iyi diyelim iyi olsun canım ya, aslında yarın randevum var ve tedaviye başlıycaktım ama bi enteresanlık var cuma günü bikaç damla olan kahverengi lekeler pazar yani dün kırmızıya benzer bi hal aldı ve arttı. aşırı olmamakla beraber endişelendim galiba...
sana hayranım varya şekerim, yani bazen yemek yarışmaları, bazen diğer anketler, bi sürü konuyla ilgileniyosun maşallah. ne kadar takmadığımızı düşünsem de iş ve ev arasında gidip geliyom gibi geliyo seni burda böyle gelince. valla bi örgüm var, başka da bi şeyim yok hakkatten. ona da sigarayı bırakayım diye başladım, çabuk bitmesin diye battaniye öriyim dedim :) şimdi de bitmiyo diye gıcık oluyom ha sigarayı bıraktım mı? herkes öyle bilse de ben günde 3-4 tane içiyorum hala yani bayram öncesi başladım tekrardan. şu dondurulmuş transferi gündeme gelince... günde 1 paketten fazla içerken buraya inmesi iyi gibi dursa da tamamen bırakmak lazım yahu şu meleti
değişik aktiveteler içinde olmak eğlenceli oluyor canım sanada tavsiye ederim..
geçen sene bizde topikçe battaniye ördük uzun süre muhabbetimiz oldu bende bu sene örgü işine daha girmedim yoksa örüyoruz yakında modellerimiz çıka meydana cigara işi fena keşke içmesen ama hemende bırakılmazki arkadaşlarımdan eşimden biliyorum nasıl bağımlılık yaptığını kendimden bilmiyom hiç içmedim çünkü aferin bana
lekelenmede bazı aylarda o şekilde olabiliyor regl takma bence ultrasonda rahimi ve yumurtalıkları görünce sorun yok o zaman rahat edersin..