görmek istemiyorum kimseyi çok fena sinir oluyorum düşündükçee...yok yok ben iyi değilim bacımm...ağlaya zırlaya bi hal oldum sabahtan beri.....evde çok işim var....kaynım işten çıkmış almış bavulunu söz bahanesi gelmiş geri istanbulaa...biizm taraflarda iş bakıcakmış...bir iki güne damlarsa şaşmayacam hiç.....bir de o çıktı başımızaaa..gelirse kalır bizde birkaç gün
Benim gibi düşünende varmış :))) aynen çiceğe para vereceğine bana versin yada küçük de olsa saklanan bişi alsın dimi ama ...
Hem çicek dalında güzel :))
bence hiç bişi almasın bana nakit ya da kredi kartı olarak takdim etsin hediyeyi ben aldıklarını kullanamıyorum kalıcı şeylerde aldı ama gerek yok ben kendim alayım
ahh gülüm güzel güzel dertleşiyosunuz ben de okuyorum amaa içim yorgun sanırımm..dün ne kadar güzel geçtiyse de içimi acıttı....görümceke kv si ve akrabaları öyle güzel muamele ettiler kii içim sızladı...alınan çikolatan yaptırılan çiçeğe kadar çok ince insanlar...ben beni istemeye gelsinler çene yapmasınlar diyee biletlerini bile aldırmıştımm eşim yüzüğünden çikalatasına ya kendi aldı ya da iki başımıza halledip kendi başımıza söz hazırlığı yaptık hep..bırak alışveriş yapmayı kendi kıyafetlerimden birini giydim sözümde... böyle özen itina görünceee daha bir gıcık oldumm kv takımınaa....benim görmediğim hürmeti geri zekalı düşüncesiz kadir kıymet bilmez birine gösterilmesinden mütevvellit sinir harbi geçiriyorumm düşündükçee..cumartesi alışverişe gitmişler şık bir elbise almışlar kuyumcudan yüzkleri çiçeği çikolatası ...görümcesiyle beraber ...bana ne nişanda ne düğünde bunları yaşatmadılar...al işte 31 yaşındaki kızı geleneklere uygun yaşıyor herşeyi..30 yaşındaki gelinine çok gördüğü burnundan getirdiği ne varsaa gözüme sokulmak zorunda mıı arkadaş
inşaallah ağrısıız sızısız halldersin bebeğim...
hoşgeldinn canımmm
ben de amliyatımdaa solmuş çiçeklere 200 tl verip hastaneye geldiğinde sinrilenmiştim...o gün bugündür çiçek böcek görmedim..ama sağolsun doğum günümde jest yapıp almıştı uygun fiyatlı bir çiçekle ayıcık....
Güldeeen hep güzel olsun inşallah hayırlısıyla evlensin vs desem de...ben meğer ne doluymuşum..nişana gitmek istemiyorum görmek istemiyorum kimseyi çok fena sinir oluyorum düşündükçee...yok yok ben iyi değilim bacımm...ağlaya zırlaya bi hal oldum sabahtan beri.....evde çok işim var....kaynım işten çıkmış almış bavulunu söz bahanesi gelmiş geri istanbulaa...biizm taraflarda iş bakıcakmış...bir iki güne damlarsa şaşmayacam hiç.....bir de o çıktı başımızaaa..gelirse kalır bizde birkaç gün
inanmıyorum ya sözde taşındın rahat ettin diye seviniyordum...
git gel daha fazla görüşür oldunuz istme bahanesine...
bi de kaynın çıkmış hayret bişey gerildim resmen...
hazırlıklardı kaynındı derken uğraş dur şimdi..
eşinle konuşsan ben ilgilenmek istemiyorum sadece nişanda düşünde vs..olsam yetmezmi de..
sonuçta onlarla sorun yaşadığınızı en iyi kendisi biliyor anlamazmı seni acaba...
Hakikaten Bak şimdi sen yazınca aklıma geldi benim eşimde ne aldıysa kullanmadım :))))kredi kartı kulanmayı hiç sevmiyorum o yüzden para iyidir iyidir :))
canımm benim eşim anlar tabii ben istemiyorum desem tek başına gider halleder bana da laf ettirmez..ama karşımdaki insanlar bırak benim psikolijimi anlamayı psikolojim olduğunun farkında bile değiller....her özel günümü zehir etmekle o kadar meşguller kii hayata baktıkları pencerenin kepennkelrini çekip kilitleyip denize atasım var.....
duygusal zamanlarımdayım sanırımm....karşılarında güçlü durmaktan başka bir isteğim de yok çünkü gösterdiğim her zayıflıktan sızıyorlar....anılarım depreşti ..ruhum meğer ne kadar yaralanmışş....yetmezmiş gibi bir de bebemiz olmuyor....Rabbim isyana sürrüklemsin aklımı korusun başka bir derdim yok..çok şükür....benim için üüzlmeee bu da geçecek bunu da atlatacağım neleri atlatmadık ki beraber bu da geçecek biliyorumm
şekerim bende begeniyorum eşiminde hosuna gider diye romantizm tavan yapsın diye alıcambu dilek fenerini yıllardır zevkle seyrettiğim tarihi kore dramalarında hep görürüm...festivallerinde bayrmalarında sevgililer berbaer ce uçururular onların geleneklerindne çalıntı bize geçmiş...sadece çok romantik gelir banaaa....
evet çok romantikk karanlıkta eşinle elele seyrettiğin bir aşk balonu olarak çok romantik..çiçekçilerde araba süsleyen gelin ve düğün organizasyonu için malzeme satan yerlerde oluyor diye biliyorumm..birkaç sefer camlarında yazı görmüştümm
heyy beee insan o kadar kötü ouyoki bende gelinikileri hazırlarken keske banada yapsalardı diye üzülüyodum hep ama malesef olamadı dediğin gibi bizde eşimle hallettik herşeyi ve bende senin gibi sözümde kendi kıyafetlerimden giymiştimahh gülüm güzel güzel dertleşiyosunuz ben de okuyorum amaa içim yorgun sanırımm..dün ne kadar güzel geçtiyse de içimi acıttı....görümceke kv si ve akrabaları öyle güzel muamele ettiler kii içim sızladı...alınan çikolatan yaptırılan çiçeğe kadar çok ince insanlar...ben beni istemeye gelsinler çene yapmasınlar diyee biletlerini bile aldırmıştımm eşim yüzüğünden çikalatasına ya kendi aldı ya da iki başımıza halledip kendi başımıza söz hazırlığı yaptık hep..bırak alışveriş yapmayı kendi kıyafetlerimden birini giydim sözümde... böyle özen itina görünceee daha bir gıcık oldumm kv takımınaa....benim görmediğim hürmeti geri zekalı düşüncesiz kadir kıymet bilmez birine gösterilmesinden mütevvellit sinir harbi geçiriyorumm düşündükçee..cumartesi alışverişe gitmişler şık bir elbise almışlar kuyumcudan yüzkleri çiçeği çikolatası ...görümcesiyle beraber ...bana ne nişanda ne düğünde bunları yaşatmadılar...al işte 31 yaşındaki kızı geleneklere uygun yaşıyor herşeyi..30 yaşındaki gelinine çok gördüğü burnundan getirdiği ne varsaa gözüme sokulmak zorunda mıı arkadaş
hoşgördük tatlım.... ya salla gitsin, hatta istemiyosan ne düğüne ne nişana gitme, mesela son anda başın ağırsın acile git bi ağrı kesici iğne vurul..... bence önemli olan kocanla aranın iyi güzel olması, gerisine çok takılmamaya çalışmak lazım, değil mi? tabi ki çok müdahalecilerse bilemem...
misal bizimkilerde de ben istemedikçe onlar yapmak istiyodu. bence hiç bi önemi yok düğün gelinlik falan.... ben gelinlik istemiyorum arkadaşımın gelinliği var bana da cuk oturdu giyim onu gitsin dedim mesela, yok olmaz alalım diye bayaaaa bi tutturdular, sonra içinde kalır bi gelinlik bile almadılar dersin dediler. ama gerçekten bence fuzuli olacaktı, aldırmadım... hatta en son eşim çok ısrar etti bak annemler haklı, yarın öbür gün keşke alsaydık demeyesin dedi. tamam dedim alalım, ama madem alcaz istediğim gibi olsun, pembe kabarık ve kısacık bi gelinlik istiyom dedim. alcaksan bu!!!!! hııı dedi peki o zaman almasak da olur :)
yalnız senin şu kayın işi çok sinir bozucu. yorum yapasım yok, yazdım yazdım sildim resmen
surası var ya canım bende aynen öyle hissediyorum ama yapacak bişey yok onlar öğretti bize böyle olmayıcanım o zmanlar o kadar isteksiz ve o kadar sinir bozucuydular ki ben onlardan hiç birşey talep etmedim....kimse de oralı olmadı..eşime hep istemiyorum kimseden bişey beklemiyorum dedim...nişanlığımı gelinliğimi endim seçtim gtiim eşimle beraber o yoklukta ucuz olsun aileme laf gelmesin üüzlmesinler anlamasınlar dedim..ama işte içimde kırıklığı kalmış...ve şimdii gözüme sokuldukçaaa dertlendim..yoksa paranın bir önemi yok..o parasızlıktaa ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir..Ailem mahçup olmasın diyee herşeyi adetlere uygun yapalım iki aileyi karşı karşıya getirmeyelim diye uğraşmaktan ne düğünümden ne de o telaşın keyfinden mahrum kalmışımm meğer....
ben bir gelinliğim olsun üstüme uysun da ne olursa olsun dedim....kapanan bir mağazadan komik bir rakamaa aldım...eşimin ailesnde ne bir heves gördüm ne de hissettim...üstüne tedavimde boşanmamız için oğlunu ayartmaya çalıştı bu kadın....çocuğu olmuyor bırak diye ne baskılar yaptı arkamdan..affedemiyorumm ve Allah biliyor yüzünü görmek istemiyorumm her gördüğümde ikiyüzlülük yapıyormuşum gibi hissediyorumm....
canımm benim eşim anlar tabii ben istemiyorum desem tek başına gider halleder bana da laf ettirmez..ama karşımdaki insanlar bırak benim psikolijimi anlamayı psikolojim olduğunun farkında bile değiller....her özel günümü zehir etmekle o kadar meşguller kii hayata baktıkları pencerenin kepennkelrini çekip kilitleyip denize atasım var.....
duygusal zamanlarımdayım sanırımm....karşılarında güçlü durmaktan başka bir isteğim de yok çünkü gösterdiğim her zayıflıktan sızıyorlar....anılarım depreşti ..ruhum meğer ne kadar yaralanmışş....yetmezmiş gibi bir de bebemiz olmuyor....Rabbim isyana sürrüklemsin aklımı korusun başka bir derdim yok..çok şükür....benim için üüzlmeee bu da geçecek bunu da atlatacağım neleri atlatmadık ki beraber bu da geçecek biliyorumm
genelde erkeklerin aldıkları tek taş haricindeki şeyler kullanılmıyor
para bencede en güzeli üzerinden artırıp bi çeyrekte alabilirsin
içime annem kaçtı
Tek taşın modasıda geçti beş taş çook güzel :)
Şaka bi yana allahım bize bebişler nasip etsin ondan daha güzel hediye var mı :))
Kıyamam ben sizeeee hepimizde hemen hemen aynı sorunlar ben özet geçeyim aramızdaki gerilim anlaşılmasın elaleme diye düğün yapmadım ben nikah yeter imzayı atalım evimize gidelim demiştim...eşimde bari kokteyl olsun nikah bitiminde demişti iyi tamam dedim ortam gereği çoluk çocuk getirilmesin diye davetiyelere yazdırmıştık...kokteylde bi de ne göreyim etraf bebe kaynıyoo hiç birinide tanımıyom noluyo burda dedim kv ne dese beğenirsiniz ayıp olurmuş ne demek çocuk gelmesin miş bizde davetiyelerdeki çocuk getilmesin yazısının üzerini karaladık dedibi de edepli uslu bebeler değillerki mahalle arasında yetişmiş koşturuyolar kokteylde parktalar sanki elit bi kokteyl olsun istedim ben ama sanırsın mahallede yaptık hangi birini neyi anlatayım hepimzide benzer sorunlar..eşimle birlikte yaptık bizde herşeyimizi..çalışıyordum o dönem gelinliğimi kendim aldım vs...
Zamanla cnm seninde kıymetin anlaşılacak sadece senin değil ailenin bile kıymeti anlaşılacak buna benzer bi örnek varda ordan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?